Plates... Ne olur cevap verin

leylek82

çok zor bazen....
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2008
5.647
22
42
arkadaşlar ben hepatit b tedavisi görüyorum karaciğeri yeni temizledik
bu arada accık (5kg)kilo aldımhastalayınca biraz zayıfladım diye beni besiye çektiler annemler
neyse..
işte ben zayıflamak istiyorum ama kafama göre kendimi yormam yasak
platese merak saldım bu ara.ama tv den yapamıyorum.yanlış yapmaktan korkuyorum ben çamlıcada oturuyorum.bildiğiniz bi spor merkezi var mı?
nooolur bi cvp verin:Saruboceq:
ya da başka öneriniz var mı

ha bi de geçen sene yüzmeye gidiyodum o çok yoruyo beni plates de bu kadar yorucu mu
bu arada konuyu yanlış yere açmışım dalgınlık işte çok pardon ya

Son düzenleme:
canım yanlış yere konu açtın spor bölümüne git orada yardımcı olurlara.s.

Konumuz diyet guruplarından spora aktarılmıştır görevli arkadaşımın bilgisine...

benneyaptımkisporcu arkadaş yok mu hiç cevap vericek bi gün olmuş hiç cvp yok

canım ebru şallı nın cdsini çok övüyolar ben denemedim gerçi ama benim cd yabancıydı altyazısı yoktu anlamama rağmen belki de çok ufak püf noktalarını kaçırıyodum dolayısıyla yapmaya başladıktan sonra bel ağrısı çektim bir süre ama kaslar çalıştı ondan dedim. derken internette gördüm ki yanlış yapılma sonucu ciddi rahatsızlıklara yol açıyomuş bel ağrısı gibi filan. dedim demekki bişeyleri yanlış yapıyorum ve bıraktım ama yaptığım dönemde sıkılaşma olmuştu zaten pilates kilo vermekten çok sıkılaşmaya yönelik. yorucu mu dersen bilemiyorum bana öyle haldur huldur yapılan sporlar kadar yorucu gelmemişti. yani daha az yorucu aslında ama sıkılaşma konusunda gerçekten işe yarayan bir spor.

cevapladığın için teşekkürler canım

kızlar bildiğiniz bi merkez yok mu plates yapılan hadi nolur bi cvp verin.ben tv den yapamam sağlık sorunlarım var çünki.yanlış bişe yapmaktan korkuyorum

tatlım küçükyalıda tan clup var ebru şallı yaptırıo hatta salı günleri orası uyarmı sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…