Plasenta previa

Kontrole gittim geçen hafta. Plasentada gene bir değişiklik yok ve ben de dr.umla hastane ve sezaryanla doğum yapacağım kesinleştiği için kasığımı kaç cm keseceği hakkında pazarlıklara başladım sengözlerimebaksanab

Arı sütü çooook faydalı bişey ve evet sıvı ama yoğun bir sıvı. Aşağıdaki linkten bir gözat istersen.

http://www.beslenmedestegi.com/dogal-urun/ari-sutu-faydalari

Kilo konusunda özel bişey yapmıyorum. Zaten gastritim olduğu için abur cubur, cola, meyve suyu gibi asitli içecekler, fast food ve yağlı gıdaları tüketemiyorum. Reflü nedeniyle de geç saatte yemek yemiyorum ve 8'de bişeyler yemeyi kesiyorum. Sonra çok çok acıkırsam fındık-badem atıştırıyorum.

Ama birşey var ki asla vazgeçemiyorum ve her gün tüketiyorum. Çikolata ! hihoyyyt

bende 17.haftamdayım 14.haftada 3 defa kanama geçirdim bebeğin eşi aşağıda olduğu için o zamandan beri işede gitmiyorum evde yatıyorum moralim çok bozuk ama çok korkuyorum bişey olacak diye doktor eğer çıkmazsa 6.ayda kanama olabilir dedi ve erken doğum tehlikesi de var tabi.umarım hepimiz sag salim atlatırız bu dönemi herkese acil şifalar...

caım senin durumun daha kötü benimkinden. ben atlattım sayılır. 36.haftam bitecek 3 gün sonra. inşallah sende bu haftayı görürsün. 10 gün içinde sezeryan olucam. çoook ama çooook dikkat et kendine.

Ya deliricem kızlar ya !! Bugün özel hastaneye gittim sezeryan olmak için. Riskli gebelik diye kabul etmediler beni. Tekrar devlet yada pahalı özel hastanelere yönlendirdiler beni. Devlet hastanesinde doğum yapmak istemiyorum. Napıcam ben şimdi. Lanet olsun bu plasenta previaya ! O kadar sinirlerim bozukki. Kanamam yok ki artık , bi kere az bi şekilde oldu ve 7. aydan beride tek bi damla kan gelmedi. plasentam parsşyelden marjinale dönmüş hemde yani daha da iyi durumda. Acaba kabul edecek bi hastane var mı beni ??

bu nasıl bi saçmalık böyle ne biçim hastaneymiş orası ama moralini bozma senin düzenli gittiğin bi doktor varmıydı yani o devlette bile olsa bence onu tercih et bazen devlet operasyonlarda özelden çok daha ii oluyo hastanede yatacağın bir ya da iki gün zaten..mesajı geç gördüm doğrusu belki şimdiye doğum olmuştur bile Allah en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin kendini üzme arkadaşım dualarımız seninle...

Miraclecim ilgin için sağol canım. bugün safa hastanesiyle görüştüm ve muayenede oldum. allah razı olsun sezeryanımı yapıcaklar :)))) o kadar rahtladımki, hem sevdiklerimde yanımda olabilecek özel hastane olduğu için. haftaya salı son defa muayene olucam sonrada kesin günü kararlaştırıcaz dedi doktor. en geç 1 temmuza kadar bebeğimi kucağıma almış olucam. darısı herkesin başına.

mrb arkadaşlar...
ben de 11+5 haftalık hamileyim...
benim de 6.,9. ve 11. haftamda başta az sonradan artarak olmak üzere kanamalarım oldu...
doktorum fazla bi açıklama yapmadı ama bebeğin eşi aşagda,ondan olabilir,yani düşük tehdidin var,istirahat et diyerek 2 hafta üztüste 5 er gün rapor verdi..şimdi evde yatıyorum ama ptesi mecbur işe başlamam lazım ama içimden hiç gelmiyo..ben evde kalıp dinlenmek istiyorum...4-5 gün sonra rutin randevum var,2li test yapılcak...belki plasentam yukarı çıkmıştır diye umud ediyorum...
bir de benim ara ara kasık ve bel ağrılarım da oluyo..sizin de oluyo mu?Allah hepiizi sağlıkla kurtarsın..sağsalim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasib etsin..ama çok yıpratıyo insanı bu durumlar...

sanıırm erken haftalarda bebeğin eşinin aşağıda olması çok problem olmuyormuş yani ben 14.haftada kanama geçirdiğimde bile eşin aşağıda ama bu haftalarda aşağıda olması normal demişti doktor ama şu an 19.hafta ve hala aşağıda yani artık normal olmadığını söylüyor.yapılacak tel şey dinlenmek sanırım böyle bişey oldugunu bilmeden 3,5 ay boyunca hem çalıştım hem evde her türlü işi yaptım ama kanama geçirdiğimden beri hiçbişey yapmıyorum umarım ayakta çalışmak zorunda değilsindir ben öğretmenim bütün gün ayaktaydım eğer yorucuysa işin bence bi beş gün daha rapor al..

merhaba hanımlar.ben 16 haftalık hamileyim.hamileliğimin başından beri 4.kanamamı geçirdim.en sonuncusunu dün geçirdim.ama ne yatak kaldı ne çarşaf.hemen doktora gittik.baktı herşey normal gözüküyor dedi.progsteron verdi ama ben artık dayanamıyorum.her an kaybetme korkusuyla yaşamaktan yoruldum.kontrolüm cuma günü.doktor da net bişey söylemiyor.olur bölee diyor sadece.bölee sebepsiz kanamalr geçiren var mı?

Canım ya korkmakta haklısın. Böyle çok kanama geçirenlerin bebeklerinin sağlığı tehlikeye giriyomuş. Çünkü bebeğin beslendiği plasenta sürekli kanarsa bebeklerimiz yeterli beslenemezmiş. ben bir kere geçirdim ağır iş yapmaktan ama sonra yapmadım hiçbişey ve bidaha da olmadı çok şükür. . sende durduk yeremi oluyor kanamalar yoksa sende mi iş güç yapıyosun. kendini hiç yormaman lazım canım arkadaşım. gerekirse 9 ay yatacaksın bebeğinin sağlığı için.

arkadaşlar kesinlikle yatıp dinlenmenin çok faydası var bende kanamadan sonra hep dinlendim ve çok şükür 1 aydır kanama yok şimdi 19.haftadayım ama aynı stres bendede var kaybetme korkusu hala tuvalete bile gitmeye korkuyorum bebeğime bişey almaya korkuyorum,geceleri yine kanamamı var die kurulu saat gibi kalkıyorum sürekli Allah yardımıcımız olsun stres ii bişey değil ama çok stresli geçio böyle sorunlu hamilelikler umarım herkes sag salim sağlıklı yapar doğumunu...

slm arkadaşlar
ben 18 haftalık hamileyim.
daha öncede 4 düşüğüm oldu bu 5. günde 2 kez cleksan(kan sulandırıcı iğne) vuruluyorum.
12.haftada kanamam oldu.hastanede yattım neyse atlattık.
en son dün kü kontrolümde dr kesenin içinde üst tarafta sanki hava baloncuğu gibi birşey gördü.önce acaba kanamamı dedi ama değilmiş.
sonra aksesuar plasenta olabilir dedi
göbek kordonu buradan çıkıyor bak sanki falan dedi,ama çokta açıklayıcı bişey demedi.
bizde bilemiyoruz bazışeyleri 10 gün sonra gene gelded.
bu konuda bilgisiolan var mı?
netten araştırdım bişey bulamadım.
bilginiz varsa lütfen yardımcı olun.

canım zaten en can sıkıcı olan da bu zaten.doktorların bazı noktalarda hastayı yeterince tatmin edememeleri.sen canını sıkma yat dinlen iş güç yapma.ben yapmamama rağmen kanamam oldu.cumartesi günü prof dan randevu aldım.bakalım bu konuda ne diyecek.kendi doktorum da cok iyi ama yine de prof dan ötesi yok.bi de onu gözükücem.internette bişey bulamazsın.bosuna girip yerli yersiz her şeyi okuyup canını sıkma...

kızlar 20.haftama girdim kanama falan yaklaşık bi aydır yok ama 2 gündür kasık ağrısı var ama kalçam bacaklarımda sızlıyor bu artık kilo almaya başladım karnım büyüyor diyemi oluyor yani normal mi bu ağrılar yoksa yine tehlikeli bi durum mu?

canım benimde karnım ve vajinam da sızlıyor.endişelenme.kalça ve bel genişliyor.ondan oluyordur ağrıların.ayaklarını da koltugun başına dik yani azıcık yükselt.ve de bol bol dinlen.bu arada ben de kanamalarımın sebebini nihayet öğrendim 4 ayın sonunda...kanaman olursa da endişe etme.doktor bana yat dinlen dedi...sıkma canını...

bi de kanamadan sonra yürüyüş falan yapmadım hiç artık kilo alıp ağırlaşmaya başladım acaba eşi aşağıda olanlara yürüyüş yapmak zararlı mı bu konuda fikri olan var mı arkadaşlar?Allah hepimize yardım etsin herseyden korkar oldum

bebeğin eşinin ucunda 3 cm lik alanda ayrılmalar varmış.maalesef kendi doktorum bana hiçbişey söylememişti.prof ultrasonu koyar koymaz gösterdi.ama allahtan uc kısımdaymıs merkezde olsa sıkıntı olurdu dedi.crinone vajinal jel verdi.kanamalar devam edebilir korkma dedi.dinlenmek gerekmiş.okullar da kapandı bol bol yatarız artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…