Saç Rengi ve Saç Boyama Platin renginden röfleden bıkıp saç rengini değiştirmek isteyenler

svl22

ya hep yada hiç...
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2010
169
1
68
İzmir
Merhaba kızlar ben yaklaşık sekiz senedir röfleli ve platin rengi saç kullanıyorum. Yedi ay öncesinde saçlarım belimde ve sapsarıydı, düğün sonrası kısalttım bu arada istediğim gibi bir kuaför bulamadığımdan bir rengi başka sarı bir rengi turuncu gibi yapan kuaförlerden neler çektiğimden, ve en sonunda doğru düzgün bir kuaför bulup da işte bu renk dediğimden ve onunda ücretinin yüksek olmasından artık sıkıldım sanırım. Saçlarımın rengini değiştirmek istiyorum bembeyaz bir tenim var ve makyaj da yapmam sizin de önerilerinizi almak istedim, sizce değiştirsem olurmu yeniden sarı ister miyim? karamel kahve çok güzel ama platin üstüne olur mu? yardımlarınızı bekliyorumm

Canım , doğal rengine boyayıp bir süre bırakabilirsin saçlarını . Boyama işinden sıkıldıysan
Veya sana diyeceğim, bakır kahve , bakırlar , kızıllar :)

Dediğim tonlara boyatırsan eğer , kendin de boyaya bilirsin hem. Saçın her tonu tutucak durumdadır röfleler koyu değilse.

Canım , doğal rengine boyayıp bir süre bırakabilirsin saçlarını . Boyama işinden sıkıldıysan
Veya sana diyeceğim, bakır kahve , bakırlar , kızıllar :)

röflem açık sarı canım baya hemde beni ilk görenler kendi saçım sanıyorlar ama ben gerçekten sıkıldım renginden

resim eklemeyi bilsem naz elmasın en son dizide oynadığı resmi eklicem ama sanırım karamel kahveymiş rengi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…