Plasenta previa

Çok sevindim canım ya gözün aydın...
Bende 30 haftalık oldum valla zaman hızlı geçiyor en son 28 de dktr rahme değmiyor bile normal doğum yapabilirsin dedi bakalım herşeyin hayırlısı...

Cok guzel canim ne mutlu... hayırlısıyla doğumun kolayva geçer inşallah.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çoook teşekkür ederim arkadaşım guzel duaların icin. Defnem icin edilen dualara o kadar minnettarim ki dualarla cikti meleğim inşallah bundan sonra hicbirimizin bebegi sıkinti çekmez hep iyi olurlar. Siz doğum yaptınız mı

ben daha 28 haftalık hamileyim canım;daha 2,5 ayımız var hayırlısıyla....
ben de senin güzel dualarına amiiiin diyorum canım,herkes sağlıkla alsın kucağına meleğini inşallah....

Aminnn canım bu yaziyi gördüğünde melegin kucaginda saglikla sana bakiyo olsun insallah :KK66:

aynen dediğin gibi oldu canım. yazını gördüm ve bebeğim kucağımda :) Allaha şükürler olsun ki sağsalim atlattık. hiç bir sağlık sorunu yok. sadece birazcık kilosu düşüktü tahmin edilenden ama olsun o kadar da. bir de gazlı bir bebek uykusuzlukla mücadelemiz başladı :) inşallah sizde bizim gibi sağlıklı ve mutlusunuzdur :)

Aminnn canım bu yaziyi gördüğünde melegin kucaginda saglikla sana bakiyo olsun insallah :KK66:

aynen dediğin gibi oldu canım. yazını gördüm ve bebeğim kucağımda :) Allaha şükürler olsun ki sağsalim atlattık. hiç bir sağlık sorunu yok. sadece birazcık kilosu düşüktü tahmin edilenden ama olsun o kadar da. bir de gazlı bir bebek uykusuzlukla mücadelemiz başladı :) inşallah sizde bizim gibi sağlıklı ve mutlusunuzdur :)

ben de 22 haftalık hamileyim. önce bi kist olayıyla uğraştım. bi gece kanamam oldu kistten zannettim meğer kist geçmiş bu olay başlamış. şimdi de onunla uğraşıyorum. dr'um umutsuz konuşmadı total değil benimkisi ama yolculuk, ağır iş, cinsel ilişki yasak. her hafta da iğne vuruyorlar. Ümitle düzelmesini bekliyoruz. Allah herkese bebeğini sağlıkla kucağına almak nasip etsin.

Canım merhabalar bebişin sağlığına kavuşmuş çok sevindim. Benimde sana çok güzel bi haberim var şuan 21 haftalık oldu bebeğim ve plesenta previa bu hamileliğimde yokmuş.insallah bu durum herkese umut olur. Bu rahatsızlık illede ikincide tekraralaması gerekmiyormuş herşey Rabbbimin elinde!!!!!

Canım merhabalar bebişin sağlığına kavuşmuş çok sevindim. Benimde sana çok güzel bi haberim var şuan 21 haftalık oldu bebeğim ve plesenta previa bu hamileliğimde yokmuş.insallah bu durum herkese umut olur. Bu rahatsızlık illede ikincide tekraralaması gerekmiyormuş herşey Rabbbimin elinde!!!!!

gerçektende çok sevindim :) inşallah bizimde 2. bebeklerimiz normal problemsiz hamileliklerle dünyaya gelir :)) az da olsa 2. bebeğinde previa sorunu yaşamayan senin gibi anneler var

ben de doktordan geldim ayrıntılıda bana plasenta previa teşhisi kondu ve doktorum doğumda(sezaryen) kanama çok olursa ölümle bile sonuçlanabileceğini, rahmin bile alınabileceğini söyledi:KK61::KK61::KK61:çokk kötüyüm üzgünüm lütfen bana da dua edin:KK61::KK61:

sitare79 tebrık edıyorum
2.gebelıgımde plesanta privaya yakalandım ve 16 haftalık gebelıgım solandırıldı kanamalarım bır turlu kesılmeyınce yaklasık 2 aya yakın kanadım.
umaırm 3.gebelgıımde yakalanmam buna

Kizlar mrn bugun detayli ultrason girdim 20+2 hamileyim dr.um bebegin olması gerenden asagi yerlestigini soyledi ilerki haftalarda yukari cikabilirmis cikmazsada dogum sezeryan ile gercklesrmis baska bir riskden soz etmedi
Bu durum plesanta previa mi oluyor bnm suana kdr cok şükür hic kanamam olmadi ama bgn moralim bozuldu bide okuyunca sizlerin yasadiklarini iyice tedrgin oldum

Kızlar artık yardimci olabilecek kimseler yok muu:KK43::KK43::KK43: paylaşım yapılmıyor:( bu konuda bilgili annelere ihtiyacım varr...

Son düzenleme:
arkadaşlar artık burada bilgi paylaşımı yapılmıyor mu????yardıma ihtiyacım varrr

Mrhb benimde 11 haftalikken kanamam oldu plesantanda. Asagida dikkat ediceksn dedi simdi 19+0 haftaligim bende korkuyorum acikcasi dr yukari cikar dedi ama yinede nette gorduklerim beni korkutuo

Mrhb benimde 11 haftalikken kanamam oldu plesantanda. Asagida dikkat ediceksn dedi simdi 19+0 haftaligim bende korkuyorum acikcasi dr yukari cikar dedi ama yinede nette gorduklerim beni korkutuo
Geçmiş olsun canım .. Dikkat et kendine bol bol dinlen... Senin daha küçük cikar inşallah hayirlisiyla.. Sakin korkma biz de seninle ayni durumdayizz ..

detaylı usg de benımde plesentanın normalden assagıda durduğunu soylemıstı radyolog..takı 2 hafta oncesıne kadar...dopler de plesentanın normal yerınde durduğunu,hemen her gebenın en basta plesentasınınn assagıda olduğunu zamanla cogunun normal yerıne cıktıgını soyledı dr..cıdden kendı dr da teyıt ettı sonrakı muayenede.. kanama falan yasamadım.. cok takmayın derım..Allah ne dılerse o

Arkadaslar gecmiş olsun, benimde dün az bir kanamam oldu dr a gittik kesenin altında kanama alanı tespit edildi birde plesentanın asagıda oldugunu söyledi dr 10 gün rapor verdi inşallah plesenta yukarı çıkar kanama plesentada degilmiş inşallah yukarı çıkar

Meraba arkadaslar benimde 6.haftadan itibaren lekelenmelerim basladi 8. Haftada kanamalar takip etti her dr a gidisimde kanama alani goremediler hic bi yerde son olarak gecen hafta ayrintili usg de bebek esiginin rahim kapattigi icin kanama oldugunu soylediler. Bu konuda tecrubeli arkadaslar ileriki haftalarda yukari cikarsa insallah sizce kanama kesilirmi? Bu arada coraspin de kullaniyorum

Back