- Konu Sahibi moonlight_mj4ewr
-
pudra sadece ağda da işe yarar.. bence yavaş yavaş almaya başla iki dakka sonra acıdan uyuştuğu için geri kalanı rahat alırsın
:d
tüh yaaa.. bıktm artık şunlardan ne belalı şey ya :/
bana bacaklarımı alacağım zaman ağrı kesici içç demişlerdi o an için psikolojk mi bilmiyorum ama acı hissetmemiştim deneyin isterseniz bi nebze olsun yararı olur belki
hmm ne faydası olur ki? bacakların on katı daha fazla o acı canım ya :) buna özel ağrı kesici üretilmeli.. ama dediğini denerim bi ara her ne kadar umudum olmasa da . belki işe yarar
bilemiyorumben çok üşengecim bu yüzden hep makineyle alıordum o da alerji mi yaptı nedir makineyle aldıktan sonra kaşıntıdan kuduruyordum 2 hafta falan makineyi bıraktım baayğı uzamışştı ağdayla alıcaktım o zaman içmiştim Bu eldiven işinide denemek istiyorum çünkü ağda yapacaktım yine bi hevesle genital bölgeye fakat çekmedi sesu sir ağdaydı sanırım kartuş sinir olmuştum.Bu eldiven işi nasıl ? Kırmıyor mu kılı ? Bilgi verirsen çok memnun olurum .
O bölgeye soğuk kompres yapabilirsin. Sonra da hemen alırsın.
canım onun için bir ilaç yok malesef ilk aldığında çok acıtır ama diğerlerinde hiç acı olmuyor ben koltuk altımı ilk jiletle almıştım sonra eldiven kullandım daha az çıktı ve artık alırken hiç acımıyor diğer bölgede yanak kısmı acayip ağrıyor hiç cesaret edemiyorum almaya((
bence de mantıklı cnm ama hakkaten ya yumurtalıklara bi zarar verirse? benim ağda yaptırma imkanım da yok ki:105:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?