• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Doc.Dr. MUVAFFAK SİPAHİOĞLU SÜPEEERRR!!

esra011290

Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2013
3
0
16
Ankara
BİRÇOK DOKTOR GEZDİM, HEP OLUMSUZ CEVAPLAR ALDIM YA DA PARA AVCILARI OLARAK GÖRDÜĞÜM İÇİN AMELİYAT OLAMADIM.BİR GECE TESADÜFEN Doc.Dr. MUVAFFAK SİPAHİOĞLU HAKKINDAKİ YAZILANLARI OKUDUM VE MUAYENEYE GİTTİM. MUAYENE İÇİN GİTTİĞİM DİĞER DOKTORLAR KARŞLARINA OTURTUP BU AMELİYATI YA YAPMAM DEDİLER YA DA ÇOK YÜKSEK TUTARLARA YAPABİLECEKLERİNİ SÖYLEDİLER AMA MUVAFFAK BEY BENİMLE ÇOK GÜZEL İLGİLENDİ, BENİ ANLADI EN ÖNEMLİSİ DUYGULARIMA ORTAK OLDU. BEN BUNU BANA YAKLAŞIMINDAN HİSSETTİM. UYGULAYACAĞI YÖNTEMİ DETAYLARIYLA AYNA KARŞISINDA ANLATTI BANA. DETAYLARI KONUŞTU AMELİYAT GÜNÜNÜ BELİRLEDİK VE O GÜN GELDİĞİNDE HASTANEDE ANNEM VE BENİ ÇOK GÜZEL KARŞILADILAR. MUVAFFAK HOCANIN HASTASIYDIM ÇÜNKÜ :) AMELİYAT İÇİN HAZIRLANDIM VE AMELİYATHANEYE GİRDİĞİMDE MUVAFFAK BEYİ GÖRÜNCE BİR RAHATLAMA HİSSETTİM HİÇ KORKMADIM TEDİRGİN OLMADIM SADECE HEYECANLIYDIM. DOKTORUM HOŞGELDİN NASILSIN SAÇLARINI GÜZELCE ÖRGÜ YAPAYIM DEDİ VE BEN O ANDA UYKUYA DALDIM. UYANDIĞIMDA BANDAJLARIM BİRAZ SIKIYODU AMA ONUN DIŞINDA BİR AĞRI YADA ACI HİSSETMEDİM. AMELİYATTAN 12 13 GÜN SONRA BANDAJLARIM AÇILDI VE BEN YAPILAN İŞLEMDEN ÇOK MEMNUN KALDIM.

MUVAFFAK BEY E SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM.

MUVAFFAK BEY İLE İLGİLİ DİĞER DOKTORLARIN YORUMLARI :
Op.Dr. Teoman Doğan; Türkiyede’ki tek adres hocamız Doç.Dr.Muvaffak Sipahioğlu’dur. Bu ameliyatı dünyada en iyi yapan, en çok yapmış olan iki üç cerrahtan birisidir ve yaptığı kulakları gerçeğinden ayırt etmek bazen çok zor olabilmektedir.

ne ameliyatı bu burunmu kulakmı

Muvaffak Sipahioğlu, kulak ameliyatlarında dünyanın en iyi doktorlarından biridir. Googledan ararsanız göreceksiniz ki, Kulaksız çocuklara bile kulak yapabildiğini.. Tanıdığım en özel doktorlardan biridir, titizliğiyle, özeniyle.. Doku hasarı neredeyse sıfırdır, ameliyatlarında.. Re- construction konusunda da çok çok iyidir.. Sadece gördüklerim 5 silikon meme operasyonu. 3 burun ( 2'si re-construction ki çok zor ameliyatlardı.. Birinin 3'üncüsü, diğerinin 4.cüsüydü.) Lipo suction, yüz germe (3 adet). Başarısız bir tane görmedim..

Muvaffak Sipahioğlu, kulak ameliyatlarında dünyanın en iyi doktorlarından biridir. Googledan ararsanız göreceksiniz ki, Kulaksız çocuklara bile kulak yapabildiğini.. Tanıdığım en özel doktorlardan biridir, titizliğiyle, özeniyle.. Doku hasarı neredeyse sıfırdır, ameliyatlarında.. Re- construction konusunda da çok çok iyidir.. Sadece gördüklerim 5 silikon meme operasyonu. 3 burun ( 2'si re-construction ki çok zor ameliyatlardı.. Birinin 3'üncüsü, diğerinin 4.cüsüydü.) Lipo suction, yüz germe (3 adet). Başarısız bir tane görmedim..
Karar veremedim ama çok iyi diyorlar Estetikporta da bir çok kişiden duydum , :oops:

Back