merhaba hanımlar saçlarımı kendi saç rengimin üstüne platin röfle yaptırdım ama yeşilimsi bi görüntüye dönmeye başladı yıkadıkça acaba hangi işlemlerden sonra yeşilimsilik ortadan gider diptedi kendi rengim cilayla acılırmı bu konu hakkında bilgisi olan hanımlar yardım ederseniz sevinirim :80:
evet kuaföre gideceğim ama yapılan işlemleri bilirsem bende yorum yaparım saçım hakkında boş boş gidipte ne yapacağını bilmeden bi daha gitmek istemiyorum :80:
e tatlım ozaman resim koy kolayca şu renge boya bu renge cilayap denebilir.Tamam platin rengide yeşillenme evde giderilebilcek gibi mi değil mi deneyimli herkes söyler cnm ona göre evde yaparsn veya kuaföre gidersin
saçlar her şekilde zarar görüp yıpranıyor zaten neticede röfle. ama üzerine aynı rengi atıp cilalayınca yeşilliği gidecektir. bu konuda bizden daha fazla bilgili olanlar kuaförler neticede. ne yapılacağını bilirler bence...
cnm çok çok açık doğal sarıyı alıp cila yap 10 dkk alıcaktır yeşilliğini aşırı yeşillenme olmadıysa.yada kuaföründen cila iste cila yapsın saçına.sakın küllü renge boyama sakın yemyeşil olursun valla
ben de röfle yaptırdım iki hafta sonrası üzerine çikolata kahve yaptırdım 3 ay kadar oldu ve kahve baya bi aktı şu an sarı.. ve ben platin röfle istiyorum biraz daha dinlerdktn snra yaptıracam kafamda saç kalırsa sonucu yazarım :)