Plasenta yaşlanması

rumuz79

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2024
3
3
33
Mrb kızlar bugün doktorum plasenta yaşlanması var dedi 34 haftalık olduk ama bebeğim 36 görünüyor korkacak birşey yok dedi ama kan ve besin yavaş gider diye öğrendim bu durumu yaşayan var mı?

Mrb kızlar bugün doktorum plasenta yaşlanması var dedi 34 haftalık olduk ama bebeğim 36 görünüyor korkacak birşey yok dedi ama kan ve besin yavaş gider diye öğrendim bu durumu yaşayan var mı?
Ben yaşadım erken doğum yaptım 29.haftada başladı sadece 1 hafta dayandık. Siz zaten riskli süreyi asmışsınız hiç canınızı sıkmayın ciğer geliştirici vuruldu mu ?

Merhaba. Bizim de detaylı ultrasonda doktor plasenta yaşlanması olduğunu, aspirin kullanmanin bu saatten sonra bir faydası olmayacağını, belli bir haftadan sonra bebeğin gelişiminin durabilecegini ve erken doğum yapacağımı söyledi. Tüm bunları duyunca bütün hamileliğim stresle geçti. Her kontrole acaba haftasına göre gelişimi iyi mi değil mi korkusuyla gittik. Sonra ne mi oldu derseniz. Bebeğimin gelişimi haftasına göre hep uyumlu hatta önde gitti. 38+1'de 4 kilo ile doğdu çok şükür. Size tavsiyem tek bir doktorla kalmayın. Bir doktora daha görünün bu konuda. Çünkü biz de bir doktora daha çıkmıştık o doktor hiçbir sorun olmadığını da söylemişti. Bir de beslenmenize dikkat etmeye çalışın. Umarım sağlıkla gelir bebeğiniz 🙏

X