- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #6.481
Canım hic moralini bozma güçlü ol .doktorunu bul .gerisini allaha bırak.bak ben neler yaşadım hepsi geldi geçti .cinsellik biter diye düşünüyordum.onda bile yanildim .herşey çok güzel olucak diye düşün .biliyorum çok sıkıntılı bi süreç.aklıma geldikçe tüylerin diken diken oluyor.fakat rahminiz alınmazsa mutlaka tuplerinizi bağların.çünkü bi daha ki gebeliginizde de yüzde yuz bunu yasiycaksinuz.ben o şekilde girmiştim ameliyata imza attım tüplerin baglansin diye gerçi gerek kalmadı.herşeyden bi hayır vardır .adet de olmayı veririz naapalim .çok mu lazim pis kan.onun görevi zaten bebek sadece.Annem beyin kanaması sonucunda felç olmuştu. plasenta previayla alakası yok. Annemin durumuna üzülüyorum bir de benim durumum riskli olunca daha çok üzülüyorum anlamında söylemek istedim.İnşallah sağ salim atlatırız canım. Gör.üz..
Sitare79, sizinki de mi totalis türüydü. Mr çekmişlermiydi?
Sizin ilk hamileliğinizde mr çekmişlermiydi? Ayrıca akreata veya diger tehlikeli türleri olsa ultrasonda belli olurdu değil mi? Ayrıca rahime yapışırsa mı kanama çok oluyor? Yarın kontrole gideceğim sonra doktor gün verecek, bu hafta bebeğimi alacaklar diye biliyorum. İnşaallah herhangi bir sorun olmadan cemi cümleyle beraber ben de sağ salim atlatabilirim.Arkadaşlar benim ikinci hamileliğimde plesenta previa tekrarlamadı. Ancak 36 .haftada doğum yaptım. Bebeğim gazlı pek durmayan bir bebek onun dışında bi
sıkıntımız yok çok şükür. 4 aylık oldu bile
Pepuke yeni üyeyim. Sana nasıl ulaşırim özelden bilmiyorum lütfen bana ulaşır misinamin canım inşallah sonuçlar güzel çıkar.sen gene de dediğimi dinle iş güç yapma yemeğini bile dışardan söyle.al eline kumandayı,koy yanına dergini,kitabını,uzan kanepeye,öyle say günleri..sayılı gün çabuk geçer Allahın izniyle.ben marttan sonra tekrar deniycem ama bazen çok korkuyorum yine aynısı olur diye ödüm patlıyor..yine göze alıcam bakalm hayırlısı hepimiz için..bu arada sen hangi fakülteye ve kime gidiyosun?
Cnm senin su telkinin olmasa kafayı yicem burda resmen...Arkadaslar insanlar hikayelerini anlatmaya ne kadar merakli yardimci olmak istiyorsaniz yasaduklariniz sizde kalsin sadece tedbirli olunmasi gerektigini anlatin yada ciddiyetini arkadaslarim herkes kurtuluo oleni duymadim hic insanlar ciddi kalp ameliyatlarindan kurtuluo bu ameliyatlar bisi degil fiziksel aktiviteyi aza indirin benim her aglamamda kanamam oluodu aglamayinben banyoda cok yapmadim sonuc bebegim saglikli ben yasiorum total previaydi rahmim duruo birde iyi bir dr bulun mutlaka
Rabbim sifa versin bebeginede sanada cnm...Bende 5cm miyom, 19.hafta previa yuzunden kanamam oldu 3 unite kan verdiler. Hemoglobin degerim 6 ya dustu. Malesef bebegimin kalbinde de 4mm delik varmis. Burun kemigini 3.8 mm olctu capa tip fak. Disarda baska hast 5.8 olcuyor anlamadim. Son olarak bezmialem plesanta previa perciyalis dedi ama bakalim Ne olacak. Capadaki doktor 36.haftada gelip yatacaksin burda dedi. Simdide yatiririm dedi ama 12 hafta burda dayanamazsin dedi.
previa dan cok cocugumun kalbindeki delik uzuyor beni.
Previa icin capa gunde 1 defa progestan dedi, bezmialem haftada 1 proluton depot dedi.
suan icin kanamam yok o yuzden progestani kullanmiyorum.
insallah cocugumun kalbi iyilesir. Dualarinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?