Canim korkmakta cok haklisin sen de her yeni, ilk hamile gibi aaa kanmami gebelikte ksnamami oluyormus demis olabilirsin (cevrende gormediysen),o hamile giysilerini giyip salinmayi hayal etmissindir ayni benim gibi yuksek ihtimal ama bazilari icin olmuyor. durumun ciddiyeti tam anlatilmayinca cinsel iliski yasaklanmayinca, 25. Haftanda artik calisma denmeyince, her muayenede aman ha en ufak agrida dogru hastaneye ama kan bankasi olan bir hastaneye, sakin vajinal muayene olma her firsatta previa oldugunu hatirlat denmediyse sakir sakir kanarsin denmediyse ya previa degilsindir ya da doktorun previa yi bilmiyordur. Bu konuda uzman degilim ama basimdan 1 total previa gecti 29. Haftamda hastaneye yattim allahtan agir bif kanama degildi de 36. Haftada kizimla kavusup 60 gun sonra hastaneden ciktim. Abartmak degil uyarmak istiyor insan ciddi bir durum cunku o 2 ayda 2 hasta geldi hastaneye benim gibi sansli degillerdi maalesef. Total degilseniz bu bahsettiklerimi yasama sansiniz az belki ondan ustunde durmuyor doktorlariniz. Askin nur yengi mesela bi okuyun onun dogum hikayesini onun. Dr erdal ulakoglu vefat etti gerci allah rahmet eylesin. Benim de ilk kurtajimj yapmis ve tedavimi saglamisti.