• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Plastik eldiven hakkında yardımm (İstenmeyen tüylerr)

moonlight_mj4ewr

Evlâd-ı Osmanlı
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2012
849
14
46
Diğer
Merhaba kızlar ben bu plastik eldiveni perianal bölgede denedim hiç acıtmadı çok memnun kaldım ama bikini bölgesinde üst taraftan bi kıl bile çok acıdı. Bu acıyı azaltacak bişey biliyor musunuz? (Emla dışnda. Türkiyede yaşamıyorum da :() Pudra falan diyolar ama işe yarar mı? Yardımlarınızı bekliyorum.. :)

bana bacaklarımı alacağım zaman ağrı kesici içç demişlerdi o an için psikolojk mi bilmiyorum ama acı hissetmemiştim deneyin isterseniz bi nebze olsun yararı olur belki

hmm ne faydası olur ki? bacakların on katı daha fazla o acı canım ya :) buna özel ağrı kesici üretilmeli.. ama dediğini denerim bi ara her ne kadar umudum olmasa da . belki işe yarar :D

canım onun için bir ilaç yok malesef ilk aldığında çok acıtır ama diğerlerinde hiç acı olmuyor ben koltuk altımı ilk jiletle almıştım sonra eldiven kullandım daha az çıktı ve artık alırken hiç acımıyor diğer bölgede yanak kısmı acayip ağrıyor hiç cesaret edemiyorum almaya :(((

hmm ne faydası olur ki? bacakların on katı daha fazla o acı canım ya :) buna özel ağrı kesici üretilmeli.. ama dediğini denerim bi ara her ne kadar umudum olmasa da . belki işe yarar :D

bilemiyorum :D ben çok üşengecim bu yüzden hep makineyle alıordum o da alerji mi yaptı nedir :( makineyle aldıktan sonra kaşıntıdan kuduruyordum 2 hafta falan makineyi bıraktım baayğı uzamışştı ağdayla alıcaktım o zaman içmiştim :D Bu eldiven işinide denemek istiyorum çünkü ağda yapacaktım yine bi hevesle genital bölgeye fakat çekmedi :(:( sesu sir ağdaydı sanırım kartuş :( sinir olmuştum.Bu eldiven işi nasıl ? Kırmıyor mu kılı ? Bilgi verirsen çok memnun olurum .

bilemiyorum :D ben çok üşengecim bu yüzden hep makineyle alıordum o da alerji mi yaptı nedir :( makineyle aldıktan sonra kaşıntıdan kuduruyordum 2 hafta falan makineyi bıraktım baayğı uzamışştı ağdayla alıcaktım o zaman içmiştim :D Bu eldiven işinide denemek istiyorum çünkü ağda yapacaktım yine bi hevesle genital bölgeye fakat çekmedi :(:( sesu sir ağdaydı sanırım kartuş :( sinir olmuştum.Bu eldiven işi nasıl ? Kırmıyor mu kılı ? Bilgi verirsen çok memnun olurum .

ben yurtdışında yaşadığım için ağda (markası) konusunda yardımcı olamam canım.. ama ben de okaliptüslü bi ağda ile denedim hiç almadı 1 kıl aldı o da çok acıdı ya.. açıkçası ondan sonra korktum deneyemedim bi daha.. ben daha çok ince kıllarda denediğim için kırmadı ama kalınlarda kırıyormuş galiba.. ben şu ana kadar hep jiletle aldım ustası oldum artık ama bırakmak istiyorum :)

O bölgeye soğuk kompres yapabilirsin. Sonra da hemen alırsın.

aslında bende epilatörden buz torbası var o da olur ben bunu niye düşünemedim? çok sağolun :)

canım onun için bir ilaç yok malesef ilk aldığında çok acıtır ama diğerlerinde hiç acı olmuyor ben koltuk altımı ilk jiletle almıştım sonra eldiven kullandım daha az çıktı ve artık alırken hiç acımıyor diğer bölgede yanak kısmı acayip ağrıyor hiç cesaret edemiyorum almaya :(((

ben üstte bile hiç yapamıyorum ablam ya çok acıyor.. koltukaltına da başlamak lazım eldiven bana çok uygun gözüktü .. bakalım denicem eğer olmazsa jilete devam nasıl olsa evli falan değilim kılların kalın olması problem değil bana :D evlenirken bakarım bi çaresine :) yanak dediğin dudaklar mı oluyor anlayamadım ? :D:D ama evet ben orayı denemedim bile -.- çok tırsıyorum :s

Back