- 15 Aralık 2007
- 196
- 6
- 318
- 44
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
cvp için teşekkürler DMY. bende plasentamı kafama takmama ya çalışıyorum ama dışarı çıkıp gezememek birçok şeyin yasak olması kısıtlaması zor geliyo bende sabırsızlıkla ayın sonundaki doktor kontrolümü bekliyorum plasentan yukarı çıkmış demesi için dua ediyorum. çok sıkıldım artık rahat rahat hamileliğimi yaşamak istiyorum. bende elevit ve gyno ferro kullanıyorum. arı sütü sıvı değilmi ? yoksa polen mi kullanıyosun ?hamilelere yararları nedir bilmiyorum bende kilo almamaya dikkat ediyorum.
Kontrole gittim geçen hafta. Plasentada gene bir değişiklik yok ve ben de dr.umla hastane ve sezaryanla doğum yapacağım kesinleştiği için kasığımı kaç cm keseceği hakkında pazarlıklara başladım sengözlerimebaksanab
Arı sütü çooook faydalı bişey ve evet sıvı ama yoğun bir sıvı. Aşağıdaki linkten bir gözat istersen.
http://www.beslenmedestegi.com/dogal-urun/ari-sutu-faydalari
Kilo konusunda özel bişey yapmıyorum. Zaten gastritim olduğu için abur cubur, cola, meyve suyu gibi asitli içecekler, fast food ve yağlı gıdaları tüketemiyorum. Reflü nedeniyle de geç saatte yemek yemiyorum ve 8'de bişeyler yemeyi kesiyorum. Sonra çok çok acıkırsam fındık-badem atıştırıyorum.
Ama birşey var ki asla vazgeçemiyorum ve her gün tüketiyorum. Çikolata ! hihoyyyt