• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Plastik kaşıklardan yaptıgım ayna modellerim

trnaysgl

Bebişim Artık Benimle
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2012
3.538
54
163
Manisa
$Görüntü000.jpg$Görüntü009.jpg$Görüntü012.jpghanımlar nasıl olmuş $000000000000000.jpg$000000000000000 (1).jpg

Son düzenleme:
Bişey sorcam kaşıkları ne boyasıyla boyadınız? :44: Kendi renkleri değildir heralde.:26:

Bu arada
Çok tatlı gözüküyorlar. :21:
Mutfağa çok uygun bir saat. :28:
Ellerinize sağlık. :46:

yok kendı renklerı degıl sprey boyayla boyadım evet saat ve resım cercevesıde oluyor ama kasıkları kesıp yapıştırması çok zor oluyor zahmetlı bıraz çok tesekkur ederım

Son düzenleme:
yok kendı renklerı degıl sprey boyayla boyadım evet saat ve resım cercevesıde oluyor ama kasıkları kesıp yapıştırması çok zor oluyor zahmetlı bıraz çok tesekkur ederım
O zahmete değmiş ama. :31:
Güle güle iyi günlerde kullanın. :21:

teşekkur ederıım kasıkları sırayla 1cm aralarını boş bırakarak yapıştırdım:34:

neyin üzerine yapıştırdınız nerden başladınız kaşıklar üst üste duruyor ben pek anlamadımda birde ne ile yapıştırdınız teşekkürler

neyin üzerine isterseniz yapıştırabılırsınız ben mukavvaya yapıştırdım en dış kenardan basladım sıcak sılıkonla yapıştırdım:1:

emeğine sağlık çok güzel olmuşş gerçekten bayıldım... ne düşünüyosun fiyat olarak çok isterim kendim yapmaya hiç vaktim yok :(

Back