Plasenta previa

Defnecik çıkıyor demek ki cok mutlu oldum arkadasım.sıkıntılı bir süreç de olsa yavruna kavuşuyorsan her şey unutulur..Darısı benim gibilerin sağlıklıca kucagına almasına..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gözünaydın arkadaşım bize de nasip olur inşallah böylesi..içindeki sevinci tahmin edebiliyorum..ben ilk bebegimi 7 aya yeni girmiştim ki erken dogumla 560 gram olarak dünyaya getirdim 4 gün yaşadı yavrum..yarın 25. Haftaya giricem kısmetse..daha kanamam olmadı ama ben totalim sende total miydin?..verebilecegin tavsiyen var mı?..

Amim canim cok tesekkurler inşallah haftani tamamlarsin sen de kucuk aslan arkadas gibi...
Ama nolur artik cok dikkat et. Benim kanamam 27.haftamda oldu 28.haftada okul kapanacakti okul kapaninca hep yaticam diyordum... sen simdiden yatt

canım cevabın için çok tşk ederim sanırım senin erken doğum olmuş allahım yavrunu sana bağışlasın inş yarın randevu aldım gidicem bakalım benim dr um ne diyecek inş çok aşağıda değildir allahım bir daha bana bebek acısı vermez inşş çok korktum valla cinsel ilişki hiç sorun olmaz zaten yaklaşık 2 haftadır akıntımdan dolayı eşimle beraber olmadık ya akıntı diyorum ama öyle koyu değil krem renginin azcık koyusu işte kahvede değil bebeğim sağlıkla gelsinde gerekirse o doğana kadar beraber olmayız valla canım çok yormuyorum kendimi ama beni öldürseler asla uzun yatamam ama dikkat edicem sölediklerine allahım bebişine sağlık sıhhat versin inşşş

Amin canim sag ol cok.haber ver doktorunun soylediklerini.akintin pembe degilse kotkma bence hamilleikte oluyo o akintilardan

Kızlarr malumm bizim kıl tüy işimiz sorun hamilelikte yarın dr a gidicem siz ağda yapıyormuydunuz bi sakıncası varmıydı plasenta previalılar için lütfen acil cevap verin

Amin canim sag ol cok.haber ver doktorunun soylediklerini.akintin pembe degilse kotkma bence hamilleikte oluyo o akintilardan

yok canım bildiğimiz krem gibi akıntı işte ondan yarın mutlaka yazarım buraya inş önemli değildir rabbim herşeyin hayırlısını versin inş

Yatiyorum sürekli cnm yarın 25. haftamın ilk günü olacak.Defne kac gram dogmustu? Benim kızım biraz ufak sanki 23+4 te 543 gram dedi dr. Birde karın çevresi 1 hafta geride duruyor diger yerler gayet iyi durumda dedi.plesanta previadan başka daha önceki hamileligimden preeklampsi riskim ve bu hamileligimdende kordonda tek arter durumu da var benim..ondan gelismesinin cok küçük kalmasından ya da durmasından korkuyorum..

Defne 1260 dogdu canim haftasina göre normal kilodaydi kanamalarimdan ve kasilmalarimdan ötürü kilo alamiyordu.bence normal sanki senin bebegin de.daha 1 ay var 29.haftana 1 ayda 1 kiloyu geçer inşallah haftasini da tamamlarsa inşallah en az 2500 doğar hayirlisiyla.korkma inşallah her sey yolunda gider.

inşallah sende 38. haftayı bu kez görürsün. bende totaldim ama 31. haftadaydı sanırım parsiyele döndü dahada değişmedi. aslında verebileceğim bir tavsiye yok çünkü ben doğru dürüst dikkat etmedim. birşey olmayacağına inanmak dışında hiç birşey yapmadım sanırım hayat tamamen şansa bağlı. sadece şansım varmış diyorum o kadar. son 8 saatim kaldı çok acayip heyecanlıyım :) darısı hepinizin başına.

çok sevindim :) o zaman ikimiz içinde doğum günleri 4 ağustos :) uğurlu günüm artık meleklerimize kavuştuğumuz gün :) inşallah sağlıkla doğar yarın sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım. darısı herkesin başına inşalllahhhhh

Aminnn canım bu yaziyi gördüğünde melegin kucaginda saglikla sana bakiyo olsun insallah

merhabalar...bende hamileliğimin 18. haftaları falandı sanırım,dr um plasentayla ilgili bi durumdan bahsedince kendimi bu topikte bulmuştum ve sizin hikayenizi o zamandan beri takip ediyorum.benim durumum bir daha ki randevuya kadar düzelip bi sorun kalmasa da sizi takip etmeye devam ettim.defne bebek için o kadar çok dua ettim kiiii....hayırlısıyla bugün evine gelecekmiş meleğiniz.o kadar çok sevindim ki anlatamam.allah bundan sonra size başka dert sıkıntı vermesin inşallah..bebeğinizle bir ömür sağlık içinde olun hlyrya arkadaşım.....

ayrıca bu topiği okurken plasenta previa nın ne kadar zor bi durum olduğunu,sizlerin neler yaşadığını gördüm.bebeğini kaybetme korkusu çok kötü...allahım kimseye yaşatmasın ve bu durumda olan herkesi sağlıkla bebeğine kavuştursun inşallah...

Çok sevindim canım ya gözün aydın...
Bende 30 haftalık oldum valla zaman hızlı geçiyor en son 28 de dktr rahme değmiyor bile normal doğum yapabilirsin dedi bakalım herşeyin hayırlısı...

canım gittim dr a herşey normal görünüyor dedi çok şükür şey dedi bide böle bir durum söz konusu olunca 20 haftadan önce annemize kesin bişey diyemiyoruz çünkü plasenta küçük hftalarda heryerde olabilir dedi ben şu an benim herhangi bi riskim var mı diye sordum hayır dedi seninki çok normal dedi hiç bi aktiviteni kısma dedi çok çok şükür rabbime inşş burdaki dostlarda bende sağlıkla alırız kucağımıza meleklerimizi seninde gözün aydın canım mümkünse bebeği öptürme kimseye çok küçük daha mikrop kapmasın tekrar rabbim bağışlasın inşş

13haftalık hamileyken gece tuvalte bi uyandım kan nasıl agladım bide benmki tupbebkti dedim dusuk yapiorum heralde.sonra kesildi kan sabah heme dra gittik bebegin eşi asagda onda olmus dedi.2 hafta hic kalkmicksin tuvalt harici dedi kalkmamaya cakisiyorum ama esimin isinden dolayı memlekttn uzaktayiz ara ara yemk yemye falan kalkiorum tek basima olunca bisey olmaz demi kızlar azck kalkmaktan diken ustundeyim insallh cikarda yukari rahatlrim.bakalim cuma gunu kontrl var 15 haftlk olcak rabbim izin verirse.

canım sakın eğilme ve uzanma hareketleri yapma allahın izni ile bişey olmaz bol bol ayaklarının altına yastık koyarak uzan sol tarafına zamanla yukarı çıkabilir

canım sakın eğilme ve uzanma hareketleri yapma allahın izni ile bişey olmaz bol bol ayaklarının altına yastık koyarak uzan sol tarafına zamanla yukarı çıkabilir

tesekkur ederim canim saolasin yastik koymuydm da koyayim Allahm herkese saglikli hayrli dogumlar versn.

Cok sevindim cnm inşallah duzelir tmamen. Ben bile öpmuyorum kizimi cnm zaten icom gitse de...

Çoook teşekkür ederim arkadaşım guzel duaların icin. Defnem icin edilen dualara o kadar minnettarim ki dualarla cikti meleğim inşallah bundan sonra hicbirimizin bebegi sıkinti çekmez hep iyi olurlar. Siz doğum yaptınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…