Plasenta.........

melekk12345600

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2024
8
0
23
Nedemek oluyor yardım edin çok üzgünüm

Eklentiler

• 17198464387588771800131770078098.jpg
    17198464387588771800131770078098.jpg
    84,4 KB · Görüntüleme: 37
Konuyu biraz daha açarsan canım mesela ne oldu?
Kanama alanım vardı yatış verildi verildiği halde bana bakılması kan sulandirici hap aliyordum kestiler alma kanama alanını tetikliyor diye bunu diyen bı hemşire bana bakmadı dere bakana kadar akşamın 1de sancı çekerek 4 kadar düşük yaptım sonra Dr geldi ben acı cekerken ebeler bağırma hastalar rahatsız oluyor dediler buda sonuç işte anlamadım pek

Anladığım kadarını yazayım. Burda düşüğün sebebi yazmıyor. Kendiliğinden düşmediği için kürtaj oldun sanırım yani embriyo önceden ölmüş malesef ç. Plesentayla bağ dokusu oluşmamış kan birikmiş. Patoloji sonucunda öyle anladım. Detaylı bilgiyi doktorun verir zaten.

Kanama alanım vardı yatış verildi verildiği halde bana bakılması kan sulandirici hap aliyordum kestiler alma kanama alanını tetikliyor diye bunu diyen bı hemşire bana bakmadı dere bakana kadar akşamın 1de sancı çekerek 4 kadar düşük yaptım sonra Dr geldi ben acı cekerken ebeler bağırma hastalar rahatsız oluyor dediler buda sonuç işte anlamadım pek
İyi de bebeğinin düşeceğini nasıl anlamazlar yani ultrason vs bebek yaşıyor muydu ?

Sağlıklı bir embriyo düşmez. Bu konunun peşini bırakmayın. Size önerim sadece bu olabilir. İlla ki bir sebebi vardır düşüğün
Bebeğimin hiç birşeyi yoktu ikili tarama testi tertemizdi herşeyi çok normaldi ama plesanta da sorun var dediler okadar ben bunu ikinci gebelikte tekrar yaşamaktan korkuyorum acaba yaşarmiyim

Bebeğimin hiç birşeyi yoktu ikili tarama testi tertemizdi herşeyi çok normaldi ama plesanta da sorun var dediler okadar ben bunu ikinci gebelikte tekrar yaşamaktan korkuyorum acaba yaşarmiyim
Bebeğini kaybetmene neden olan sebebi bulman gerekiyor ona göre yol izlemen lazım tedavi olmak gerekiyorsa falan. İkinci gebeliğinde doktoru bilgilendir eğer sorun varsa.
Ve şimdi taşlayacaklar ama gebelikte devlet hastanesine gitme. Özel hastanede iyi bir doktor bul.

Bebeğini kaybetmene neden olan sebebi bulman gerekiyor ona göre yol izlemen lazım tedavi olmak gerekiyorsa falan. İkinci gebeliğinde doktoru bilgilendir eğer sorun varsa.
Ve şimdi taşlayacaklar ama gebelikte devlet hastanesine gitme. Özel hastanede iyi bir doktor bul.
Sadece 3 ay korun dediler ve tıbbi genetik test verdik

Anladığım kadarını yazayım. Burda düşüğün sebebi yazmıyor. Kendiliğinden düşmediği için kürtaj oldun sanırım yani embriyo önceden ölmüş malesef ç. Plesentayla bağ dokusu oluşmamış kan birikmiş. Patoloji sonucunda öyle anladım. Detaylı bilgiyi doktorun verir zaten.
Canım
Büyük ihtimal bebeğine giden kan akışı durduğu için öldü. Çünkü bende aynı şeyi yaşadım 2 aylıkken bebeğim karnımda öldü. Yoğun bir kanamam oldu doktora gittim gayet güzel sadece düşük tehliken var dedi iğne verdi 10 gün sonra kontrole gel demişti 10 gün sonra gittiğimde bebek ölmüş dedi bana kendim düşük yapamadım kürtaj oldum.
8 ay sonra tekrar hamile kaldım ve 9 gün önce doğum yaptım canım karamsar olma eğer sağlıklı bir bebek olsaydı dururdu düşmezdi hayırlısı buymuş öyle düşün sağlıklı olmayıp dünyaya gelse hem senin için hemde bebek için zor olurdu.
Allahım en kısa zamanda sanada tekrar sağlıklı gebelikler nasip etsin İnşallah🙏
Kan sulandırıcıyı kesmesinin sebebi kiminde kanama alanını genişletiyor çünkü bende kan sulandırıcı kullandım ona rağmen hafif hafif lekelenmem oluyordu doktor eğer böyle olursa hapı kesicem iğnesini vericem demişti şükür birşey olmadı 36. Haftamda hapı kestik 39+4 de doğum yaptım.

X