canım işin zormuş gerçekten.ama Allah herkese bir kolaylık veriyor.benim de sezaryen dikişine yapışmıştı plesantam ve çalışıyordum.şu an senin bulunduğun haftalarda acaib baskı vardı kasıklarımda.hatta içten içe aşağı doğru yırtılmış gibi acı hissediyordum.çok şükür 6. ayda hafifledi.ama benim işim evimin karşısındaydı.yavaş yavaş yürürdüm.işte de ayaklarımın altında bir şey koyup,mümkün olduğunca yukarda tutuyordum.çok ayakta kalmak bebek büyüdükçe yorucu oluyor.
nerdesin canım,istersen dr. önerebilirim.bizler de çok sıkıntılı süreçlerden geçtik ama en önemlisi bu konuda uzman bir dr.bulman.ben hergün 4 kat merdiven inip çıktım,her sabah çocuklarıma kahvaltı hazırlayıp okula gönderdim.işe gelip gittim.bir noktadan sonra Allah'a emanet dedim.yapacak bir şey yoktu ve çalışmalıydım.dua çok önemli canım.burda on kişiden fazlaydık,hepimiz sağlıkla dooğum yaptık.en ileri seviyede olanımız bile.
bir arkadaşımız ikinci kez yaşadı.onun için çok stresli bir süreçti ama sonu güzel bitti.previa da ne yapılması gerekli ve hangi dr.bu konuda iyi bunlar önemli.bizler yaşayıp öğrendik,nerde ne yapılacak.önlemler neler.....
Allah sağlıkla oğluşuna güzel bir kardeş nasip eder inşaALLAH.