- 19 Ocak 2010
- 456
- 14
- 118
- Konu Sahibi shevvalimben
-
eh yani.
bence bi kuaföre git. loreal platinumla açtır derim.haddim olmayarak(aman neyse akıl vermiş gibi de olmayım.ben platiundan memnum kaldığım için diyorum)
canım loreal platinumla açtırmadan önce saçında boya varmıydı? Bide saçların kalın telli mi normal mi?
Acaba bende mi açtırmsam napsam elde kaldım şu saçımın.Topic topic dolanıyorum.
İstediğim rengi elde etmek için saçımı üst üste 2 gün boyadım.Ama nafile olmadı.Bi topic açtım istediğim renk orda var.
Bi hafta dinlendirip platinumla açtırsam yanar mı? Şu an bi yanma yok ama baya kurudu boyadan...
ben anneme sürekli rofle yapıyorum saçları belinde neredeyse hiç de yanmıyor.ama kuaförler salon ürünleri kullanıyorlar ve çabuk açılsın diye çok yoğun açıcı kullanıyorlar.set şeklinde orealler yakmıyor ama tabi kontrol etmek lazım.sonuçta oreal saçın üzerindeki renkli bölümü eritiyor ve saçın içindeki dğer katmanlara indikçe beyazlıyor.çok beyaz çok sağlıksızla eşit yani.ben elimden geldiğince fikir vermeye çalışırım size:)eğer izmirde istediğiniz renkleri bulursam alır kargoya veririm acele etmeyin güzel olalım:)
kaç numara arıyordunuz ben sorayım toptancı bir müşterim var kendisinden rica edebilirm
saçlarınız çok güzel olmuş.resmi nasıl eklediniz acaba? ben günlerdir uğraşıyorum mesaj sayım 100 de geçti ama yüklenmiyor işte.bilgisayardan pek anlamıyorum
(
en iyisi kuaföre gidip loreal platiumla açtırmak diye düşünüyorum.gerçek çok yıpratmıyor ve çok güzel açıyor loreal.bende sadece kuruluk yaptı(çok az yıprandı ama o kadar beyazlaştırmaya olur artık.kaldı ki set boyalar dahi yapıyor)
demenk 3 yıkamada sarı akıyor ha.eyvah eyvah. hangi markaydı acaba ?
2 ay daha kullanayım ondan sonra vazgeçecem sarıdan(
niye vazgeçiyosun canım ? ben de çok kararsızım devam edip etmemekte. bi kere daha boyucam yine olmazsa karamele dönücem galiba. karamele boyadığımda ne güzel parlıyordu saçlarım, yumuşacıktı. sarı sevdasına sertleşti sanki biraz. offf ne zor iş yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?