Kızlar mrb saclarim kumraldi üzerine platinn balyaj attirdim saçlarım baya yıprandı dipleri artık iyice turunculasti sanki kafamda 3-4 renk var gibi oldu sarı saç güzel ama oldukça zormus bende saçının hem görüntü hem de sağlık açısından düzelmesini istiyorum çikolata kahve gibi bakır kızıl gibi tonlar düşünüyorum acaba olurmu ne yapsam komple siyahmi boyasam zaten beyaz tenliyim
Bence o kadar açıp yoprattıktsn sonra kahve siyah gibi özellikle de bakır kızıl gibi tonlar deneme.. Yani en azından yıprattığına deydin..
Şu an saçın naısl bilmiyorum ama üstüne küllü bir boyayla kendi tonnda boyaysbilirisn ve düzneli bakımla saçlarını iyileştirebilirsin. :)
Dogru diyosun canim ama her kafami cevirdigm yerdede ombre balyaj gornekten gina geldi acikcasi bende herkesde olani pek sevmem ben zaten yuzume yakisip yakidmadigibi gormek icin komple sari yaptirmadim donmesi daha kolay olur diye balyaj yaptirdm yani sacin dipten yipranmasindansa yipranirsa uclari yipransin diye dusundum ve yiprandida yumusacik saclar gitti sert banyoda hamur gibi sunen saclar ortaya cikti yani sari benim icin yapilmamasi gereken bi renk oldugunu anladim kullu kumrala doneyim desem diplerde kullu fazla kalmiyo illa turuncuya donuyo uclara zaten kullu boya sursem gri olucak karisik biseyler olucak dusunuyorum bende en iyi nasil kapatabilirim diye tecrubeli arkadaslardan fikir bekliyorum :)
Hmm.. Bence 7.1 rengi hem çok koyu değil hem açık bence tüm saçına deneyebilrisin.
Tamam belki turunculuk var dediğin yerler bir kaç yıkamadna sorna ortaya çıkmaya başlayabilir ama herhangi boya d aböyle olacak bir kaç kere boyamadan oturmuyor renkler.
Ya da uçlar grileşecek diyorsan sadece 7.0 kullanabilirisn. Ya da 8.0 ve 7.1 falan. Bir ana tenk bir küllü.
Annemin saçını yarın palette 7.0 ile boyayacağım sonucunu gösteririm sana. Öncesinde açıcı ile açmıştım.
Ay iyi olur canim diplerimi kullu renkle boyuyorum ben bi keresinde yanlislikla ucuna surmusum biraz orasi yesil gri arasi bisey olmustu buyuk ihtimal 7.0 da gri olmaz ama kullu gibi olur gibime geliyo bakalim canim iyi olur gosterirsen :)