Saç Rengi ve Saç Boyama Platin için şu renkleri karıştıracam...yardım

canım loreal platinumla açtırmadan önce saçında boya varmıydı? Bide saçların kalın telli mi normal mi?
Acaba bende mi açtırmsam napsam elde kaldım şu saçımın.Topic topic dolanıyorum.
ıstediğim rengi elde etmek için saçımı üst üste 2 gün boyadım.Ama nafile olmadı.Bi topic açtım istediğim renk orda var.
Bi hafta dinlendirip platinumla açtırsam yanar mı? Şu an bi yanma yok ama baya kurudu boyadan...

canım saçımda boya yoktu.saçım ince telli

saçın bence yanmaz

arkadaşlar kuruması normal çünkü renk açıcı krem boya tercih ediyoruz sarı renk yakalamak için.bu arada bence kendi yaptığınız en güzelidir ben çok uzun süredir kendim boyuyorum saçlarımı.arada bir oreal kullanıyorum ama artık çok açık küllü renkleri tercih ediyorum ilk zamanlar yeşilimsi fakat yıkandıkça güzelleşiyor fakat güzellik dipler uzayana kadar saçlrımın resmini yollayacağım ama ben daha yeniyim imkansız görünüyor.beğeneceğinize eminim.

bide çözemediğim birşey var komple saçlar turuncu olunca oreal ile heryerini kaplayıp çok az bekletip yıkasak kırılmazmı turunculuk?orealinetkisini ne ile azaltabiliriz

Eklentiler

• $pic.jpg
    8,3 KB · Görüntüleme: 52
ara sıra elimin yetiştiği yerlere kadar tutam halinde saçlarımı oreal e açıyordum fakat zamanla dipler sıkıntılı olmaya başladı.geçenlerde saçlarıma komple oreal uyguladım dipleri turuncu oldu ama diğer bölümler kusursuz sarıya döndü.dipleri görünce kafayı yiyordum.elimde palette sarı tonlarında açılmamış bir kutu boya vardı (hatırlamıyorum numarayı anneme niyetle almıştım.)öbürgün işe gideceğim için hemen onu kullandım saçlar komple sarı oldu ama sevmediğim ton kızıllık vardı.sonra da çok açık küllü rengi denemeye kara verdim ve dip yaptım.

bu arada oreal kullanacaksanız saç uçlarına değirmeyin arkadaşlar bunu yapamıyorsanız saç uçlarınıza bildiğiniz kremi falan sürün oreali çekmesin saç.

ben anneme sürekli rofle yapıyorum saçları belinde neredeyse hiç de yanmıyor.ama kuaförler salon ürünleri kullanıyorlar ve çabuk açılsın diye çok yoğun açıcı kullanıyorlar.set şeklinde orealler yakmıyor ama tabi kontrol etmek lazım.sonuçta oreal saçın üzerindeki renkli bölümü eritiyor ve saçın içindeki dğer katmanlara indikçe beyazlıyor.çok beyaz çok sağlıksızla eşit yani.ben elimden geldiğince fikir vermeye çalışırım size:)eğer izmirde istediğiniz renkleri bulursam alır kargoya veririm acele etmeyin güzel olalım:)

fikirlerin için teşekkürler canancım.Boyatmak isediğim renk acil yardım... diye bi topic açtım orda var.Yoğun gri bi renk baya küllü dipleri öyle bişey istiyorum ama bi türlü beceremedim gitti..

saçlarınız çok güzel olmuş.resmi nasıl eklediniz acaba? ben günlerdir uğraşıyorum mesaj sayım 100 de geçti ama yüklenmiyor işte.bilgisayardan pek anlamıyorum

cnm imageshack.us adresine git orda browse yazan yeri tıklayıp bilgisayardan fotonu yükle sonra forum code olan linki buraya yapıştır umarım anlamışsındıryerimseniben

ImageShack® - Online Media Hosting linki de vereyim de daha kolay olsun :)

Son düzenleme:

boya markası farketmiyor piyasadaki bütün küllüler sonunda akıp gidiyor sonuçta

2 ay daha kullanayım ondan sonra vazgeçecem sarıdan (

niye vazgeçiyosun canım ? ben de çok kararsızım devam edip etmemekte. bi kere daha boyucam yine olmazsa karamele dönücem galiba. karamele boyadığımda ne güzel parlıyordu saçlarım, yumuşacıktı. sarı sevdasına sertleşti sanki biraz. offf ne zor iş yaa..

canım bakımı zor sarının.saçları nemini kaybetti.bakım için saçıma ne yapacağımı şaşırdım.gliss ,gliserin,çeşitli bitkisel yağlar aldım.saçlarım elimde kalacak diye tedirginim.
toka takmaya korkuyorum.bi de saçım biraz geç uzuyor.

boyadıktan sonra size göstereyim diye foto gönderecektim.düzleştırmeden yollamak istemiyorum.saçalrım biraz dinlensin.pazar günü tekrar yıkayıp düzleştiirip yüklecem son halini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…