• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama platin için anadolu yk.kuaför önerisi

ashram

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2010
41
16
88
İstanbul
merhaba arkadaşlar ben platın olsun istyrum şöyle yoğun ve mumkunse dipler kırılmadan, mat bir platın yazdan bu yana Ali Gür'e gdyrum ama maalesef şuan hale bu durumda 4-5 dfa yapıldı.Öncesnde de zaten sarı rfleydı zamanla olacak dyorlar sizce ne yapmalyım ?
açıkçası sabrım tukenyr tek dfada bu saçı orjnal platın yapacak bır yer blyr musunz? istedğim saç demetakalın ya da ajda pekkan saçı .Fotograf braz komık ama affnza sğınyrum yapacak bişi yok :kedi:

Eklentiler

• $cnnnnnn.jpg
    $cnnnnnn.jpg
    10,1 KB · Görüntüleme: 77
benim eşim izmirde kuaför ist.da da çok çalışmış bahçeccik kuaförde fln.onun arkadaşları var orda mesleklerini çok iyi yapan istersen sorup sana numarasını verebilirim

benim eşim izmirde kuaför ist.da da çok çalışmış bahçeccik kuaförde fln.onun arkadaşları var orda mesleklerini çok iyi yapan istersen sorup sana numarasını verebilirim

bu bahçecik nerede ben bilemedım ama olabilir aslında artık adam gbi bir platın olsun istyrum.o kadar çok yer denedım kı sonuç huzun;(( buraya da iyi ödyrum ama çok yavaş ilerliyor o yuzden deneyebilirim.İlignize teşekkr edrm vereliniortak

rica ederim.sana neresi yakın bilmiyorum ama benim nmr.sını vereceğim yer ulustaymış.0507 238 29 18.adı ergün ak merkezi geçince deriden mağzasının arkası.kuaförün adı kevın.eşimin adı da murat izmirden kuaför murat dersen hem iyi ilgilenir hemde indirim yapar.bana da saç rengin hakkın da bilgi verirsen yaptırdıkta sonra çok sevinirim:)hoşçakal

Back