Emin ol sen güçlü bir annesin hemde çok güçlü. Bu süreçte bunun belki çok farkına varamıyoruz ama annelik böyle bir şey zaten. İnan dualarımda benimde bebeğin. İnşallah bugünlerin hepsi geride kalacak kucağında olduğu günler, bıcır bıcır oynayıp şarkılar söylediğiniz günlerde gelecek. Benim plesentamda aşağıda ama yakın yerleşimli yani rahim ağzıyla arasında 7mm var 1cm bile yok demişti doktorumuz ama hiç bir hareket kısıtlamasınada gitmedi. Birde işimle ilgili aktif olarak dışarıda olmam gereken zamanlarda oluyor haftada 3 gün falan bazen tüm hafta, yani yeteri kadar dinlenme fırsatı hiç bulamıyorum. Hele bu sıcaklarda dahada korkutucu bu durum. Her geçen gün için şükrediyor insan, bir gün daha büyüdü diye. Tam olarak hissettiklerini yaşadıklarını anlamama şu an elbette imkan olmasa bile çok iyi tahmin edebiliyorum çünkü aynı şeyleri her an yaşama riskine sahip arkadaşlardanım bende ama hep iyi düşün bebeğinin yanına her gittiğinde ona güzel şeyler söyle güçlü olmasını telkin et, hep yanında olduğunu anlat. Hatta yanında değilken bile öyle konuş onunla. Belki saçma gelir söylediklerim ama iyi düşünmek her zaman daha güçlü kılar insanı. Hem Allahım duyuracaktır bunları yavruna inanıyorum ve onada güç verecektir. Ben şimdi bile karnımdaki oğlumu okşayıp konuşuyorum onunla. Kaldıki tamamen saçma bir şey bile olsa bu durum beni rahatlatıyor en azından. İyi olacak inşallah her şey bizleride habersiz bırakma arkadaşım...