Plasenta previa

Canım çok sevindim.Kolay,rahat sağlıklı bir doğum yaparsın inş.

tünaydın kızlar
geçen gün bende son kontrolüm sonucu plesentamın aşağıda olduğunu öğrendim. ufak bir kanamam da olmuştu hemen öncesinde. kendimi hemen bu topikte buldum. tüm yazıları okudum en son yazan zeynep arkadaşımızı da allah kurtarsın inş. diyorum. plesentanın aşağıya inmesi olası bişey yani buna çok sevindim. yalnız nette çok bilgiye ulaşamadım ileri yaşta gebeliklerde rastlanır yazıo bi yerde, bi yerde erkek çocuklarda görülür dio. bu meretin neden olduğunu bilen var mı?

Meraba kızlar benimde 3hafta öncesine kadar bebeğin eşi aşağıda idibugün doktora gittik plesanta yukarı çıkmış.Rahim ağzından yukarıda çok sevindim.inşallah arkadaşlar sizlerinde yukarı çıkar benim şu anda 16+4 günlük bebişim.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Gözünüz aydın. Hayırlı doğumlar...

evet bendede plasente previa var.ama ben 38 haftalıgım bebek 40 haftalık görünüyor.6 gun sonra sezeryana gırıyorum.valla ne yalan soylım hıcte normal dogum ıstemıyordum.bu duruma cok sevındım ama kaynanam olacak şeytana bır turlu laf anlatamadık yok bebek dıyabet hastası olurmus aklı yerınde olmazmıs yınede sen normal yap dıyo .boğacam kadını son 6 gun dıyorum allahın ıznıyle..:)))))))))))))))

kızlar bende 32 haftamdayım bendede var ama tammı kısmenmi bilmiyorum doktor bişey söylemedi suyumda azmış birazda zayıf çok korkuyorum doktorum yukarı çıkabileceğini söyledi daha zaman var diye 36. haftaya kadar çıkma ihtimali varmış çünkü.hastaneye yatırcaktı aslında ama evde bi oğlum daha var bakacak uygun kimse yok doktorum hastaneye yattıktan sonra tahllilerin sonucuna göre ilaç verecekti ama ben daha hastaneye gitmedim ve hiç bir ilaç kullanmıyorum sadece ayakta kalmamaya çalışıyorum ne olcak bilmiyorum dua edelim birbirimize inş. zamanında alırız bebeklerimizi kucağımıza

cıkabılır canım benımde 31 de assagıdaydı sonra normale dondu... hakkında hayırlısı olsun ıns. cok yorulmamaya egılıp kalkmamaya calıs.

zeynepcim ilaç kullandınmı o süre içinde nasıl geçti biraz bahsedebilirmisin zahmet olmazsa

canım ılac kullanmadım sadece cok hareket etmemeye calıstım egılıp kalkmadım yerden bısey almak ıcın... babanem sagolsun sabah aksam okumuş dua etmıs benım ıcın benım hıc bı cabam olmadı ama babanemın duaları kabul oldu dıyorum ben :Saruboceq:
cok egılıp kalkma kendını yorucak hareketlerden sakın ınsallah senınkıde normale doner...

sağol canım.bende gerekmedikçe kalkmıyorum inş.bişey olmaz sanki heran kanama olcak gibi hissediyorum zaten korkudan kalkmıyorum tekrar sağol ilgin için öpüyorum

merhaba kızlar.
bende dün kontrolde eşinin önde olduğunu öğrendim.dpktor altdan bakmam lazım dedi bakdı korkduğum gibi değil dedi.elime kan deyseydi sezaryan olucağımı söyledi.şuan için sorun yok dedi..
ama dün bakdıkdan sonra leke leke şeklinde gelmeye başladı.acaba altdan bakdı ondan mı yok nişan mı!!

Geçmiş olsun, nişan mı dediğinize göre doğumunuz yaklaşmış olmalı. Benimde plesantanın aşağıda olduğu vajinal ultrasonla belli olmuştu ama benim hamilelik haftam 16 gibiydi. O zaman karından yapılan ultrosonda görülmemişti. Şimdi gayet net gözüküyor. Sağ kasığımın hemen orada duruyor. Vajinal ultrasondan sonra herhangi bir kanama yaşamadım. İsterseniz doktorunuza bir danışın. Kanamanız artarsa da ihmal etmeyin derim.

geçmiş olsun.banada doktorum alttan us ile baktı anlayamadı 31.haftadayım bebek büyüdüğü için anlayamamış.fakülte hastanesindeki hocasına gönderdi karnımdan baktı ve plasenta önde dedi.kesinlikle alttan baktırma dedi.benim kanamam olmadı inş. olamzda.sen kaçıncı haftadasın canım.bencede doktorunu haberdar et ihmale gelmez

tşkler kızlar.
bugün lekelenme olmadı.sanırım nişan değildi doktor altdan bakdığı için oldu.
benim ikinci doğumum olucak Rabbim izin verirse inş.ilkinde nişan gelmiş iki gün sonra doğumum olmuşdu.nişan denilen sümüksü kanlı birşeydi .bu öyle değildi ve devam da etmedi.
ayaz arkadaşım neden kesinlikle altdan bakdırma dedi.belki 31.haftanda olmandan dolayımı acaba.
ben 38. haftamdayım.zaten bu haftalarda bakıyorlar.1 cm.açılman var dedi..
bakalım kızım ne zaman gelicek.
Rabbim bu yoldakilerin herkezin yardımcısı olsun.sağlıklı hayırlı kucaklarımıza alalım inş..

canım 38.hafta çok iyi benim daha erken heralde erken doğum riskini azltmak için alttan baktırma dedi benimde ikinci sezaryen olucam zaten birincide öyleydi çünkü.suyum azmış benim diğer bi sorunumda bu suyun az olması erken doğum sebebiymiş korkuyorum inş.hepimiz zamanında alırız bebşleri kucağımıza

evet canım doğumunu başlatır diye dedi demek.
bol bol su içmeye çalış canm.zamanında vaktinde gelsin miniğin inş..

bende okadar çok su içen biriyim şimdi içmem gerekyaresman aklıma su içmek gelmiyo zorla içiyorum bide iştahım kapandı ya benim heralde kafaya takıyorum ama farkettirmiyorum bir hafta öncesine kadar geceli acıkarak kalkıp 2 bardak falan süt içiyodum şimdi aynen su gibi yemeğide meyveyide zorla yiyorum napcam bilmiyorumbilmiyorumkismile

merhaba arkadaşlar.
dün doktordaydım ve benim eşim hala yukarıya çıkmamış doktor son gününe kadar bekleyelim belki sancılarla birlikde çıkabilir.çıkmazsa sezaryanla alırız dedi.günümede çok az kldı 5 gün falan bakalım artık hakkımızda hayırlsıı olsun inş..

Sancıyla da yukarı çıkabiliyormuş demek ki. Daha önce duymamıştım. Bende haftaya gideceğim doktoruma. Bakalım benim plesenta ne durumda. Genelde insanlar normal doğumdan korkar, bende sezeryan olmaktan korkuyorum. Artık bekleyip, göreceğiz.

Sizin doğuma da az kalmış allah kurtarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…