Plastik bavulları kullananlar memnun musunuz ?

Benim bavulum plastik dikkatli kullanırsan bişey olmaz kırılması mümkün değil zaten ama çizilebilir onu da dediğim gibi dikkatli kullanman lazım benimki çizildi ama pek fazla göze batmıyor diğer bavullara göre daha tatlı duruyor ama kullanım açısından diğeri bence geçen yıl hevesle almıştım şimdi olsa almam...

Benim bavulum plastik dikkatli kullanırsan bişey olmaz kırılması mümkün değil zaten ama çizilebilir onu da dediğim gibi dikkatli kullanman lazım benimki çizildi ama pek fazla göze batmıyor diğer bavullara göre daha tatlı duruyor ama kullanım açısından diğeri bence geçen yıl hevesle almıştım şimdi olsa almam...

Teşekkür ederim cevap yazdığınız için.Fiyatları pahalı sanırsam, bence de uzun vadeli kullanım için normal bavullar tercih edilmeli ama kullanana sormak istedim.

evet canım pahalı ben 250 tl ye almıştım ama değmez inan çok büyükler ayrıca taşımakta sıkıntı içleride fazla eşya almıyor aynı fiyata diğer bavullardan 3 tane set halinde vardı ama ben bunu tercih etmiştim heves işte...

Plastik bavulları kullanan arkadaşlar memnun musunuz ?
Kırılma, çizilme gibi olaylar olmuyor mu ?
Diğer bavullara tercih eder misiniz ?

Benim tercihim canım, kumaş bavul :34: en güzeli o oluyor. Ama şunlardan; $2009090915155198115_lrg.jpg
Çizilme riski olmadan rahatça yıllarca kullanabilirsin. Hem ağırda olmuyorlar,tekerleği yükü taşımanda yardımcı oluyor.

Plastik bavullar nasıl bilemiyorum hiç kullanmadım :26: Tabi kapaklarının sert olması bir avantaj. Çiziliyorlarsa dezavantaj :27:

Back