• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Plasentanın aşağıda olması

mltmtfk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2015
5
0
1
İlk gebeliğim... 16. haftada plasenta olması gerekenden daha aşağıda dendi. kanama halinde doktora gitmem söylendi. açık pembe lekelenme şikayetiyle bir gece hastanede kaldım. yalnız lekelenmelerim devam ediyor ara ara. doktorlar net birşey de söylemiyor. tedirginim... etrafımda bana bu konuyla ilgili yardımcı olabilecek kimse yok...çok uzun süredir takip ediyorum ve herkese nasıl yardımcı olduğunuzu görüyorum. belki banada yardımcı olabilirsiniz...

Canım bende de aynı durum vardı bi kaç Kerr kanamam oldu doktora gittik . bebek biraz büyüyünce normale donebilir dedi doktor. Çok sukur şuanda döndü. 26. Haftaya kadar düzelirse düzelir duzelmezse sezaryen olursun canım. Allah bebeğini sana bağışlasin. Saglicakla kucağına al.

İnternette okuduklarımdan çok korktum kanamaların çok fazla olabileceği söyleniyordu. bakalım yakında kontrolüm var inşallah düzelmiştir. inşallah sende sağlıcakla alırsın bebeğini kucağına...

Bendede aynı sorun var ılk haftalarda yukarı çıkabilir dediler çıkmadı 30 haftalıkken kanama oldu. Cinsel ilişki yasak doğuma kadar bacaklar yukarda uzanmam kendimi yormamam herhangi bir iş yapmamam söylendi. Bu durum gerçekten çok sıkıcı ve depresyona davetiye çıkarıyor. Eğer bu durum devam ederse hazırlıklı olmanızı tavsiye ediyorum okumak için birkaç kitap alın izleyebileceğiniz filmleri araştırıp listesini çıkarın haraketsiz olacağınız için hafif ama besleyici yemek tarıfleri araştırın arkadaşlarınız ve ailenizle iletişiminizi koparmayın yüzyüze görüşemezseniz bile sık sık telefonda görüşün

korkarım o yaşam biçimine girmiş durumdayım gerçekten sıkıcı ve depresyon sebebi... Birde normalde hareket etmeyeceksen bile edesin geliyor...

İlk gebeliğim... 16. haftada plasenta olması gerekenden daha aşağıda dendi. kanama halinde doktora gitmem söylendi. açık pembe lekelenme şikayetiyle bir gece hastanede kaldım. yalnız lekelenmelerim devam ediyor ara ara. doktorlar net birşey de söylemiyor. tedirginim... etrafımda bana bu konuyla ilgili yardımcı olabilecek kimse yok...çok uzun süredir takip ediyorum ve herkese nasıl yardımcı olduğunuzu görüyorum. belki banada yardımcı olabilirsiniz...
Canim merhaba ayni durumdayim arastirirken denk geldin. Bende 15. Haftamdayim korkuyorum. Pembe lekelenmelerim oldu ara ara. Seni merak ettim nasil oldu durumlar bebisin nasil dogum nasil gecti? Kac haftalikken dogurdun. Cevaplarsan cok sevinirim

Back