Plasenta previa

Merhaba herkese arkadaslar...
Bende aranıza katılmak istedim.1sene önce preeklampsi nedeniyle 7 aylık dogum yaptım ve yavrum 3.5 gün yaşadı.o hastalıgın tekrarlamasından korkarken bu hamilelikte de tek umbilikal arter (kordonda 3 yerine 2 damar olması) ve plasenta previa ile tanıstım..geçen hafta 17. Haftamda bu teşhisler kondu bana da..daha erken ama total oldugu icin yukarı cıkma ihtimali az dedi perinatologum..forumu kac gündür okuyorum ama cok yazı var tabiki gözden kacırdıgım seyler olsun istemiyorum..bu kadar erken bir haftadayken verebileceginiz tavsiyeleri bekliyorum...

canım perinatoloğum mu dedin. senin daha iyi bilmen lzım neler yapma gerektiğini. ve sen bizlere öğüt vermelisin. ama yine de istyorsan tavsiye. aktivitelerine son vericeksin. iş yok seyehat yok cinsellik yok yürüyüş yok ağır kaldırmak eğilmek yok. çok zor biliyorum ama ben böle geldim 32. haftalara. gerçi düzelen bişi yok çünki bu kısıtlamaları 14. haftamda bu hastalığı duyduğum ana yapmalıymışım. ama ben ciddiye almamıştım.o yüzden yapışıklığın geçiceğini sanmıyorum. bi umut işte. rahim gidecek benim. mesane bile giribilir işin içine şimdi diyceksin .niye o zaman aktivitelerini kısıtlıyorsun. erken doğum yapıp bebeğimi kaybetmemek için .bebeğimi yaşatmak için.. biz elimizden geleniyapalım da gerisi taktiri ilahi.
cuma dr kontrolüm. güzel haberler verebileyim inş. sizlere. artık gün vericek doğum için .

canım perinatoloğum mu dedin. senin daha iyi bilmen lzım neler yapma gerektiğini. ve sen bizlere öğüt vermelisin. ama yine de istyorsan tavsiye. aktivitelerine son vericeksin. iş yok seyehat yok cinsellik yok yürüyüş yok ağır kaldırmak eğilmek yok. çok zor biliyorum ama ben böle geldim 32. haftalara. gerçi düzelen bişi yok çünki bu kısıtlamaları 14. haftamda bu hastalığı duyduğum ana yapmalıymışım. ama ben ciddiye almamıştım.o yüzden yapışıklığın geçiceğini sanmıyorum. bi umut işte. rahim gidecek benim. mesane bile giribilir işin içine şimdi diyceksin .niye o zaman aktivitelerini kısıtlıyorsun. erken doğum yapıp bebeğimi kaybetmemek için .bebeğimi yaşatmak için.. biz elimizden geleniyapalım da gerisi taktiri ilahi.
cuma dr kontrolüm. güzel haberler verebileyim inş. sizlere. artık gün vericek doğum için .

Tesekkür ederim tavsiyelerin için cnm.perinatologa gidiyorum evet çok iyi bir dr. ama sadece dr. Duygu hic yok.açıklama yapmıyor aydınlatmıyor.netten ne oldugunu okuyorum resmen sadece teshisi koyup kenara cekiliyor.ve riskli gebelik uzmanı bulundugum sehirde en iyisi bu. teshisi koyduktan sonra diger doktoruma yönlendiriyor.diger doktorumda önceki kaybımdan dolayı panigimi bildigi icin hicbir sey yokmus olagan şeylermis gibi anlatıyor.damdan düsmüsün halinden de damdan düsen anlıyor ondan size sormak icimi rahatlatiyor. Senin adına cok mutlu oldum benimde ilk hedefim 32. hafta..umarım güzel haberlerini de burda okuruz ve benim gibilere de umut olursun..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım kendimi anlatmışım baya bi. şimdi gelelim sana. hiç umudunu kaybetme öncelikle. bebeğin gerçkten küçük doğdu. ama allah ömür verdikten sonra 1250 nin altında o kadar çok yaşayan bebek var ki. Allahtan hep hayırlı ve sağlıklı olanı iste. miniğinin ömrü varsa zaten sen naapsan ne etsen de o yaşayacaktır. ben inanıyorum. .dualarımız seninle .güzel haberlerini bekliyoruz. bnim durumumda olanları da bekliyorum topiğe .

Amin canim inşallah dualarla inaniyorum ben de bebegimin cikacagina kucagima geleceğine inşallah.

canım bebeğinin durumu nasıl,kilo alıyor mu,solunumu nasıl ,ne zaman çıkacakmış.doktorlar ne diyor

Canim soylemis miydim hatirlamiyorum bebegim 3. Gununde bi apne yasadi kalbi durdu calistirdilar simfi boyle kolay soyluyormusum gibi geliyor ama hayatimin en zor gunuydu kahroldum psikolojik olarak çöktüm sezaryenden ötürü cektigim fuziksel skntilar bana yasadigimi hatirlatiyodu onun haricinde ölü gibiydim. Kötü bi haber gelecek sandim allah korusun. Neyseki simdi toparlanmaya basladi kuzum. Oksijen destegi aliyo. Cok garip prematurelerde ani anini tutmuyor gercekten. Siz iyi diye sevinirken aniden bir sey cikiyor. Ama yine de iyi şükür kuzum. Insallah dualarla daha da iyi olacak. Sen de dua et hayirlisiyla ciksin Rabbim ona hayırlı uzun bir ömür bahsetsin bizimle. Cok zor bir surec daha buyuk skntilati olan bebeklere gore sukrediyorum. Ama elden bir sey gelmiyo ya cok zor. 15 20 dk gkrup ayrilmak sonra ta ertesi gunu beklemek cok zor. Ama gececek inslalah. Solunumu oksijen destegi aliyo. Ilk hafta kilo verirlermis 1150 ye dustu su an bi aliyo bi veriyo. 2 kilo olmadan zaten cikarmiyolar. Bakalim dualarla tek derdimizin kilo oldugu gunleri bekliyorum.

aslında buradakılere dargınım
cunku basıma gelenlere destek olan cok az kısı oldu halbukı bu durumu yasayan oldukca ınsan var olmasına ragmen
herneyse
ilk cocugum tüp bebek
2.istemedim kurtaj oldum
3. gebeliğimde 8 haftalıkken su anı kanamalarım basladı 12 hafatda plesanta priva dediler ama hangı tur oldugunu asla soylemeıdler hep havada kaldı en sonunda 16 haftada bu anı kanamalar 2 gunde 1 dusunce gebelıgım solandırıldı buarada bebegınde suyu bıttı sanırım suda geldı ama hıc anlamadık.
cok bılınmezdeyım neyapıcam bılmıyorum bazen yapma yeter 1 tane dıyorum sonra oglum hakketten cok bır kardesı olsun ıstıyor ona kıyamıyorum.
suanda 8 ay oldu bu olay olalı
ama cok sarsıcı yasadım yenı dogan yapan bır arkadasın yazdıkları gıbı haftalarda serum ızlerı kollarımdan parmaklarımdan gıtmedı dıyebılırım
tekrar aynı seylerı yasamaya cesaretım yok.

Amin canim inşallah dualarla inaniyorum ben de bebegimin cikacagina kucagima geleceğine inşallah.

Allah hayırlısıyla tez zamanda bebegınıze kavusmayı nasıp etsın

Canim ben normal devam etttigim doktoruma dogumumu yaptirdim yuksek geblik uzmni değil ama guvendim. Istanbulda ozel Gaziosmanpaşa hastanesinde yaptim dogumu.doktorum ameliyatin gayet iyi gectigini bi sorun çıkmadığını plasentanin kolay ayrıldığıni söyledi.rahmimde sknti yok şükür.benim agrilarm narkozun etkisi ve gaz sancisi var yavas yavaş hafifliyo. Bebek yogun bkimda kucagima alamiyorum sadece dokunabiliyorum. Süt sagiyorum ama 3 cay kaşığı anck cikiyo onu bile onemsiolar hmen yukarı cikariyorum. Ama cogalir insallah. Bugun hastaneden taburcu olcam. Her gun bebegimi gormeye ve sut getirmeye gelcem. Ne kadar kalacak bilmiyorum. Inşallah dualarla cabuk toparlar saglikla cikar burdan su an tek dileğim o.

merhaba canım
dıger sayfayada yazdım plesanta privadan oturu bebegımı jkaybettım 4 aylıkken bende
gop hangı doktora gittin bende öncesinde biraz takip altında olmak ıstıyorum o cevrede oturuyorum ama hıc ıyı bır doktora denk gelemedım
rısklı gebelık uzmanına gıdeceım ancak evıncevresındeed bırı olmalıd ıye dusunuyorm

merhaba canım
dıger sayfayada yazdım plesanta privadan oturu bebegımı jkaybettım 4 aylıkken bende
gop hangı doktora gittin bende öncesinde biraz takip altında olmak ıstıyorum o cevrede oturuyorum ama hıc ıyı bır doktora denk gelemedım
rısklı gebelık uzmanına gıdeceım ancak evıncevresındeed bırı olmalıd ıye dusunuyorm

Amin canim merhaba. Ben ozel gaziosmampasa hastanesine gittim hep doktorum riskli gebelik uzmani degil ben gebeligimi 10. Haftamda ogrendim 14. Haftamda da plasenta previa totalis oldugumu syledi doktorum.adi zehra ince. Doğum sorunsuz geçti ama Rabbim bir de yavruma kavuşmayı nasip ederse her şey daha güzel olacak inşallah. Allahim sana da yardim etsin. Gop hastanede yatirdikarinda pahali bi hastane. Maddi anlamda nasilsin daha once nereye gittin bilmiyorum ama üniversite hastanesine yönlendiriyorlar genelde

Amin canim merhaba. Ben ozel gaziosmampasa hastanesine gittim hep doktorum riskli gebelik uzmani degil ben gebeligimi 10. Haftamda ogrendim 14. Haftamda da plasenta previa totalis oldugumu syledi doktorum.adi zehra ince. Doğum sorunsuz geçti ama Rabbim bir de yavruma kavuşmayı nasip ederse her şey daha güzel olacak inşallah. Allahim sana da yardim etsin. Gop hastanede yatirdikarinda pahali bi hastane. Maddi anlamda nasilsin daha once nereye gittin bilmiyorum ama üniversite hastanesine yönlendiriyorlar genelde

maddi durumumuz o zaman cok sıkısıktı ınanılmaz sıkıntılar yasadık ben once asya hastanesıne gıdıyordum ılk bebegım tup bebek oldugu ıcın onda rısklı gebelık uzmanına gıdıyrodum ama 350 tl ıdımuaynesı neyse hersey normal gıderken 8 hafatda bu dehset knamalar basladı doktor 12 kadar dusuk rıskı dedı 12den sonra plesanta priva dedı ama totalis degıl dıyordu ama ben bıldıgın kurbanlık koyunlar gıbı kanıyorudm kanamam hıc durmuyordu her gun 3-4 ped reglı gıbı tam 40 gun boyunca takılı kaldım aradada buyuk kanamalar yasadım ıste o zaman her hastaneye yatısımız 150-200 tl ıdı son 15 gunde 2 gunde 1 dustu artık baktık olacak gıbı degıl ,rısklı gebelık uzmanımdan randevu aldık cunku doktor sureklı annenın hayatı rıskte dıyordu e alın bebegı dıyorduk bu etık degıl dıyordu byle gel gıtler yasattılar bıze oglumda 4 yas 4 aylık suan o sebebten karnımdakı bebekten benım ıcın daha onemlıydı , bu ısın bır yere varmayacagını bılıyordum bu kadar kanamaya bebek saglıklı olmaz bu kadar erken baslayan kanamalarda veyahut her ıkısıde hayatını kaybedebılır denmıs ama bunları o donem bana yansıtmadılar , buarada korunurken hamıle kalmıstım yoksul ınsanlar degılız fakat araba almıstım onun borcunu oduyorduk daha yenı bırıkımımız yoktu yanı .
buarada bır kac kere hasekıyede gıttık amcamın oglu orada doktor orada benı bıldıgın yatırdılar ama oyle fena bır yerkı sana ızah edemem ayrıca gorus gunde 1 kere
oglumdan ayrı klamazdım o sebeble o hastaneden 1 gunu doldurmadan kactım resmen , buarada evde ıyı bakıldım sureklı yattım fakat yatmama ragmen kanamalar kesılmedı ıgne ıcın gunde 3 kere hemsıre geldı eve sureklı progestan vuruldum ama genede olmadı
uzuluyorum korkuyorum ,
vbuarada 16 +1 de vajinal yoldan sancıyla gebelıgımı sonlandırdılar sen totalis oldugun ıcın sezeryan olmussun mesela ben 8.5 saat sancı cektım sonra bayıltırarak vakumla bebegı cıkardılar , cınsıyetı ogrenemeden...
sımdı bebek dusunmuyorum ıstıyorum ama sımdı degıl sanırım yapmam gerekenler var yanı oncesınde bıraz doktora gıtmem lazım bır kere neden plesanta priva oldum bana bısey soylesınler ıstıyorum ılk gebelıgım tup bebektı ben bu kadar sıkıntı yasamamıstım..

maddi durumumuz o zaman cok sıkısıktı ınanılmaz sıkıntılar yasadık ben once asya hastanesıne gıdıyordum ılk bebegım tup bebek oldugu ıcın onda rısklı gebelık uzmanına gıdıyrodum ama 350 tl ıdımuaynesı neyse hersey normal gıderken 8 hafatda bu dehset knamalar basladı doktor 12 kadar dusuk rıskı dedı 12den sonra plesanta priva dedı ama totalis degıl dıyordu ama ben bıldıgın kurbanlık koyunlar gıbı kanıyorudm kanamam hıc durmuyordu her gun 3-4 ped reglı gıbı tam 40 gun boyunca takılı kaldım aradada buyuk kanamalar yasadım ıste o zaman her hastaneye yatısımız 150-200 tl ıdı son 15 gunde 2 gunde 1 dustu artık baktık olacak gıbı degıl ,rısklı gebelık uzmanımdan randevu aldık cunku doktor sureklı annenın hayatı rıskte dıyordu e alın bebegı dıyorduk bu etık degıl dıyordu byle gel gıtler yasattılar bıze oglumda 4 yas 4 aylık suan o sebebten karnımdakı bebekten benım ıcın daha onemlıydı , bu ısın bır yere varmayacagını bılıyordum bu kadar kanamaya bebek saglıklı olmaz bu kadar erken baslayan kanamalarda veyahut her ıkısıde hayatını kaybedebılır denmıs ama bunları o donem bana yansıtmadılar , buarada korunurken hamıle kalmıstım yoksul ınsanlar degılız fakat araba almıstım onun borcunu oduyorduk daha yenı bırıkımımız yoktu yanı .
buarada bır kac kere hasekıyede gıttık amcamın oglu orada doktor orada benı bıldıgın yatırdılar ama oyle fena bır yerkı sana ızah edemem ayrıca gorus gunde 1 kere
oglumdan ayrı klamazdım o sebeble o hastaneden 1 gunu doldurmadan kactım resmen , buarada evde ıyı bakıldım sureklı yattım fakat yatmama ragmen kanamalar kesılmedı ıgne ıcın gunde 3 kere hemsıre geldı eve sureklı progestan vuruldum ama genede olmadı
uzuluyorum korkuyorum ,
vbuarada 16 +1 de vajinal yoldan sancıyla gebelıgımı sonlandırdılar sen totalis oldugun ıcın sezeryan olmussun mesela ben 8.5 saat sancı cektım sonra bayıltırarak vakumla bebegı cıkardılar , cınsıyetı ogrenemeden...
sımdı bebek dusunmuyorum ıstıyorum ama sımdı degıl sanırım yapmam gerekenler var yanı oncesınde bıraz doktora gıtmem lazım bır kere neden plesanta priva oldum bana bısey soylesınler ıstıyorum ılk gebelıgım tup bebektı ben bu kadar sıkıntı yasamamıstım..

Cok gecmis olsun cnm rabbim sifa versin. Oglun var ne guzel. Benim ilk gebeligim ilk gebelikte pl previa cok az gorulurmus beni buldu bebeğim ciksin ona kavusayim raziyim çektiğim skntilara her anim korku dolu Rabbim onu bize bağışlar inşallah. Ben daha simdiden 2. Hamilelikten korkar oldum. Ne zor bir sey seni cok iyi anlıyorum. Cok zor gunler yasamissin sen de Allahim cektigimiz skntilarin mukafatini verir inşallah.

Cok gecmis olsun cnm rabbim sifa versin. Oglun var ne guzel. Benim ilk gebeligim ilk gebelikte pl previa cok az gorulurmus beni buldu bebeğim ciksin ona kavusayim raziyim çektiğim skntilara her anim korku dolu Rabbim onu bize bağışlar inşallah. Ben daha simdiden 2. Hamilelikten korkar oldum. Ne zor bir sey seni cok iyi anlıyorum. Cok zor gunler yasamissin sen de Allahim cektigimiz skntilarin mukafatini verir inşallah.

Ay inşallah canım tez zmaanda bebegıne kavusursun ınsallah allah banada saglıkla nasıp etsın ınsallah
senın suanda belkı onunde nereden baksan 4 senen var ama benım oglumun yası buyuuyor bıraz telasa kapılıyorum cunku araları cok olsun ıstememıstım ama
yapacak bırsey yok rahım fılmı fılan cekılmeyı dusunuyorum neden rahım ust sol bolge var alt bolgeye yerlestı plesanta orada bır hasarmı yaramı ne var dıye dusunuyorum.

Ay inşallah canım tez zmaanda bebegıne kavusursun ınsallah allah banada saglıkla nasıp etsın ınsallah
senın suanda belkı onunde nereden baksan 4 senen var ama benım oglumun yası buyuuyor bıraz telasa kapılıyorum cunku araları cok olsun ıstememıstım ama
yapacak bırsey yok rahım fılmı fılan cekılmeyı dusunuyorum neden rahım ust sol bolge var alt bolgeye yerlestı plesanta orada bır hasarmı yaramı ne var dıye dusunuyorum.

Senin rahmin birden fazla kez ialem görmüş operasyon gecirmis o yuzden canim. Mesela sezaryenliyim ya artik ben simdi plasenta previa olma riskim daha yuksek ve olursam sezaryen dikisine yapisip cikmama riski beraberinde rahmin alinmasina kadar giden bi risk soz konusu. Senin de o yuzden olmustur muhtemelen.

Senin rahmin birden fazla kez ialem görmüş operasyon gecirmis o yuzden canim. Mesela sezaryenliyim ya artik ben simdi plasenta previa olma riskim daha yuksek ve olursam sezaryen dikisine yapisip cikmama riski beraberinde rahmin alinmasina kadar giden bi risk soz konusu. Senin de o yuzden olmustur muhtemelen.

evet bu tarz seyler hep soylenıyor ama bu sayfaların neredeyse aammımı okduum duymadımkı hıc rahmı alınan bırı
ınsanda korkuyor bebegı dogurayım rhaıma lınsın dıyorumda mesaneyede yapısabılır dıyorlar
sen nerede oturuyorsun baurada?

evet bu tarz seyler hep soylenıyor ama bu sayfaların neredeyse aammımı okduum duymadımkı hıc rahmı alınan bırı
ınsanda korkuyor bebegı dogurayım rhaıma lınsın dıyorumda mesaneyede yapısabılır dıyorlar
sen nerede
Sultangazideyim canim sen nerdesin

Hulyacim inşallah sabret canım bebeğin sag salim kucağına gelecek küçük savaşci o
Hz.yunusun duasını oku canım bol bol..kalbine ferahlık versin Allah inşirah süresini oku. .allahım seni kazananlardan eylesin. .

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Hulyacim inşallah sabret canım bebeğin sag salim kucağına gelecek küçük savaşci o
Hz.yunusun duasını oku canım bol bol..kalbine ferahlık versin Allah inşirah süresini oku. .allahım seni kazananlardan eylesin. .

Insallah canim. Hz yunusun duasina bakip okurum netten insirah falan okuyabilir miyim ki kanamam devam ediyo ya bilgin var mi canim ben sadce salavat cekiyorum yaşafi çekiyorum estagfirullah cekip bol bol Rabbime onu bize saglikla kavystursun diye dua ediyorum

Insallah canim. Hz yunusun duasina bakip okurum netten insirah falan okuyabilir miyim ki kanamam devam ediyo ya bilgin var mi canim ben sadce salavat cekiyorum yaşafi çekiyorum estagfirullah cekip bol bol Rabbime onu bize saglikla kavystursun diye dua ediyorum

Canim okunur mu bilmiyorum. .ama hz.yunusun duasını zaten hemen ezberlersin ben ne zaman sıkılsam,hastalansam işlerimi yoluna sokar ya da inanıyorum .inşallah rahatlarsin canım

Canim bu sureci soyle anlatayim size. Gecen pazar duş alıp yatagima yattim.5 dakika sonra bi iliklik hissettim elimle kontrol edip kan oldugunu anlayinca esime soyleyip hemen ped koyup giyindim ama Ağlıyorum titriyorum bebegime bir sey oldu diye icim gidiyo neyse hemen 10 dakika icinde hastanedeydik ama tabj benim doktorum yoktu gece 1e geliyodu saat. Nobetci doktor uyuzun biriydi plasenta prevualiyim kanamam oldu dedim ultrasonla bebege bakti iyi mi diye soruyorum simdi atiyo kalbi ama 5 dakika sonra nolur bilemem dedi gayet sogukkanli. Plasenta previada rahmin alınabilir falan riskleri anlatmaya basladi ben biliyorum riskleri diye kizdim o arada yaprak gibi titriyorum zaten bi de bu adam esime de anneyi kurtaralim bi falan diomus ya sabır. Neyse beni servise aldilar doktorumu aradilar ama kanama durmuyordu iğneler serumlar fiitiller sabaha kadar ugrastilar sabah doktorum geldi yine ayni surec bebege baktı bebek saglikliydi hep şükür ve boylelikle carsambaya kadar kaldim hastanede. Carsamba taburcu oldum ama ayaga kalkmam yasakti artık tuvalete bile gitme mumkunse surguyle aldir dedi ama ben tuvaletime gittim bi tek. Persembe kanama durdu hic gelmiyodu sevindik ama cuma sabahi tekrar bu kez aniden kırmızı degil suyla beraber aniden boşaldı bacaklarimdan doktoru aradim hemen gel dedi tekrar geldim hastaneye suyun gelmis olabilir dedi bakti bebegin suyu yeterli dedi müşahede altinda kal bakalim bikac saat dedi ama musahededeyken nst de sancilarim çıktı oyle olunca doktor tekrar yatis verd o gun aksam bi kez daha suyla beraber kan geldi dedim bu kez kesin suyum geldi hüngür hüngür aglamaya başladım. Nobetci doktor dogumhaneye alip bitiken kan pihtilarjni falan aldi rahim ağzını olctu suyu yeterli korkma dedi rahatladım. Surekli damardan magnezyum veriolardi ki damardan tehlikeli bi ilacmis o yuzden 2 3 saatte bir kan alip bakiolardi delik desik oldum 50 tane serum yemisimdir kollarim elim tum damarlarim su an şiş ama korkmayın bunlari anlatiyorum diye o surec yasanacaksa yaşanıyor teslim ettim kendimi ben de hic bebegime bir sey olacagini dusunmedim. Bu arada kanamam baya baya azaldi ama magnezyuma ragmen nst de sanci çıkıyordu. En son pazartesi doktorum geldi ultrasonla. bakti plasentada yarim cm lik ayrılma var bence artık riske atmayalim bi sans verelim bebege cunku plasentan aniden ayrılırsa aniden bebegi kaybederiz 29 hafta da kotu bi hafta degil dedi. Allah biliyo ya benim de icimden gecen oydu. Planlayalim cocuk doktoruyla dogumu dedi ve dun 11 bucuga saat verdi. Geceyi cok zor gecirdim. Acaba dogru karar mi verdim icimde kalsa mi sabaha kadar uyumadim sabah eşimle agladik bile beraber oturup. 11 bucugu beklerken biz bu arada saat daha 10u 20 geciodu bi anda geldiler hadi ameliyata diye şok oldum ama iyi oldu apar topar surec başladı. Ameliyathaneye indirdiler beni hazirladilar en son basimdaki adam kac kilosun diye sordu ona cevap verdim sonrasını hatırlamıyorum. Basimda hulya hanim diye seslenip uyandirmaya calisiyolardi kendime geldigimde.ama sesim çıkmıyordu bilincliydim ama bebegi sorcam seslenemiyodum. Elimle dokunfum birine zorla bebegi sordum iyi yigun bakimda su an ama gayet sağlıklı diyince rahatladım her sey benim icin o an bitti tum skntilari unuttum. Tabi bu arada hala ameliyathanedeti

benim hamilelik haftam seninle aynıydı ve hemen hemen herşeyimiz aynı gidiyordu. benimde ilk hamileliğim, benimde kızım olacak, benimde totalisti ama mayısta parsiyele döndü, benimde hiç kanamam olmadı. mayıs ayından beri girmiyordum. bugün girip yazdıklarını okuyunca şok oldum resmen. inşallah şimdiye kadar bebeğin hastaneden çıkmıştır ve inşallah sağlığı iyidir. çok üzüldüm ama neyseki doğumun sorunsuz olmuş, bebeğinde yaşıyor bunlar beni biraz rahatlattı. inşallah bebeğinle birlikte hastaneden çıktığını yazdığın mesajı okurum. dualarım sizinle canım

benim hamilelik haftam seninle aynıydı ve hemen hemen herşeyimiz aynı gidiyordu. benimde ilk hamileliğim, benimde kızım olacak, benimde totalisti ama mayısta parsiyele döndü, benimde hiç kanamam olmadı. mayıs ayından beri girmiyordum. bugün girip yazdıklarını okuyunca şok oldum resmen. inşallah şimdiye kadar bebeğin hastaneden çıkmıştır ve inşallah sağlığı iyidir. çok üzüldüm ama neyseki doğumun sorunsuz olmuş, bebeğinde yaşıyor bunlar beni biraz rahatlattı. inşallah bebeğinle birlikte hastaneden çıktığını yazdığın mesajı okurum. dualarım sizinle canım

Sag ol canim keske benimki de donseydi ama olmadi 32 33. Haftaya kadar dayansaydi en azindan ama Rabbim böyle uygun gördü. Daha 10. Gün bugün. Inşallah eve getirdigimde verdigim mutluluk haberini okuyacaksiniz Rabbim izin verirse. Cok dua edin.

Back