How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Saç Rengi ve Saç Boyama Platin için şu renkleri karıştıracam...yardım

shevvalimben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2010
135
0
46
Adana
çok çok açık sarı dore(loreal 02 ile) koleston açık küllü sarı;ama hiç turunculuğun olmaması için kaça kaç oranında karıştırmamı tavsiye ediyorsunuz?

Şu 100 mesajı doldursaydım.Yükleyecektim fotolarımı ama.....:çok üzgünüm:

dolduğu an eski ve yeni halini gönderecem kızlar

çok çok açık sarı dore(loreal 02 ile) koleston açık küllü sarı;ama hiç turunculuğun olmaması için kaça kaç oranında karıştırmamı tavsiye ediyorsunuz?

Şu 100 mesajı doldursaydım.Yükleyecektim fotolarımı ama.....:çok üzgünüm:

dolduğu an eski ve yeni halini gönderecem kızlar

cnm 100 msjı doldurmayı beklemene gerek yok msj yazdığımız bölümde üstte gülen suratın yanında ataç resmi var ordan yükleyebilirsin

cnm super mario tarzı oyunlar mesaj sayını artırmaz kaydirigubbakcemile3forum oyunları bölümüne bak ism tahmin etmece falan filan...yerimseniben

saçın platın sarısı ise küllü özellikle kolestonun küllüsü yeşil yapabılır. dorede kızartır daha fazla. mor pigmentli sarılar kullanmalısın vıyole sarı vardı koleston perfect serisinde. vıyole saçındaki turuncumsulugu alır eğer dedigin gibi çok çok açık ama turuncumsu sarı bır renkse .

saçın platın sarısı ise küllü özellikle kolestonun küllüsü yeşil yapabılır. dorede kızartır daha fazla. mor pigmentli sarılar kullanmalısın vıyole sarı vardı koleston perfect serisinde. vıyole saçındaki turuncumsulugu alır eğer dedigin gibi çok çok açık ama turuncumsu sarı bır renkse .

googledan arıyorum ama viyole sarıyı göremedim hiç.kolay bulabileceğim bi ton mu acaba

Back