• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Platin röfleli saça hangi dip boya

damlasudamlasu

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2019
40
8
16
36
Merhaba, saçlarımı sürekli platin sık röfle yaptırıyordum ama son boyatmamdan bu yana neredeyse 5 ay geçti. Pandemi döneminde kuaföre gitmek riskli geldiği için de yaptıramıyorum. Kendi saç rengim koyu kumral. Bu dipleri turuncu olmadan yumuşatmam mümkün mü acaba? Bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim.

Merhaba, saçlarımı sürekli platin sık röfle yaptırıyordum ama son boyatmamdan bu yana neredeyse 5 ay geçti. Pandemi döneminde kuaföre gitmek riskli geldiği için de yaptıramıyorum. Kendi saç rengim koyu kumral. Bu dipleri turuncu olmadan yumuşatmam mümkün mü acaba? Bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim.
Eğer ki turunculaşmasını istemiyorsan küllü boyaman gerekiyor küllü açık kumral gibi

Koyu kumralsa çok zor canım oryalle acma işlemi yapman lazim ama uçaklarına değdirmeden oryalde turuncu yapıyor malum ondan sonra istediğin renge boyarsın ama kuaföre gitsen daha iyi olur.

Bu arada röfleli saç yazınca Google da bulamıyorum ben .
Yıllardır rofleyi balyaji anlamadım.
Röfle nasıl oluyor

Bu süreçte kuaför çok riskli. Ya evde bir çözüm bulmak lazım yada hiç boyamamak. Sağlık daha önemli diye düşünüyorum. Röfle işlemi 4-5 saat sürüyor çünkü.

Back