plates boy uzatir mi

acembuselik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.665
1.020
20yasindayim. 47 kiloyum boyumda 1.63,yada 1.61 tam hatirlayamiyorum ama biraz daha duzgun bi vucudum olsun istiyorum cunki herkes cok zayifsinn siyo celimsiz gorunmek istiyorum platesle boyumu birkac santim uzatip biraz daha bicimli bi vucuda sahip olabilir miyim

bana kalırsa boyun gayet iyi..
sen fiziğini güzelleştir boy göze batmaz..
sağlıklı beslenip kilo almaya bak..
boyun bi kaç santim daha uzayabilir..ama platesle değil...
plates şekil verir vücuda, ama uzattığını hiç duymadım..
basketbol, ya da yüzme iyi geliyo boy uzatmak için..
ben yüzerek 12 santim birden artırdım boyumu, ama tabi 13 yaşımda olduğum için normaldi..
sizde doğal olarak en fazla 1-2 santim artış olur...

<p> </p>
<p style="text-align: justify;">ilk defa duydum. bu yastan sonra pek birsey yapamazsin diye biliyorum.&nbsp;</p>

Ebru şallıya bakıyorum..

Boyu aynı ama vücut ortaokul ogrencisi olmuş artık.

resmen biktim bu kilomdan herkes ay bi sey yemiyosun sen ne az yiyosun sunu ye bak kendine diyo tamam gunde iki ogun yiyorum o da azicik ama arada meydir caydir cikolatadir yiyorum ana yemeklerimde de aparatifleri tercih ediyorum aksam yemegi yemiyorum ama ben boyle doyuyorum rresmen herkes kac lokma yedim diye sayiyor artik di diyetisyene mi gitsem bilmiyorum ki bu konusa yardimci olurlar mi

arkadaşım 6 ay pilates yaptı sadece duruşu oturuşu dikleşti. ekstra boyu uzamadı.

Istahini acacak seyler ye ve birazcik tembellik yap. Bünyeni buna alistir. Aksam yemek yememek kilo aldirmaz sana. Boyun gayet iyi ben 1 58 im ve 50 kiloyum. Plates sekil veriyor fakat daha da daraltabiliyor kas hacmi daha farkli oldugu icin. Kivrim istiyorsan azicik kilo al. Yemek yemeyi zevkli bir hale getir, aksamlari hatta geceleri belli bir süre yersen zaten iki kilo alirsin en az gibime geliyor. Ben orucluyken alirdim hep kiloyu. Boyun iyi, herkes de buna katiliyor zaten. Yemek yemeyi hobi yap. Benim agzim durmaz. Söyle ki cok yiyen arkadaslarinla takil. Yemek yiyen gördükce yiyesin gelir :)

çok yanlış bi beslenme biçimi seninki...
daha doğrusu kilo alamayacağın bi tarzda besleniyosun..
1- akşam mutlaka ye
2-kan, b12 gibi değerlerine baktır (iştahsızlık yapar bunlardaki eksiklik)
3-acıkmadan yemeye çalış..(sürekli tıkın olsun sloganın, hep yanında yemelik bişey olsun)
4- yemeği iştah açıcı şeylerle destekle (salata, turşu, acı sos vs)
5-protein ve karbonhidrata yumul (et, mercimek, peynir,yumurta,hamur işi)
6-stresten uzak dur...

dip not: bunları uygulayarak 10 kilo almış biri olarak yazıyorum...

pilatesin her türlü faydasını duydum fakat boy uzatma konusunda size yardımcı olamayacağım.

Boyu gerçek anlamda uzatmaz ama uzamış gibi gösterir, yani istediğine ulaşmış olursun :)
Omuriliği tamamiyle düzelttiği için 2-3 cm daha uzun görünürsün; uzun süreli devam etmende tabiki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…