Plasti Dip kullanan var mı?

canterbury

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2011
13
0
36
İzmir
SelamKızlar,
bu ürünü bilse bilse bizim kızlar bilir dedim ve buraya konuyu açayım dedim.Plasti Dip diye bir ürün gördüm geçenlerde bir blogda. ürünü biraz araştırınca çok değişik geldi. Boya gibi uygulanıyor ama kuruyunca plastik kaplama oluyor. ve istediğiniz zaman söküp çıkarabiliyorsunuz. çıkardığınızda alttaki yüzeye hiçbir zarar vermiyor. Türkiye bulabilir miyiz acaba? mesela özel bir yemek şçin masa örtüne göre plasti dip kaplayabiliyorsun. sonra söküyorsun ya da beyaz esyanı mobılyanı mutfak dolabını... falan filan çok fazla kullanım alanı olabilir gibi geldi bana. Bu ürün hakkında bilgisi olan lütfen bana bilgi verebilir mi?..
örnek videoda burda : DIY Paint-Dipped Tableware | House & Home

Son düzenleme:
çok ilginç hakkaten kullanşlı bişey mesela masaların köşelerine olabilir bebekler çarpıp acıtmasın biyerlerini diye...nerde satılır ki??

Bende araştırıyorum şu anda. bende buzdolabımı kırmızı yapıp mutfak dolaplarımı kaplıycam. sıkılırsam sokerım nasıl olsa..bulursam sizede soylerım..

çok ilginç hakkaten kullanşlı bişey mesela masaların köşelerine olabilir bebekler çarpıp acıtmasın biyerlerini diye...nerde satılır ki??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…