çok bilgim yok ama ben de platinden bahsetmiştim aşkıma, ama o altın istedi, altın aldım, şimdiye kadar bi problem yaşamadık canım.. Altının dayanıksızlığı konusunda da bişey duymadım. Bence ikisi de eşit derecede dayanıklıdırMerhabalar arkadaslar,
Sözlümle alyans seçmemiz gerekiyor su günlerde.. Ve ömür boyu kullanacagim için hangisinin daha kullanisli oldugunu bilmiyorum. Internetten biraz arastirdim platinin altindan daha dayanikli oldugunu söylüyorlar..
Kullanan var mi aranizda ? Nasil bisey kullaniyosunuz bi fikir verebilen olursa çok sevinirim canlarim
çok bilgim yok ama ben de platinden bahsetmiştim aşkıma, ama o altın istedi, altın aldım, şimdiye kadar bi problem yaşamadık canım.. Altının dayanıksızlığı konusunda da bişey duymadım. Bence ikisi de eşit derecede dayanıklıdır
Platinler parlakligini neredeyse hiç kaybetmiyormus o yüzden dayaniklilik demistim aslinda :) Klasik bombelilerden mi senin ki canim?[/QU
canım sana altın mı platın mı bıse dıyemem ama (ben altın kullanıyorum) ben cok zor karar verdım alyansıma hatta dıyebılırım kı gezmedıgım kuyumcu kalmadı. Ama sana tavsıyem cok takma begendıgın ne varsa onu al. Cok gezınce ınsanınnkafası cok karısıyor. ben en son nısanlımın dedıgı bı modelı yaptırdık. Şimdi diyorumkı bosuna okadar gezmısım
yaa ilerde kilo alırsın bişey olur sıkılırsın, yenisini alırsın, o yüzden çok dert etme. Benim alyansım aşkımın beğendiği model oldu, halbuki ben başka beğenmiştim, ama çok da dert etmedim, ilerde o beğendiğimden de alırım, değişik değişik kullanırım. Özel günlerde diğerini kullanırım fln die düşündüm.. Bizimki beyaz altın, ortası çizgili çizgili, kenarları sarı altın. Sade ve kibar bişi. O klasik bonbelilerden değil. Ama önemli olan yüzük fln değil, parmağımızda bi metal parçası olsada olmasa da sadakat, saygı, sevgi, huzur önemli olan canımPlatinler parlakligini neredeyse hiç kaybetmiyormus o yüzden dayaniklilik demistim aslinda :) Klasik bombelilerden mi senin ki canim?
canım sana altın mı platın mı bıse dıyemem ama (ben altın kullanıyorum) ben cok zor karar verdım alyansıma hatta dıyebılırım kı gezmedıgım kuyumcu kalmadı. Ama sana tavsıyem cok takma begendıgın ne varsa onu al. Cok gezınce ınsanınnkafası cok karısıyor. ben en son nısanlımın dedıgı bı modelı yaptırdık. Şimdi diyorumkı bosuna okadar gezmısım
altın ve platinin birlikte kullanıldığı alyanslar var bence onlardan alın hem ikinizin de dediği olur hem de evlilik yüzüğü olduğu belli olur.Çünkü platinin renginden dolayı bence pek bi anlamı olmuyor şimdi sevgililer bile alıp takıyorlar.Dayanıklılık açısından pek bi fark olduğunu sanmıyorum o tamamen kullanıma bağlı.
Sade platin gümüsü andiriyor sanirim kuzenim platin aldi cünkü.
Ben ve nisanlim sari ve beyaz altin karisimi aldik. Cokta memnunuz.
yaa ilerde kilo alırsın bişey olur sıkılırsın, yenisini alırsın, o yüzden çok dert etme. Benim alyansım aşkımın beğendiği model oldu, halbuki ben başka beğenmiştim, ama çok da dert etmedim, ilerde o beğendiğimden de alırım, değişik değişik kullanırım. Özel günlerde diğerini kullanırım fln die düşündüm.. Bizimki beyaz altın, ortası çizgili çizgili, kenarları sarı altın. Sade ve kibar bişi. O klasik bonbelilerden değil. Ama önemli olan yüzük fln değil, parmağımızda bi metal parçası olsada olmasa da sadakat, saygı, sevgi, huzur önemli olan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?