- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #6.341
Çok sevindim canım ya gözün aydın...
Bende 30 haftalık oldum valla zaman hızlı geçiyor en son 28 de dktr rahme değmiyor bile normal doğum yapabilirsin dedi bakalım herşeyin hayırlısı...
tesekkur ederim canim saolasin yastik koymuydm da koyayim Allahm herkese saglikli hayrli dogumlar versn.
Çoook teşekkür ederim arkadaşım guzel duaların icin. Defnem icin edilen dualara o kadar minnettarim ki dualarla cikti meleğim inşallah bundan sonra hicbirimizin bebegi sıkinti çekmez hep iyi olurlar. Siz doğum yaptınız mı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
rica ederim aynı süreci bende yaşadım ama kuzum şidi yerde sürünüyor :) darısı sana
Aminnn canım bu yaziyi gördüğünde melegin kucaginda saglikla sana bakiyo olsun insallah
Aminnn canım bu yaziyi gördüğünde melegin kucaginda saglikla sana bakiyo olsun insallah
Canım merhabalar bebişin sağlığına kavuşmuş çok sevindim. Benimde sana çok güzel bi haberim var şuan 21 haftalık oldu bebeğim ve plesenta previa bu hamileliğimde yokmuş.insallah bu durum herkese umut olur. Bu rahatsızlık illede ikincide tekraralaması gerekmiyormuş herşey Rabbbimin elinde!!!!!
Geçmiş olsun canım .. Dikkat et kendine bol bol dinlen... Senin daha küçük cikar inşallah hayirlisiyla.. Sakin korkma biz de seninle ayni durumdayizz ..Mrhb benimde 11 haftalikken kanamam oldu plesantanda. Asagida dikkat ediceksn dedi simdi 19+0 haftaligim bende korkuyorum acikcasi dr yukari cikar dedi ama yinede nette gorduklerim beni korkutuo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?