- 18 Mart 2024
- 8
- 0
- 23
- Konu Sahibi melekk12345600
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaç haftalık hamilesiniz.Nedemek oluyor yardım edin çok üzgünüm
Yardım edin Dr yoktu malesef bugünNedemek oluyor yardım edin çok üzgünüm
13+3 haftaliktiKaç haftalık
Konuyu biraz daha açarsan canım mesela ne oldu?13+3 haftalikti
Kanama alanım vardı yatış verildi verildiği halde bana bakılması kan sulandirici hap aliyordum kestiler alma kanama alanını tetikliyor diye bunu diyen bı hemşire bana bakmadı dere bakana kadar akşamın 1de sancı çekerek 4 kadar düşük yaptım sonra Dr geldi ben acı cekerken ebeler bağırma hastalar rahatsız oluyor dediler buda sonuç işte anlamadım pekKonuyu biraz daha açarsan canım mesela ne oldu?
3 aylık hamileydim düşük yaptımkaç haftalık hamilesiniz.
Yeni olmaması lazım.
İyi de bebeğinin düşeceğini nasıl anlamazlar yani ultrason vs bebek yaşıyor muydu ?Kanama alanım vardı yatış verildi verildiği halde bana bakılması kan sulandirici hap aliyordum kestiler alma kanama alanını tetikliyor diye bunu diyen bı hemşire bana bakmadı dere bakana kadar akşamın 1de sancı çekerek 4 kadar düşük yaptım sonra Dr geldi ben acı cekerken ebeler bağırma hastalar rahatsız oluyor dediler buda sonuç işte anlamadım pek
Evet yaşiyordu acilden baktılar kanamam vardı zaten yatış yapıldı birdahada bakmadilarİyi de bebeğinin düşeceğini nasıl anlamazlar yani ultrason vs bebek yaşıyor muydu ?
Sağlıklı bir embriyo düşmez. Bu konunun peşini bırakmayın. Size önerim sadece bu olabilir. İlla ki bir sebebi vardır düşüğünEvet yaşiyordu acilden baktılar kanamam vardı zaten yatış yapıldı birdahada bakmadilar
Bebeğimin hiç birşeyi yoktu ikili tarama testi tertemizdi herşeyi çok normaldi ama plesanta da sorun var dediler okadar ben bunu ikinci gebelikte tekrar yaşamaktan korkuyorum acaba yaşarmiyimSağlıklı bir embriyo düşmez. Bu konunun peşini bırakmayın. Size önerim sadece bu olabilir. İlla ki bir sebebi vardır düşüğün
Bebeğini kaybetmene neden olan sebebi bulman gerekiyor ona göre yol izlemen lazım tedavi olmak gerekiyorsa falan. İkinci gebeliğinde doktoru bilgilendir eğer sorun varsa.Bebeğimin hiç birşeyi yoktu ikili tarama testi tertemizdi herşeyi çok normaldi ama plesanta da sorun var dediler okadar ben bunu ikinci gebelikte tekrar yaşamaktan korkuyorum acaba yaşarmiyim
Sadece 3 ay korun dediler ve tıbbi genetik test verdikBebeğini kaybetmene neden olan sebebi bulman gerekiyor ona göre yol izlemen lazım tedavi olmak gerekiyorsa falan. İkinci gebeliğinde doktoru bilgilendir eğer sorun varsa.
Ve şimdi taşlayacaklar ama gebelikte devlet hastanesine gitme. Özel hastanede iyi bir doktor bul.
Tamam doktor ne derse uygulayınSadece 3 ay korun dediler ve tıbbi genetik test verdik
CanımAnladığım kadarını yazayım. Burda düşüğün sebebi yazmıyor. Kendiliğinden düşmediği için kürtaj oldun sanırım yani embriyo önceden ölmüş malesef ç. Plesentayla bağ dokusu oluşmamış kan birikmiş. Patoloji sonucunda öyle anladım. Detaylı bilgiyi doktorun verir zaten.