Plasenta previa

elimizden geleni yapıyorus eşim çocuğum bile farkında artık. 3yaşında olmasına rağmen .babasıyla parka gittiler biraz önce bana diyo anne sen gelme bebek var çünki diyo. yürüyüş yapmıyorum ev işi yapmıyorum.gerisi allahın taktiri.bu çarşamba 28. haftaya giriyorum nasip olırsa inşallh. 7 haziranda randevum var. sen kaçıncı haftada doğum yaptın. yattın mı hastanede. kanaman geldi mi. anlatsana biraz.

Hayirli kandiller birbutimizin derdinden en iyi anlayanlar olarak bebeklerimiz icin birbirimiz icin dua edelim bugun.
Bu arada bizim kaderimiz sezaryen malm.normal sezaeyenden bi farki var mi dogum yapan annelerimiz yoksa ayni mi aksi bir durum olmadıkça

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kimsecikler yok gene ben doktora gittim 27+5im bugun kizom 36 cm 1300 gr olmus ama hala totalim malesef degismeyecek sanırım 2 gundur ciger gelistirici igne vuruluyorum. Erken dogum riskine karsi.dualarinizi eksik etmeyin

canım benim de cuma günü randevum.benim bi beklentim yok.çünki rahim ağzını kapatıyor benimki en ilerisi sezeryan dikişine yapışık. istirahatımın sebebi bebeğimi büyütmek kanamam olmadan.senin durumn ne total demişsin ama derecesi ne.ilk gebeliğinmi .benim 2. bi de üç buçuk yaşımda oğlum var.en son bebeşim 26.haftamda 1kilo 40 gr dı .bugün 29. haftanın içine giriorum.şekerim ilki yüksekti dün ikinci 100 gr lık iyi çıktı sonuçlar bereket.

Benim ilk ve doktor yapışık degil gibi duruyo kolay ayrilacak gibi dedi cok sukur zaten cerrahi mudahele olsa senin gibi daha riskli olurdu 2. Hamileligimde ayni riski yasarsam muhtemelen daha stresli gecirecegim seni çok iyi anliyorum o yuzden. Ben seker yuklemesini 24. Haftada yaptirmistim düşük cikti şekerim doktor surekli ye 2 saati gecirme dedi ole yapiorum ama bu ara cok fena hazimsizlik ve mide yanmasi çekiyorum yemek yemek ve sonrasi bir işkence oldu ama napalim bebegim icin katlaniyorum. Bu ciger gelistitici igneleri vurdurmakda biraz olsun icimi feeahlatti en azindan erken dogarsa tedbir olarak daha rahat nefesalsin meleğim... allah yardimcimiz olsun ben de 29. Haftanin icindwyim bu arada. Dun aksam saatlerce hareket etmedi bebegim o kadar mutsuzdum ki yapmadigimiz sey kalmadi babasiyla uyansin diye en son ışık tuttuk :)) nette okumustum gozlerini aciprahatsiz olur falan diye gercekten de bi kere de olsa vurdu icim rahatladi cok ilginc bir şey bu... neyse ben de dolmusum ya anlatasim varmis ne varsa doktum☺

canım senin ilk olduğu için sezeryan dikişine yapışması imkansız zaten. ama ikincide bu risk fazla tabii.gerçi benim ilkimde böyle bi sorun yoktu . ben de dün izmrde dr kontrolüm vardı .sonuç aynı yapışklık devam. ve rahim kesin alınacak dedi. zaten biz hazırlıklıyız herşeye olmazsa sürpriz olur dedik. bebein gelişimi iyi şükür. 810 gr dı 1 620 olmuş. 3 hafta sonra gidicem tekrar. o zaman ciğer geliştiriciyi vurucaz dedi.yani 32. haftamda .bira z geç gibi geliyor ama dr ma güvenmekten başka çarem yok. amacım kanamam olmadan o haftaları görmek .bakalım zaman ne göstericek. .

Maşallah ya normalde o hafatalarda vruyolar ama bizim durumda daha erken vurmalari benim icimi az da olsa ferhalatti. Rahim alinsin sorun degil mesane işin icine girmesin de insallah. Allah yardimcimiz olsun haberdar edelim birbirimizi

dağcı seninle mesajlaşmak istiyorum. durumum seninle aynı çünki.ama sanırım yoksun buralarda .umarım mesajımı görürsün. cevabını bekl,yorum canım .senin tecrübelerine ihtiyacım var

dağcı seninle mesajlaşmak istiyorum. durumum seninle aynı çünki.ama sanırım yoksun buralarda .umarım mesajımı görürsün. cevabını bekl,yorum canım .senin tecrübelerine ihtiyacım var

Su an hastaneden yaziyorum hayatimin en korkunç gecesini gecirdim tam sa doktorların soyledigigibi ani yogun kanamayla yattim hastaneye bebegim su an iyi ama ne olcak bilmiyorum daha kendi doktorum gelmedi. Dua edin ban bebeğime bişi olmasin saglicakla dogsun diye nolur.

Çok geçmiş olsun, acil şifalar...

canım nasıl bi kanamaydı. gece mi oldu uyurken mi. işlendin mi .çalışıyomuydun sen.benim de içime korku geldi şimdi. proluton vurulmuyormuydun.canım inş. en kısazamanda kanaman durur evine dönersin.

canım nasıl bi kanamaydı. gece mi oldu uyurken mi. işlendin mi .çalışıyomuydun sen.benim de içime korku geldi şimdi. proluton vurulmuyormuydun.canım inş. en kısazamanda kanaman durur evine dönersin.

sen kaçıncı haftandasın. ben çarşamba 30 un içine griyorum.32 de dr konntrolüm. ciğer geliştiriciyi de vurdurmadım ben .bakalım noolacak.inş o zamana kadar bişi olmaz.daha önce kanaman olmamışmıydı hiç.

Çok geçmiş olsun canım umarım herşey yolunda gider.Dua edicem senin için.

Tam gece yatmistim bi anda su gibi boşaldı hemen ped takip hastaneye geldik ama knma yogundu simi biraz azaldi ogretmnenim ben ciğer gelistirici igne olmuştum ama bbk cok kucuk doktorum 1bucuk kiloyu geçsin diye cbalio

Ben 28 4 um daha ya 30u bile bulmuş olsam Korkmazdim bu kadar ama rabbim hayırlısıni verein inşallah yazamiyorum pek serumlardan.daga once knma olmmmisti cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…