plasentanın önde olması

ALEVADAUGUR

Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2012
56
0
13 haftalık gebeyim 2 gun once doktora gittim plesenta ön duvara yerlesıyor dedı ama başka acıklama yapmadı netten de bazı konuylaılgılı durumlar okudum canım sıkıldı başına böyle bi durum gelen varmı

Öncelikle bebeğin hayırlı olsun, Hayırlısıyla kucağına almanı dilerim.
Hiç böyle şeylere takılıp canını sıkma , benim de plasenta üstteydi hatta buyüzden bebeğimin hareketlerini biraz geç hissetmiştim , doktorum endişelenecek birşey yok demesine rağmen senin gibi internetten araştırdım canım sıkıldı boşu boşuna.Eğer riskli bir durum olsaydı doktorun söylerdi, tabi doktora olan güvende önemli, doktoruna biraz dahi olsa şüphen varsa bir seferlik bu durumu danışmak adına başka bir doktora gidip görünebilirsin.(Ben öyle yapmıştım :) )

daha öncekı hamılelıgımde plesenta cok yukardaydı dogumda bıle kopması cok zor oldu acıkcası cocuk asagıya dusmedı bı turlu ama bunda aşagıda dedı gene progestana devam et dedı daha once kanamam gelmıstı bu aralar kasıklarda fazla agrı olunca teleşlandım acaba dusermı dıye kafam hep orda cevap yazdıgın ıcın teşekkürler hafta ıcı başka bır doktora daha gıdıcem

merhaba kızlar. alevada aynı durumda mısın yukarı çıktı mı acaba plasantan? bana da doktorum aynı şeyi söyledi 24.haftaya kadar çıkması gerekiyor dediiii

Gamze 11 evet daha yenı zaten benim 13 cu haftan bıtıyor ama çok tedırgın oldum kasıklarımdakı agrı cok fazla kanama yok ama korkuyorum genede sen kaç haftalık gebesin

Gamze 11 evet daha yenı zaten benim 13 cu haftan bıtıyor ama çok tedırgın oldum kasıklarımdakı agrı cok fazla kanama yok ama korkuyorum genede sen kaç haftalık gebesin

16 hafta bitti canm benm de haziran anneleri topicindeyim orda da var bizm gibi korkma diyolar ama senin doğum da hazirandır takıl bize. orda mısın acaba hatrlamıorum ama :)

Ben bugun tekrar baska doktora gıttım hatta geldıgımden berı aglıyorum canım sıkıldı bana dedıkı eger bebek asagıya yerlesırse operasyonunu burda yapamayız ünüversıtede yapmak zorunda kalırız dedı rahım bıle alınabılırmıs bu durumda yapısık kalırsa çok üzüldüm basım agrıyo sıkıntıdan offff offff

ayyy deme öyle tatlım üzme kendini yaa ben de belki aynı durumdayım demedi ama bişe yukarı çıkar belki.bebeişlerimiz aşşa iner dua edelim bol bol çok fazla doktora da gitme ben gitmek istemiyorum bekleyeceğim hayorlısı hakkımızda...

merhaba kızlar 20+4 detaylı ultrasonda doktor bana plasenta ön duvarda dedi ama başka bir şey demedi 21+4 te yine gideceğim ölçemediği yerler varmış nette kafam karıştı sizlerde de aynı şey var mı ne anlama geliyor böyle olunca?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…