Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar plasenta şampuan kulananlar arkadaşlar sonucu yazarsa sevinirim

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

jaippur

Guru
Kayıtlı Üye
12 Mart 2010
1.756
1.453
333
49
saçlarım son 3-4 aydır çok ama çok dökülüyor öyle ki üstüm başım devamlı saç teli ve yarıya bir azalma oldu saçlarımda en son çare bu şampuanı tavsiye etti eczacımız ben vichy almak için gitmişitm ama bakalım henüz 2. yıkamam ama pek bişiyde farketmedi bunu kulanan arkadaşlar yada tavsiye deceğiniz başka bir ürün varmı cevaplarınızı bekliyorum

tatlımm önce bi doktora gitseydin yani dökülmenin nedenini öğrenseydin belki şampuandan kaynaklanmıyodur...belki de beslenmeyle alakalı bişeydir B vitamini eksikliği vardır falan...vitamin takviyesi de yapabilir... ben hiç kullanmadım cnm bunu duymadım daha önce acil şifalar cnm :13:

kulanan yokmu arkadaşlar

canım ben şimdi sarımsaklı şampuan aldım onu deniycem ama bu şampuanı bir tanıdığımız önerdi 3 ay kullanmış bir arkadaşı ve saçları çok düzelmiş,saç çıkarttığını söyluyorlar.saçları biraz kurutuyor yalnız uzun kullanımda. saçın yağlıysa daha rahat kullanabilirsin diye düşünüyorum.

şampuan tek başına işe yaramıyor.solisyonla kullanıldığında dökülme azalıyor ama çok belirgin değil.

kızlar herşeyi denedim yani yapmadığım kalmadı dokt. gittm bir şey çıkmadı bilmiyorum çevremdeki herkes bundan şikayetçi bu aralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…