Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 hafta sonraya nts istedi durumu takip edicez dedi.endişe etme dedi ama yinede endişe ediliyo.hep yolunda gider sanıyorum ama çıktı bişe işte.canım gecmıs olsun oncelıkle. benım bıldıgım plesenta yaslanmaya yanı kıreclenmeye basladıktan sonra en az 4-5 hafta daha ıdare edebıldıgı. ınternette gezınırken okumustum. 3 hafta daha bekleyebılır bebegın en kotu ıhtımal 37.haftada gelısımı tamamlandıgında kavusursun bebegıne. doktorun bı yorum yapmadımı bu konuda pekı?
bende şubat annesiyim 2009 un 21 şubatında doğdu oğlum ege.seninle aynı durumu yaşadım senin gibi ocak ayında doktorum plesenta kireçlenmiş dedi halka arasında bebeğin eşi yaşlanmış diyorlarmış.
takipe alalım dedi doktorum ama her gittiğimde normalden daha çok kireçleniyor zaten bebeğin hep 1 hafta önden gidiyor muhtemelen erken yumurtlama olabilir demişti artık son kontrolünde normal yer kalmamış neredeyse plesentada dahada riske atmayalım 1 hafta daha dur gel sezeryan yapalım dedi 39+2 de sezeryan oldum.yani normal doğum tarihine 5 gün kalana kadar idare ettik.sağlıkla 3500 gr doğdu bebeğim.
sende korkma takibini iyi yaptır normalden daha sık git kontrole sadece bebeğini son günün dolana kadar bekletmeyebilirler sağlıkla gelsin bebeğin inşallah
2 hafta sonraya nts istedi durumu takip edicez dedi.endişe etme dedi ama yinede endişe ediliyo.hep yolunda gider sanıyorum ama çıktı bişe işte.
34 haftamdayım tedirginim bebişim tehlikedemi diye korkuyorum