- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
kızlar bugun doktora gıttım. 32.haftam doluyo yarın plesentam bır mıktar yukarı cıkmıs. su an normal doguma engel degıl dedı doktor duruma gore degerlendırıcez bıraz daha cıkarsa hersey yoluna gırer dedı.. kızım uzmedı benı 2 hafta sonra tekrar kontrolum war ınsallah bıraz daha cıkmıs olur...
Canım çok sevindim.Kolay,rahat sağlıklı bir doğum yaparsın inş.
Meraba kızlar benimde 3hafta öncesine kadar bebeğin eşi aşağıda idibugün doktora gittik plesanta yukarı çıkmış.Rahim ağzından yukarıda çok sevindim.inşallah arkadaşlar sizlerinde yukarı çıkar benim şu anda 16+4 günlük bebişim.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
kızlar bende 32 haftamdayım bendede var ama tammı kısmenmi bilmiyorum doktor bişey söylemedi suyumda azmış birazda zayıf çok korkuyorum doktorum yukarı çıkabileceğini söyledi daha zaman var diye 36. haftaya kadar çıkma ihtimali varmış çünkü.hastaneye yatırcaktı aslında ama evde bi oğlum daha var bakacak uygun kimse yok doktorum hastaneye yattıktan sonra tahllilerin sonucuna göre ilaç verecekti ama ben daha hastaneye gitmedim ve hiç bir ilaç kullanmıyorum sadece ayakta kalmamaya çalışıyorum ne olcak bilmiyorum dua edelim birbirimize inş. zamanında alırız bebeklerimizi kucağımıza
cıkabılır canım benımde 31 de assagıdaydı sonra normale dondu... hakkında hayırlısı olsun ıns. cok yorulmamaya egılıp kalkmamaya calıs.
zeynepcim ilaç kullandınmı o süre içinde nasıl geçti biraz bahsedebilirmisin zahmet olmazsa
merhaba kızlar.
bende dün kontrolde eşinin önde olduğunu öğrendim.dpktor altdan bakmam lazım dedi bakdı korkduğum gibi değil dedi.elime kan deyseydi sezaryan olucağımı söyledi.şuan için sorun yok dedi..
ama dün bakdıkdan sonra leke leke şeklinde gelmeye başladı.acaba altdan bakdı ondan mı yok nişan mı!!
merhaba kızlar.
bende dün kontrolde eşinin önde olduğunu öğrendim.dpktor altdan bakmam lazım dedi bakdı korkduğum gibi değil dedi.elime kan deyseydi sezaryan olucağımı söyledi.şuan için sorun yok dedi..
ama dün bakdıkdan sonra leke leke şeklinde gelmeye başladı.acaba altdan bakdı ondan mı yok nişan mı!!
merhaba arkadaşlar.
dün doktordaydım ve benim eşim hala yukarıya çıkmamış doktor son gününe kadar bekleyelim belki sancılarla birlikde çıkabilir.çıkmazsa sezaryanla alırız dedi.günümede çok az kldı 5 gün falan bakalım artık hakkımızda hayırlsıı olsun inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?