- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
dikkat et canım valla son 3 gün seminerlerde bitsin süper olacak bol bol dinleniriz moralini yüksek tut herşey çok güzel olacak inş. seneye bu zamanlar bebeklerimizle gezeriz artık bu yaz yapacak tek şey yatmak...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hala hastanedemisin güzelim geçmiş olsun sana ...daha önce de olmuşmuydu kanaman bu ilk mi..bu kanamaların en kötü yanı ağrısız ve genelde uykuda gelmesi ben her gece sabah kanla mı uyanacam diye yatıyorum.ben 12.haftamdan beri bu olayı takip ediyorum bu durumda olup bebklerini sağlıkla kucağına alan çok insan tanıdım daha a dün birisiyle tanıştım 4 yaşşındaydı.darısı bize diyorumPlasenta previa ile ilgili en taze bilgiler bende :))) Çünkü şu an kanama nedeniyle hastanedeyim.Perşembe gecesi tuvalete kalktığımda kan geldi hemen hastaneye geldik.Hastaneye geldiğimizde kanama durmuştu ama tedbir amaçlı yatırdılar serum iğne falan öğlen çıktım eve geldim.Düne kadar evde hep yattım sadece tuvalete kalktım.Ama dün yattığım yerde kanamam başladı tekrar.3 gece hastanede kalıcam.Kanama durdu ama doktor gözümün önünde ol dedi.Neyseki kanama çok az.Yukarı çıkma ihtimali pek yok gibi dedi.Galiba sonuna kadar böyle ufak kanamalarla geçicek dedi.Şimdilik herşey yolunda çok şükür bebek de iyi.Dinlenmek çok önemli.Ani ve sert hareketler yok.İnşallah son kanama olur.
Gülfuren ve baby_s inşallah sağlıkla alıcaz bebeklerimizi kucağımıza.İlk kanamam geçen hafta cuma sabhı oldu.1 hafta içinde 2 kanama yaşadım.İlki gece 5 gibi tuvalete kalkmıştım o zaman gördüm temizlenirken geldi çok azdı.3 gün sonra da evde yatarken gündüz geldi.O biraz daha fazlaydı ama çok diil.Allahtan ikisi de sürmedi hemen kanama oldu ve geçti.Yarın çıkıcam inşallah hastaneden.Plasentanın yaklaşık 1 cm'lik bi yerinde ayrılma olmuş o kanama yapmış.Doktor çok küçük hiç önemli değil dedi.Tabi bundan sonrası yatmakla geçecek muhtemelen.Benim hiç ağrım olmadı.Kasılmalara falan da baktılar bişey yok.Kanamaya bağlı olarak erken doğum riski var maalesef plasenta previada.Onun için doktor geçen her gün çok önemli dedi.İlerisi için kanama olur olmaz diye kesin bişey diyemiyolar tabi.Benim suyum normal,bebeğin gelişimi normal hatta kilosu için 1 hafta önde dedi.Bebekle ilgili bi sıkıntı olmaması sevindirici tabi.Ben de burda çok okudum sorunsuz doğum yapanı.İnşallah bizlere de kısmet olacak.Sormak istediğiniz varsa bildiklerimi cevaplamaya çalışırım.
Gülfuren ve baby_s inşallah sağlıkla alıcaz bebeklerimizi kucağımıza.İlk kanamam geçen hafta cuma sabhı oldu.1 hafta içinde 2 kanama yaşadım.İlki gece 5 gibi tuvalete kalkmıştım o zaman gördüm temizlenirken geldi çok azdı.3 gün sonra da evde yatarken gündüz geldi.O biraz daha fazlaydı ama çok diil.Allahtan ikisi de sürmedi hemen kanama oldu ve geçti.Yarın çıkıcam inşallah hastaneden.Plasentanın yaklaşık 1 cm'lik bi yerinde ayrılma olmuş o kanama yapmış.Doktor çok küçük hiç önemli değil dedi.Tabi bundan sonrası yatmakla geçecek muhtemelen.Benim hiç ağrım olmadı.Kasılmalara falan da baktılar bişey yok.Kanamaya bağlı olarak erken doğum riski var maalesef plasenta previada.Onun için doktor geçen her gün çok önemli dedi.İlerisi için kanama olur olmaz diye kesin bişey diyemiyolar tabi.Benim suyum normal,bebeğin gelişimi normal hatta kilosu için 1 hafta önde dedi.Bebekle ilgili bi sıkıntı olmaması sevindirici tabi.Ben de burda çok okudum sorunsuz doğum yapanı.İnşallah bizlere de kısmet olacak.Sormak istediğiniz varsa bildiklerimi cevaplamaya çalışırım.