plastik biberonlar kanserojenmiş!?

fxuxsfxuxs

yanılsamalar ülkesi
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2008
2.482
11
116
46
Diğer
kızlar ya dün haberlerde gösterdi plastik biberonların özellikle kaynar suyla yıkandığında kanser yapma özelliği varmış, amerikada kullanılıyormuş japonlar kesinlikle kanserojen diyorlarmış. e bu biberonların üstünde hep kaynar suyla dezenfekte edin yazmıyo mu, bıktım walla hergün bişeye kanserojen diyorlar, biz daha biberon kullanmadık ama aldıklarımız hep plastik, cam alınmalıymış. tamam cam en sağlıklısı ama o da ağır oluyor.
bu arada çay vs sıcak içeceklerde plastik bardakta içilmemeliymiş

valla duydukça benimde moralim bozuluyor cam ağır gerçekten
bende geçen sene haberlerde duymuştum içtiğimiz şaşal şişelerdeki herşey güneşe maruz kaldığında kansorojen madde içine giriyomuş içiceğin bakkalların marketlerin önüne dizilirya böle şişeler kasalarla bilmiyorum valla bende bilemedim ne yapılmalı bebeğe sebze çorbası pişirirken bile kara kara düşünüyorum

ben nukun cam biberonunu almistim hem mama cam sisede cabuk soguyor,bir tanede plastik almistim kücük su icin artik kullanmam bende onu ne yapiyim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…