Plasenta previa

Ciger felistirici igne vursunlar zarari olmaz bana vurulmadi yinede sorunbyasamadim doktorum karsiydi vurmadi yarari yok dedi hazararida yok dedimirac sen uzulme annesi kuzuyusa uzme ben hamilelikte hep agladin sindi benim kuzum asiri sinirli

Arkadaşım sen benim dalga geçtiğimi mi dusunuyosun. Şu bu degil Ben ölümden döndüm diyorum size.benimki de totaldi ve ben bunları yaşadım.gercekleri gözardı etmeyin.
isin ciddiyetini anlatmak için yaşadıklarımı anlattım zaten keyiften değil.herkes benim yaşadıklarımı yasiycak diye bisey de yok.ben iyi yönlerini de anlattım.eğer dikkatli okuduysan.kotu olan doğum esnasinda.herkes bilsin en kotusunu de ona gore tedbirli olsun.tedbirli ol demekle tedbirli olunmuyo maalesef.çünkü bu gebelikte hicbi belirti vermeyen bi hastalık.ben de hicbir belirti olmamıştı .ultrosonda çıkmasa plasenta previa demezdim yani.amacım insanları korkutmak değil tabiki de .mesela ben basıma gelecekleri bildiğim için daha gucluydum Bilincliydim..korkmak aklımın ucundan geçmedi.
Ama su konuda haklisin iyiyi düşünün iyi olsun.ben hep kötüyü düşünmüştüm.en kötüsü geldi basıma.yine de çok şükürler olsun.hep sukrettim zaten.

Doktorun ciğer geliştiriciye zararı olmasa karşı olur mu sence.onun bi hafta etkisi oluyor.doğum hemen yapicaksan vuruluyor.35.haftayı geçtiyse bebek gerek yok.

Burada daha önceki topiklri okuduysaniz dağcı ve pepuke arkadaslarimiz da en kotusuyle yaşadıklarını anlattilar.allah bin kere razi olsun onlardan.iyi ki de anlatmışlar.ben onlar sayesinde bilinclendim.onları okuyarak moral buldum.önemli olan

Naz kotu seyleri anlatinca insanlar tedbir almaz sen ciddi oldugunu solersin tedbirlrri yada yapilmasi gerekenleri soylersin o dahacmakbuk brnce ben burda senin gibi hikayesini yazanlari okudukca kafsyi yedim agladim kastim kendimi hep kansmsm basladi tabi bu arz talep meselesi isteyen seni okur isteyen beni

Herkese geçmiş olsun. 25 haftalik hamileyim, 5 gün önce kanamam geldi. Hastaneye gittik plasenta previa marjinal denildi. Hastanede 1 gün yatırıldım. 2 litre serum verildi. 1 tane pruluton iğne yapıldı. 6 saatte 2 tanede adalat cron 30mg hap icirildi. Hatta 3. Kez icisimde burun kanaması yaşadım buz torbasiyla durdurdular. Nts ye 2 defa bakıldı sancı yoktu. Sabah ise USG de bakıldı kanama Durmustu. Evde Tedavi verildi. Sürekli dinlenicem. Ayakta kalmiycam. Dusta dahi oyalanmiycam. Haftada bir pruluton iğne yapılacak. Adalat cron 30mg 6 saatte 2 kez icilecek. Ancak adalati 2 adet içince Karnım ciddi şişti catlayacak gibi oldum. Drmi aradım 6 saatte 1 taneye düşürdü. Ancak eskisi gibi olmasada yinede Karnım top gibi şişiyor. Benim Hikayem bu ancak arkadaşlar bu adalat cron hapini şüpheyle içiyorum bebeğime zarar vermesinden korkuyorum inanin ellerim titreyerek içiyorum. Bebeğime bişey olacak diye uyuyamiyorum. Lütfen bu ilacı alan arkadaşlar tecrübelerinizi yazar misiniz. Kendimi çok kötü hissediyorum. Lütfen yardımcı olun

çok geçmiş olsun.ben de bana ilaç verildiğinde korkuyla ıciyor bazen kullanmiyordum.ama şimdi kullanıyorum ne verseler.sonucta Jinekolog olan onlar bizden iyi biliyorlar..ve kullanmiyacam deme lüksümuz yok.ALLAH a emanet o ne yazmissa o deyip kullanıyorum ilaclarimi..Bu dediğin ilacı netten araştırmadin mi..

Canim ce ap yazdığın için teşekkürler kendimi çok kötü hissediyorum ilaçlarım hamileler için C kategorisi ilaçlar yani tavsiye edilmeyen yan etkileri tam olerak belli olmayan ilaçlar. Kasilmalarimi önlemek için verdi. Siz hangi ilaç lari kullanıyorsunuz. Bu arada sizede geçmiş olsun.

Bende de bu durum var. HHenüz 11 haftalik hamileyim yukari çıkma ihtimali var tabi ama genede çok korkuyorum anne ölümüne bile sebeb olduğu yaziyo nette psikolojim bozuldu gercekten çok kkötü bi durum mu bu birac kkişinin yorumunu okuyunca hepsini okumaya cesaret edemedim

Ciddi bi durum olduğu kesin ancak sizinki daha çok küçük bencede yukarı çıkar ama tavsiyem dikkatli olmanız. Yorulmamaniz ben hep çalıştım doktorum bilemedi sonradan kanamayla plesenta previous teşhisi kondu. En azından siz erkan ogrenmissiniz ona göre önlemini alırsınız benimki çok ayakta durmakta olmuş. Açıkçası bende korkuyorum ama ne yapayım bir yandan da alışmaya çalışıyorum.

Sagol canim cvp verdigin için ben zaten son 1 aydir devamli yatiyorum hep baska şeyler söylendi simdiye kadar ama çok şükür 3 gün once iyi bi doktor bbuldum o koydu teshisi sagolsun dikkat ediyorum haftaya cuma hem kontrol. Var hemde ikili test yapilacak sabirsizlikla bekliyorum o günü

Canim ilaç verdi mi. Bu arada yatman iyi benim doktorundan sürekli dinlenir diyor. Inan 2 haftadır yatıyorum ve sinirlerim çok gergin. 2 gündür yemeklerimide yatakta yiyorum kahverengi akıntım var diye. Afedersin ama wcye dahi korkarak gidiyorum kanama mi oldu yoksa diye. Acayip bozuyor insanın psikolojisini. Sağ sağlim çocuğuma kavusursam ilk istediğim şey bağıra bağıra ağlamak.

Al benden de o kadar psikolojik olarak bittim 1.5 aydir annemlere yyerleştik ister istemez rahatsiz oluyor insan bide 5 yasinda oglum var ilgi istiyo oyun istiyo ama oyun bbile oynayamiyorum kahverengi akintim hic kesilmedi hayirlisyla sağ salim kucagima alayim baska bisey istemiyorum nasip moraimizi bozmamaliyiz baska care yok bkleyip gorcez zamanla

Ah canım o günler aklıma geldikçe ....benim de 3 buçuk yasında oğlum vardı .tam ilgi istediği donemde ben yatalak olmuştum.psikolojim bozuktu ama çocuğum için güçlü olmuş çalışıyordum.ona belli etmiyordum.onun da bozulmasın diye .hep doktor dinlenme verdi.bütün hamileliklerde boyle olur diye anlatıyordu ona.daha neler neler yasayan bilir .ben de geçmişte yaşanılanları okudukça ya benim de basıma gelirse diyordum.ve en kotusuyle geldi herşey.en kötüsü demeyelim.en kötüsü ölüm .ölmedigime gore çok şükür bu gününe .herşey geride kaldı.olacağı varmış.bazı şeylerin önünegeclilmiyor.oldu ve bitti.bundan sonra allahim hastalik dert yuzu gostermesin.saglikliyiz ya suan bebegim ve ben.binlerce sukurlerolsun giden rahim olsun.bir tek adet gormuyorum.e cocugum olmuycak hic .zaten ikitane var allah onlara omur versin.zaten rahmim alinmasaydi tuplerimi baglaticaktim.
Guclu olun hic korkmayin.doktorunu bulun.mutlaka perinotoloji olsun.ve hastaneniz donanimli olsun.gerisini allaha birakin.

Öyle tabi halimize bin sşükür sen atlatmissin darısı bize inşallah. Allah evlatlarina sağlık versin giden rahim olsun tabi nasıl olsa 2 tane vermiş rabbim namaz bile kilamiyorum ayağa kalkayim hayırlısıyla namazını kilayim bende...plesentam belki döner suan tek umudum o ama artık kafaya takmiyorum olacaksa her türlü olur zaten Rabbimdem tek istegim evlatlarimi bensiz beni de onlarsız birakmasin hayırlısıyla

İnşallah inşallkkbeniim.benimde kahverengi akıntı hep vardı.ama sarıl sarıl kanamam hic olmadi.36.haftada doğum yaptım ben 8 aylık yani.1 hafta oksijen desteği verildi.sen kaç yasindasin.kaçıncı haftandasin.doktor buldun mu.?senin durumun nedir.

Benimde oöyle çok kanamam olmadi sadece 1 kez ooldu oda kahverengi kanama oldu sonrasi hep leke olarak devam ediyo. Tek tesellim bebeğim küçük daha dönme ihtimali var dedi doktorum 12 haftalik suan bende 27 yasindayim doktorumu malesef yenibuldum ilgili ve bilgili sagolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…