• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

plastik aynamı değerlendirme cabalarım

CuteMom

Dünya vazgeçenleri değil,azmedenleri hatırlar
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
45.779
24.642
398
arkdaşlar biliyorsunuz aylar çok pahalı ben tuvaletime klozet taktırıcam önümüzdeki hafta tuvaletim geniş değil ama büyük genede aynam vardı plastik beyaz şimdi klozet taktırınca yere klozet takımı falan sericem süslüyeceğim tuvaletimi ve beyaz plastik kenarlı aynanın öyle kabak gibi durmasını istemiyorum..
ne yapabilirim plastik aynamın kenarl renklerini nası değiştirebilirim

arkadaşınkide güzel fikir ama istersen benimkinin yarın resmini atarım sana cnm gerçi 2sene oldu yapalı eskidi biraz ama olsun fikir al cnm eminim beğeniceksin

cnmmm büyüklü küçüklü boncuklar al sıkı şekildeee yapıştır üzerinee.yada tavuz tüyü gibi yapay tüyler satılıyor onunlada yapabilirsin....

fırın tepsisinde kullandığımız folyoyu elinle biraz kırıştır. kenarına çepeçevre yapıştır.folyoyu siyah ayakkabı boyası ile boya. boya kurumadan bezle kabarık yerlerdeki boyaları sil. iç ve dış çemberin kenarına simli sutaşı geçir. güle güle kullan....

alacağın klozet takımına uygun renklerde boncuklar al silikonla yapıştır değişik boy ve renklerde. evde plastik çiçeğin varsa onlardanda yapıştır aralara..

kırtasiyelerde alüminyum levhalar satılıyor ucuz birşey onlardan alıp beğendiğin bir çiçek motifiyle kabartma yapabilirsin yukarıda anlatıldığı gibi ayakkabı boyasıyla rötüş atabilirsin hem kalıcı olur.yada beğendiğin renk pelüş alıp kenarlarına silikonla yapıştırabilirsin yada gazete kağıdını belli şekillerde kırıştırarak düzenli bir şekilde yapıştırıp ayakkabı boyasını hafif sulandırıp heryerini boyarsın altın yaldızla bazı yerlerine fırça değdirip eskitirsin speyvernikle sabitlersin hiç olmadı istediğin renk akrirlik boya dene netice çok iyi olmasa da iş görür.
kolay gelsin

Merhaba gülencim, topiği daha yeni görgüm, baya olmuş, yaklaşık 6 ay benneyaptımki. Ben de beyaz renkli plastik aynama yeşillik sarmıştım, acayıp hava katmıştı. Şu yapma çiçek denen yeşilliklerden...Ama ben yeşillik delisiğimdir, herkez çok güzel fikirler vermiş, çok hoş gerçekten boncuk süslemeler filan alkisalkisalkis , zevkine göre seçenek çok, merak ettim, ne yaptın?Nasıl oldu?

Back