• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama platin için yardım eden kimse yok mu???

ymsrnv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2011
273
116
103
tam 2 ay önce saçlarımı siyahtan açtırarak bal köpüğüne çevirdim ama bu da yetmedi tabi.. dün lorealin çok çok açık doğal sarısını aldım ultra açıcı.2cm de diplerim var koyu renk bayağı sizce nasıl yapmalıyım ve nasıl olur kullanan ve bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen..hem çok istiyorum hemde çok korkuyorum. asıl platin istiyorum ama hem diplerim hemde bal köpüğü aynı renk nasıl yapıcam bilemiyorum.kullanan yada fikri olan kimse varsa yardıımmmm.. şimdiden tşk:)

kuaförde beceremiyo zaten bişey en son açtırmak için gittiğimde uçlarını düzgün açamadı bile bi de bi ton para aldılar.. hem zamanımı hemde paramı aldılar bi sürü..

canım bende sarı yapcam ama platin zor... açıcılarda tam açmıyor... ben bi kez platin yapmıştım ama kuaförde...

evde yapılması zor inşallah nasıl yapacağını bulabilirsin

loreal 01 kesinlikle boya üstüne tutmuyo kızlar. röfle seti alıp açmayı düşünüyorum saçımı yoksa hiç açılmadı hala bal köpüğü saçlarım..moral sıfırlarda...

röfle setimi,yoksa yogun acıcı mı veya papatya sarısımı daha çok açıyor ?
saçı kahverengi olup açık ve iyi bir sarı tonu yapmk isteyen ne ypmlı yni?

ben lorealin ultra açıcısını kullandım hiç bi etki yapmadı bi tek diplerden gelen kendi koyu renkli saçım karamell gibi oldu. röfle seti alıp onu tamaına uygulıycam.. kuaföre gitmek istemiyorum çünkü onlarda düzgün açamıyo zaten bal köpüğü yaptılar en son saçımı uçları karamel oldu iki renk yaptı yine yani

Back