• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Plasentanın Aşağıda Rahim Ağzına Yakın Olması

• Konu Sahibi Konu Sahibi gnlm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gnlm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2011
8
0
36
İzmir
slm arkadaşlar 22 haftalık hamileyim 21 haftalıkken bebeğimin eşinin (plasentanın) aşağıda rahim ağzına yakın olduğunu öğrendim özel hastaneye gidiyorum doktorum geri çekilmezse riskli olduğunu söyledi hem bebeğim hem benim için ve tam teşekküllü kan bankası olan hastaneleri tercih etmemi,erken doğum tehlikesi falan tıp fakültelerinden randevu alamıyoruz en yakın iki ay sonrasına veriyorlar doğum araştırma hastanelerine gittim ultrasona bile gün atıyorlar bakmak için ve hep asistan doktorlarla karşılaştım ilgi alaka malesef memnun kalmadım izmir de önereceğiniz iyi bir doktor hastane özellikle dokuz eylül de görev yapan bildiğiniz iyi bir doktor bilgilerinizi tecrübelerinizi iletirseniz sevinirim eşiminde benimde çok canımız sıkılıyor bu duruma...

geçmiş olsun. allah bebeğinize de size de sağlık versin. bu konu hakkında bilgim yok. ben irenbe tüp bebek merk. gidiyorum. çınarlıda doğum yapıcam gibi ama hastanenin özelliklerini bilmiyorum gidip görmedim. bir araştır istersen. ben en iyi onu duydum. umarım sağsalim gelir bebeğiniz.:58:

saolun çınarlı nerede bilmiyorum memnunmusunuz

Anadolu Cad. No:14 35110 Çınarlı-İzmir
0 232 462 27 27
henüz gitmedim. doktorumun ve tanıdığım bir kaç kişinin önerisiyle orayı düşündük. memnun olma olmama durumu yok yani. bir araştırın sizde belki aradığınız özelliklere sahiptir.

Arkadaşım çok geçmiş olsun, arkadaşım diyorum çünkü ben de 13 haftalık hamileyim ve bazı sorunlarla ben de karşılaştım bilirim senin duygularını.O acil dar zamanda ben de bir profösör arayışına girdim ve buldum. Prof. Yakup Erata, Alsancak'taki Zara mağazasının hemen iki apartman yanında birinci katta yeri. Ben de hemen ona koştum ve çok memnun kaldım konusunda gerçekten çok bilgili gidince daha iyi anlarsın bence hiç durma bir de ona görün. Yanlış bilmiyorsam dokuz eylülle bağlantısı var galiba.Ama ben sordum kendisine nerede doğum yaptırıyorsunuz diye Egepol ve Ege sağlık hastanesinde dedi.Seni aydınlatayım Egepolde muayene 30 lira, ssk'an varsa geçiyor fakat Ege sağlık özel sigortaya bakıyor ssk geçmiyor ücret 95 lira, egepolde doğumlarda da ssk geçiyor 500-700 lira falan, Yakup erata 220 lira alıyor.ama bi kere yakup bey'e gitmende fayda var ben hem Yakup bey'e hem egepol'e gidiyorum,ikizlere hamileyim ve benim de plesenta rahim duvarından ayrılmış şu an yatıyorum ilaç verdi doktor 10 gün yatıcam.yani bu konular önemli .... sıkma canını umarım herşey yoluna girer...

çok tskler sizede geçmiş olsun plasentanın rahim duvarından ayrılması o da mı aşağıda yani... ya şaşırdık kaldık napcağımızı işte bir sonraki randevumuzu beklemeye karar verdik artık yukarı çıkmamışsa gerilememişse plasenta işte bizde senin gibi öyle prof falan doktor hastane araştırıp duruyoz diğer yandan hepimizin hakkına hayırlısı yavrularımızından inşaallah

bende 26 haftalık hamileyim doktorum aynı durumun bendede olduğunu söyledi. ufak lekelenmeler olursa korkma bu sebepten dedi korkulacak bişey yok dedi.

öylemi ya ben bilmiyorum doktorum biranda öle diyince çok korktum tabi sanki hemen başıma gelecek kanamam olacak erken doğum yapcam bebeğimde de bende de bir sorun olacak diye inşaallah dediğiniz gibi korkulacak bişey deildir ve herşey yolunda gider sağ sağlim bebeklerimizi her konuda sağlıklı kucağımıza alırız...

sizi üzmek hiç istemem kızlar ama suanda benim bi arkadasım sırf bu yüzden 25 haftalık dogum yaptı şimdi cınar bebegimiz yasam mücadelesi veriyoo doktorlar bi ay gecsin demişler 15 gün oldu çok şükür rabbime inşş yasama sımsıkı tutunucak cınar bebegimiz nolur sizde dualarınızı esirgemeyin olurmu arkadasta plesantası asagıda die önce hastaneye kaldırıldı sonra suyu geldi doguma aldılar maalesef suanda görüşüyoruz moral vermeye calışıyoruz inşş düzelir bebişini ona bagıslar yüce rabbim sizde kendinize ve bebişlerinize çok ii bakın mutlaka doktorunuzla detaylı sekilde görüşün allah korusun herkesin bebişini ve saglıcakla gelsinler inşşş :59:

arkadaşlar bendede aynı sorun vardı ben 8 ay yattım 8.ayda doğum yaptım.çok zor oluyo bilirim inşallah atlatırsınız

sizi üzmek hiç istemem kızlar ama suanda benim bi arkadasım sırf bu yüzden 25 haftalık dogum yaptı şimdi cınar bebegimiz yasam mücadelesi veriyoo doktorlar bi ay gecsin demişler 15 gün oldu çok şükür rabbime inşş yasama sımsıkı tutunucak cınar bebegimiz nolur sizde dualarınızı esirgemeyin olurmu arkadasta plesantası asagıda die önce hastaneye kaldırıldı sonra suyu geldi doguma aldılar maalesef suanda görüşüyoruz moral vermeye calışıyoruz inşş düzelir bebişini ona bagıslar yüce rabbim sizde kendinize ve bebişlerinize çok ii bakın mutlaka doktorunuzla detaylı sekilde görüşün allah korusun herkesin bebişini ve saglıcakla gelsinler inşşş :59:

offf ya inşaallah herşey yoluna girer ne bileyim ya hakkımıza herşeyin hayırlısı... Allah yardımcıları olsun...

saolun inşaallah... bebeğiniz ve sizin sağlık durumunuz ne iyimisiniz bunu yaşayan biri olarak...

plesanta acaba hangi haftada yer değiştirir...yani belli bir zamanı yok mudur.. benyarın 10 haftalık hamile olacağım...dr böyle birşey söyledi yani yeri rahme yakın dedi..gerçi çok heyecanlıydım kafam karıştı.. değişir mi dedim değişebilir de değişmeyebilirde dedi... öff inşallah yeri değişir normale döner...
önceden söylenip de yeri dğeişenler var mı??? yada farklı deneyimi bilgisi olan...

plesanta acaba hangi haftada yer değiştirir...yani belli bir zamanı yok mudur.. benyarın 10 haftalık hamile olacağım...dr böyle birşey söyledi yani yeri rahme yakın dedi..gerçi çok heyecanlıydım kafam karıştı.. değişir mi dedim değişebilir de değişmeyebilirde dedi... öff inşallah yeri değişir normale döner...
önceden söylenip de yeri dğeişenler var mı??? yada farklı deneyimi bilgisi olan...

benim de 10 haftalıkken aynını söyledi doktor. şu an 20 haftalık. hala değişmedi....

Arkadaşım çok geçmiş olsun, arkadaşım diyorum çünkü ben de 13 haftalık hamileyim ve bazı sorunlarla ben de karşılaştım bilirim senin duygularını.O acil dar zamanda ben de bir profösör arayışına girdim ve buldum. Prof. Yakup Erata, Alsancak'taki Zara mağazasının hemen iki apartman yanında birinci katta yeri. Ben de hemen ona koştum ve çok memnun kaldım konusunda gerçekten çok bilgili gidince daha iyi anlarsın bence hiç durma bir de ona görün. Yanlış bilmiyorsam dokuz eylülle bağlantısı var galiba.Ama ben sordum kendisine nerede doğum yaptırıyorsunuz diye Egepol ve Ege sağlık hastanesinde dedi.Seni aydınlatayım Egepolde muayene 30 lira, ssk'an varsa geçiyor fakat Ege sağlık özel sigortaya bakıyor ssk geçmiyor ücret 95 lira, egepolde doğumlarda da ssk geçiyor 500-700 lira falan, Yakup erata 220 lira alıyor.ama bi kere yakup bey'e gitmende fayda var ben hem Yakup bey'e hem egepol'e gidiyorum,ikizlere hamileyim ve benim de plesenta rahim duvarından ayrılmış şu an yatıyorum ilaç verdi doktor 10 gün yatıcam.yani bu konular önemli .... sıkma canını umarım herşey yoluna girer...

mrb bende 14 haftalık hamileyim 13 haftalıkken doktor kontrolüne gittiğimde ultrasonda doktorum eşin aşağıda oldugunu söyledi cinsel ilişki seyahat ve agır işler yapmamamı söyledi ıstirat verdi ne olcak çok merakediyorum ben gazi hastanesinde serdar beye fidiyorum şimdilik çok memnunun çarşambada iki test sonuçlarını alıcam inş hayırlı güzel sonuçlar alırım.birde bu eşin aşagıdaolması karın agrısı yapıyor bana araştırmalarıma göre bebek büyüdükçe yukarı çıkıyormuş biraz endişeliyim düzelir herşey inş...

mrb bende 14 haftalık hamileyim 13 haftalıkken doktor kontrolüne gittiğimde ultrasonda doktorum eşin aşağıda oldugunu söyledi cinsel ilişki seyahat ve agır işler yapmamamı söyledi ıstirat verdi ne olcak çok merakediyorum ben gazi hastanesinde serdar beye fidiyorum şimdilik çok memnunun çarşambada iki test sonuçlarını alıcam inş hayırlı güzel sonuçlar alırım.birde bu eşin aşagıdaolması karın agrısı yapıyor bana araştırmalarıma göre bebek büyüdükçe yukarı çıkıyormuş biraz endişeliyim düzelir herşey inş...

2 hafta önce kontrole gittim ve tamamen dönmüş.(şimdi 27+lardayım) şaşırdım ve çok sveindim..
İnşallah aşağıda olanların da döner..Allah yardımıcımız olsun..sevgiler

Benim ikinci gebeliğim ikisinde de aynı sorunu yaşadım plasentanın tamamen yer değiştirmesi veya bebeğin üstüne çıkması diye birşey yok sadece rahim büyüdükçe biraz yukarı çıkıyor o kadar

Öncelikle herkese merhaba, ben yeni üyeyim. Bende de bu sorun var. pLESANTA rahim ağzına 1.78 cm yakın. Doğum yaanlar tecrübelerini paylaşabilir mi?

Back