Plates-yürüyüş

gokceayan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2012
392
140
merhabalar benim sorum şu:hergün sabahları düzenli plates yapıyorum.ayrıca yürüyüşte yapmak istiyorum yürüyüş için en uygun zaman nedir?yemeklerden once mi sonramı?

merhabalar benim sorum şu:hergün sabahları düzenli plates yapıyorum.ayrıca yürüyüşte yapmak istiyorum yürüyüş için en uygun zaman nedir?yemeklerden once mi sonramı?

Ne için yaptığına bağlı. Kilo vermek için mi, sıkılaşmak için mi.
Eğer sıkılaşmak içinse pilatese devam et, fakat kilo vermek içinse hızlı tempoda yürü. Pilates sıkılaştırır, vücudunu düzene sokar ama kilo verdirmez.
Yürüyüşü de kısa zamanda kilo vermek istiyosan sabah kahvaltıdan 1 saat önce yarım saat, kırk beş dakika hızlı yürü. Ve akşam yemeğinden 1,5 saat sonra yürü. Ama akşam yemeğini erkenden bitir. Yürüyüşten sonra acıkırsan da 1 tane kalorisi az olan meyve ye veya yoğurt.

bence kahvaltidan once yurumek iyi degil.cunku gece boyunca mide ac kaliyor ve siz gozunuzu acar acmaz vucut enerjiye ihtiyac duyuyor.bisey yemeden yuruyuse baslamaniz sizde kas kaybina neden olur cunku vucut gereken enerjiyi kaslardan alicaktir.tam bir kahvalti olmasa da mutlaka hafif biseyler yedikten yarim saat sonra yuruyuse cikabilirsiniz.

ve tabiki pilatese devam :)

evet bencede aç karnına yürüyüş sakıncalı.ben sabah kahvaltıdan sonra plates yapıyorum.öğleden sonrada yürüyüş yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…