- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
berycım bendede var plesanta onde dr cok onemsencekbısı deıl dedı cogu gebelerde cıkar merak etmekımının 8 ayda bıle cıkıyomus en fazla sezeryan olursun hayatımkı benım ılk dogumum normal olmasına ragmen korkmuyorum korkmahayatım tevekkul allaha bılıyosun pekı kan pıhtısı nedır hayatım benımde sekızıncıhaftadan 12ıncı haftama kadar kan pıhtısı vardı korkma bnm dr yıne bazı hastalrım vardı 5 aylıga kadar bu sekılde oldular dedı sen canını sıkma bebısın de senle stres olmasın hıc merak etmeedualarım senınle bıtanem sen sımdı dr tamolarak onde olmasıyla ılgılı ne dedı ne gıbı problem olur dedı bıanlatsana cnmm
merhaba
benimde plasentam aşağıda malesef 22.haftamda bu teşhis (şuan 28.haftamdayım) konuldu değişme ihtimali yok dedi doktorum ama duyumlarıma göre 30.haftaya kadar değişme şansı varmış kısmet artık!! bende mecbur sezeryan olucam korkum ondan değil ama ya erken doğum olursa ya bebişimi kaybedersen bu düşünceler beni sıkıntıya sokuyor birde sezeryan sırasında da çok kanama olabiliyormuş durdurabilmek için en son ihtimal rahimin alınmasına kadar gidebiliyormuş doktorum bana en kötüsünü anlattı gerçi hani bil böyle olma ihtimali de var diye ama hayırlısı artık bana düşen sağlam durmak dua etmek.
shadowhearts ayni benimde senin gibi 11 haftada bir aksam kanamam basladi, aksamdi hastaneyi aradik 1 saat bekleyin eger durmazsa gelin dediler. ama yarim saat icinde gecelik pedi dolduracak kadar gelince gittik, orda yaklasik 5 saat kaldik 4 ped doldu, bebegi kaybettik derken ayni bizde yasadigini gorduk. ultrasona aldilar, herseyi normaldi. ama kimse bana kanamanin sebebini aciklayamadi, bazi hamilelerde olur dediler. sonrasinda 1 hafta daha lekelenmem devam etti, yatak istirahati verdiler. iliski tampon vajinal dus yasak. zaten son ikisi hic yapmadigim seyler. simdi 12 haftaligim yani tum bunlar gecen hafta oldu hala yatiyorum. acaba bende demi plesenta problemi var??
zeynepb plesantanız umarım yukarı çıkar. Doktordan gelince durumunuzu yazarsanız sevinirim.
Ben de senin gibi bir durum yaşadım.Plasentanın yanda olduğu söylendi doğumdan önce,doğumu yaptıran ebe ise öyle bir şey değil plasentan erken ayrılmış dedi.30 haftalık doğum yaptım ben,çok zor Allah kimseye yaşatmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?