- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
aysay çok sevindim durumuna darısı bizim başımıza inşaallah,sen kaç haftalıkken bu durum ortaya çıktı şu an kaç haftalıksın bide bol istirahatmı ettin
merhaba kızlar. bu topiği bulduğuma sevindim. bende parsiyel prevyayım maalesef. 29.haftama girdim. geçen hafta kanamam oldu va 3 gün yattım hastanede ve durdu. şimdi evdeyim ve çok dikkat etmem gerekiyor. tekrar kanama olacak diye ödüm kopuyor. kanama yok ama adet sancısı gibi ağrılarım oluyor , bu durum normalmi acaba, yoksa erken doğum belirtisimidir ?????? kafam allak bullak
canım 30. haftandamısın şimdi? sancıların adet sancısı gibimi oluyor?Merhabalar,benim de 27. haftada kanamam oldu. Hastanede yattım 1 gün. Kendi isteğimle hastaneden çıktım 2. günü. 15 gün rapor aldım evde yattım. Ağrım sızım yoktu. Arada lekelenme tarzında kanamam oldu. Kontrollere gittim. Herşey yolundaydı.15 günün sonunda işe başladım kendimi çok iyi hissediyordum işin ilk günü yine kanamam oldu. tekrar rapor aldık evde istirahat ediyorum. 5. günümde yine bugün kanamam var. Kanamalarım yoğun olarak devam etmiyor. Lakin bugün sancım da var. Sancılarım 3-5 saniye sürüp geçiyor. Doktorum normal dedi kanaman fazlalaşırsa sancıların 30 saniyeden fazla olursa gel dedi. Fakat bu sancılar sabahtan beri beni mahvediyor. Ne yapıcam bilemiyorum. Şimdi hastaneye gitsem nöbetçi doktorların eline kalıcam. İstemiyorum. Herkese burdan çok geçmiş olsun diyorum. Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip kısmet etsin.
inşallah canım. içime su serptin valla !!! sağol !!!benim 38. haftada çıktı yukarı.bence seninkide çıkabilir..
bende parsiyel previayım. son durumun ne merak ettim arkadaşım. cvp yazarsan sevinirim.slm arkadaşlar banada doktorum plesenta previa marginalis teşhisi koydu her kontrolde kanamam olup olmadığını soruyo ama şu ana kadar hiç kanamam olmadı çok şükür.28. haftadayız yukarı çıkabilir dedi ümitle bekliyorum normal bir süreç içinde hamileliğimi tamamlamak istiyorum hayırlısıyla.BİR de plesenta previaya neden olan faktörler arasında yüksek tansiyon,sigara kullanımı,ileri yaşta hamile kalmak yatıyo bunların hiç biri bende yok kısmet işte.Bu sorunu yaşayıp yukarı çıkan olup paylaşırsa mutlu olurum.Hepimize hayırlı doğumlar.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?