Plates Sorunu

yarnsu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2012
55
2
merhaba arkadaşlar plates topu aldım ama daha kullanmak bir nasip olmadı sizin sayenizde hemen başlayacağım yardımlarınızı eksik etmeyinde

kalça bacak vs vs farketmez hangi hareketler olacağı ama lütfen hareketlere bakacağım bir şey olsun yeter ebru şallının plates dvdsi varmış hiçbir yerde bulamadım netten indirenlerde var ama onu beceremedim bir türlü netten indirmeme yardımcı olurmusunuz veya çok etkili olacak video paylaşırmısınız yardımlerini bekliyorum yaza kadar sımsıkı olmak istiyorum !

aynen canım bende heveslendim aldım ebru şallının programı bitti nasip olmadı sana video gönderirlerse benimle de paylaşırmısın zelden bana da yollarsan çok sevinirim birlikte başlarız inşallah.

bilgisayardan çok anlamıyorsanız indirmek sıkıntılı olabiliyor virüs falan. Ben riske girmedim bir internet cafeden rica ettim 3 tl ye ebru şallının karın savar ve selülit savar cd leri indirttim aklınızda bulunsun hiç uğraşmayın derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…