Saç Rengi ve Saç Boyama Platin balyaj öncesi zemin rengi?

havinia

Guru
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2010
374
61
318
saçlarımda dore rengi gölgeler vardı. ben üstüne koleston saç açıcı ile saçlarımı açtım. turuncu -sarı arası bir renk oldu. sonrasında küllü sarı+ gümüş sarı boyadım, acayip bir renk oldu. turuncu yansımalar da vardı. sonra açık küllü kumrala boyadım. bu renk henüzz oturmuş değil daha bir kez boyadım. platin balyaj yaptırmak istiyorum fakat zemin rengim nasıl olmalı karar veremedim. ne önerirsiniz? saçımın rengini ne yapmalıyım.

Merhabalar;
platine yakışacak zemin rengi zıt olmalıdır. Çünkü daha orijinal ve platini belli eder. Zemin rengi olarak 8.1 ya da 7.1 olmalıdır. yalnız bu boyalar %9(30 volume)luk oksidanla boyanmalıdır ki çok koyu tutmasın. Ama size tavsiyem küllü renkleri evde denememeniz. Çünkü bir çok sefer külllü vurmuşsunuz. Küllü üzerine küllü saçta yeşillenme ya da grileşme yapar :)

saçımı küllüye boyadım fakat küllüden ziyade dore gibi duruyor. kutudaki renkten daha koyu yaptı saçımı. rengi tam olarak ifade edemiyorum. platin değil de açık sarı yaptırmak istiyorum ama zeminde dorelik olsun istemiyorum. bu dorelikten nasıl kurtulacağım bilmiyorum. küllüler bu konuda bana yardım edemiyor.:26:

açık küllü kumral da boyadım ama o da doreliği kıramadı. sanki onda da dorelik vardı. anlamıyorum

Tahminimce küllü boyamadan önceki saç renginizle alakalı olabilir. Size önerim Koleston perfect 12/0 +%12(40 volume)lik oksidanla saçınızı açmanız. Bunlar market boyası değildir.

%12 yi nerede bulacağım peki? saçımı açıp boyamıştım zaten. yeniden mi açmam gerekiyor?

%12 yi nerede bulacağım peki? saçımı açıp boyamıştım zaten. yeniden mi açmam gerekiyor?

Ancak internette ya da kuaför malzemeleri satan yerlerde bulabilirsin. Saçın uzunluğuna göre en az 50 tl tutar ve biraz da profesyonel işlem gerektirir. Çünkü %12 volum oranı çok açıktır. Ayrıca bu oksidanı doğru ölçede koymazsanız saçınızı ne kadar açarsanız açın dorelik gitmeyecektir.

anlıyorum. verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim.

Kuaföre bu şeklide anlatırdanız eğer profesyonel bir kuaförse saçı yıpratmadan bir seferde dilediğiniz bir renk olabilirsiniz. Çünkü alt zemininiz açık. Rica ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…