Saç Rengi ve Saç Boyama Platin rengi saçımı hangi sarıyla koyultabilirim

SARI_SEKERM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2011
217
1
46
Ankara
Merhaba bayanlar saç diplerimi cuma günü vanilya sarısına boyadım bal rengi gibi bir renk oldu uçlar platin sarısı
yani iki renk oldu şimdi ben cilamı yapsam saçıma yoksa direkmi boyamalıyım tek renk olması için ve hangi markanın sarı rengiyle yapmalıyım doğal duracak bir sarı istiyorum çokta koyu olmayacak tabi
lütfen yardımlarınızı esirgemeyin az bir vaktim var

altın sarısı istiyorum aslında ama platinlerimi kapatmıyor cila şeklinde boyasam acaba kapanırmı sarı saçlı bayanlarrrr nerdesinizzz

tek sorun diplerinse yani diplerindeki renk hoşuna gitmiyorsa biraz bekle ve kuaförüne paket attır diplere sadece,platinin üstünü hiç bir sarı kapatmaz diye biliyorum ben.

dipler bal rengi dıyorsan dore açık sarıdır sanırım . igora 9.5-5 altın sarısı tonlama için olan boyasını al. yuzde 3luk oksıdanla uygula . saçın 9 tonlarında altın yansımalı olması gerek eğer çok gözenekli ve yıpranmış değilse saçın

küllü mangocum çok saol ama ben sadece diplerimi boyamıcam uçları platin komple sürüp tek ton yapmak istiyorum bu boya komple kapatırmı acaba

evet uçlar için söylüyo zaten bunu.
3lük oksidanı da her yerde bulamazsın bu arada. ama 6lık oksidanı yarı yarıya sulandırırsan ona yakın bişi çıkar zaten
igora royal boyayı da her yerde bulamayabilirsin biraz araştır derim olmadı internetten al

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…