- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #6.181
canım aslında rahim alınınca ilişkiden daha zevk alınırmış hamile kalma tedirginliği olmadığı için. çocuğun olmuyor bi daha. adet olmuyorsun.menapoza girmiyosun hemen. rahim kanseri olma olasılığın ortadan kalkıyor. aman gene de kalsın rahimlerimiz. allah hayırlısını nasip etsin.
kızlar şuan doktordan yeni geldim ve mutluluktan uçmak üzereyim heran kanatlanabilirim :)) plesantam yukarı çıkmaya başlamış artık plesanta previa parsiyelim bennnnn :))) tamam hala previayım ama en azından artık total değil ve bebeğimde çok çok iyi durumdaymış plesantanın aşağıda olması bebeğin beslenmesini hiç bir şekilde engellememiş 1150 gr olmuş :)) plesantada hiç kanama bölgeside yokmuş şimdilik kanamam olmayacak gibi duruyormuş doktor 39. haftayı bile rahat görürsün sakın korkma pozitif düşünmeye devam et ve sakın stres yapma dedi. Hala normal doğum yapamazmışım ama epidural sezeryan yapabilirmişim, doğumda da 2 ünite kan bile yeter dedi ve bebeğim bu hızla beslenmeye devam ederse en az 3500 gr doğarmış, hiç korkma çok sağlıklı dedi :))) 15 günde bir olan kontrolü şimdilik 20 günde bire çıkardı doktorum :) heyyyyyuuuuuuuuu darısı hepinizin başına arkadaşlar. İnşallh çok sağlıklı doğacak bebeklerimiz ama pozitif düşünmeye devammmmm
Cok cok cok sevindimmm gozun aydin canim darisi basimakaçıncı haftada cikmis oldu yani plasenta?daha da cikma ihtimalo yok muymus.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bugün tam 26+2 günlüktüm daha 30. haftaya kadar çıkar dedi doktorum ama toplam 3-4 cm. kadar çıkar parsiyel olarak kalır tamamen değişmez dedi. ama aynı doktor 22. haftada senin ki totalis çıkmaz artık ta demişti :) o yüzden ben hala ümitliyim. inşallah en kısa sürede seninkide çıkar yukarı parsiyel bile olması insanı mutlu etmeye yetiyor
Cok cok cok sevindimmm gozun aydin canim darisi basimakaçıncı haftada cikmis oldu yani plasenta?daha da cikma ihtimalo yok muymus.
Canim sen kac haftaliksin.total misin .
Canim o kadar sevindim ki .tamamen kapatiypmuydu seninki .ilk hamileligin mi.ben de cuma 26.hafta doluyo.cmt kontrolum var .benim de total .ama benim dikislere yapisikmis.kesin rahmin de alinir diyo dr.ama allahtan umit kesilmez.senin kanaman akintin var mi.
Teşekkür ederim :) evet tamamen kapatıyordu total teşhisi konmuştu ama yukarı doğru çıkmaya başlamış :) bu benim ilk hamileliğim kanamam ve akıntım olmadı Allaha çok şükür. Allahtan ümidini kesme banada rahmin alınabilir hazırlıklı ol demişti ilk gittiğim doktor. Bu 2. gittiğim doktor da hep pozitif konuşup beni rahatlattı ve pozitif olmaya teşfik etti ama o da "totalde yukarı çıkma ihtimali çok az boşu boşuna kendini kandırma" diye konuşmuştu fakat yukarı çıkmaya başladı ve bugün aynı doktor 30. haftaya kadar biraz daha çıkar dedi :) strese girmemek ve pozitif düşünmek çok önemli. Umut bitmediği sürece herşey düzelir. İnşallah herkes sırası ile burada güzel haberlerini paylaşacak :)
Calisiyo muydun peki sen nelere dikkt ediyordun
hayır çalışmıyorum. "uzanma, eğilme, çömelme, sosyal hayattan kopma ama kendini de çok zorlama" demişti doktorum bende öyle yapmaya çalışıyordum. bütün gün yattım diyemem açıkçası ama çokta yormamaya çalıştım. hafta içi yemeğimi yaptım, çamaşırlarımı yıkadım ama eşim astı, ufak tefek dağınıklıkları, bulaşıkları falan topladım. onun dışında genelde tv karşısında oturup ayaklarımı uzatarak vakit geçirdim. hafta sonları eşimle gezdim pek evde oturmadım. ama uzun yürüyüşler yapmadım, 30 dk. fazla ayakta kalmamaya ve yürümemeye dikkat ettim. ayaklarımı uzatarak dinlenmesemde genelde oturuyordum. zaten hemen belim ağrıyordu istesemde ayakta kalamıyordum. aslında çokta dikkat etmedim diyebilirim eğildikten sonra aklıma geliyordu tüh ben eğilmeyecektim diyordum :) ben düzelmeye başlamasını tamamen inancıma bağlıyorum. düzeleceğine tüm kalbimle inandım ve aklıma geldikçe sokakta yürürken, yatakta yatarken bile dua ettim.
Ben de ayni sayilirim senle ama iste bunlar dikkate bakmiyo demek kisenin plasenta uslu cikti.bnm bebeğim bu ara o kadar hareketli ki maşallah diyorum tut cek kizim plasentayi ☺ neyse bakalim ben doktora bidahaki gidisimde 28 haftalik olcam inşallah bakalim ne diyecek... bizlere de dua et olur mu
inşallah bir daha ki randevunda sende yukarı doğru hareketlendiğini öğreneceksindualarım seninle iyi haberlerini bekliyorum :)
kızlar şuan doktordan yeni geldim ve mutluluktan uçmak üzereyim heran kanatlanabilirim :)) plesantam yukarı çıkmaya başlamış artık plesanta previa parsiyelim bennnnn :))) tamam hala previayım ama en azından artık total değil ve bebeğimde çok çok iyi durumdaymış plesantanın aşağıda olması bebeğin beslenmesini hiç bir şekilde engellememiş 1150 gr olmuş :)) plesantada hiç kanama bölgeside yokmuş şimdilik kanamam olmayacak gibi duruyormuş doktor 39. haftayı bile rahat görürsün sakın korkma pozitif düşünmeye devam et ve sakın stres yapma dedi. Hala normal doğum yapamazmışım ama epidural sezeryan yapabilirmişim, doğumda da 2 ünite kan bile yeter dedi ve bebeğim bu hızla beslenmeye devam ederse en az 3500 gr doğarmış, hiç korkma çok sağlıklı dedi :))) 15 günde bir olan kontrolü şimdilik 20 günde bire çıkardı doktorum :) heyyyyyuuuuuuuuu darısı hepinizin başına arkadaşlar. İnşallh çok sağlıklı doğacak bebeklerimiz ama pozitif düşünmeye devammmmm
Cook sevindimmm.cook sukurr. Hadi gecmis olsunn:)
20. Haftadan once doktorlar plasenta previa teshisi koymuyorlar. Zaten bir cok gebeligin baslangicinda plasenta asagida oluyormus sonra asil yerine yerlesiyormus.ben de 14.haftada tr de doktoruma gittigimde doktorum bana potansiyel plasentamin asagi konumlu oldugunu ama bunu demek icin cok erken oldugunu demisti. Sen de pozitife odaklan canim.ins Allahin izniyle olmasi gerektigi yere cikar bir an once...
[merhaba arkadaşlar yine buralardayım.gerçi hiç gitmedim. geçmişi okumakla geçti günlerim.dağcı ,pepuke,mersene ne kadar güzel dostluklar oluşmuş burada sağlıklı sonuçlar olmuş. benim de kontrolüm vardı geçen hafta . .şuan 27+1 oldum. bebiş iyi 812 gr dı 1040 gr olmuş. kanamalrım da kesildi. ama acayip bi istirahat halindeyim.iş güç yok.sağolsun annem hep yanımda bugün gelme dedim ona .kadıncaız da yoruldu artık. şu günler bi geçse sağ salim. 3 yaşındaki oğlum da kreşe başlattım. çok zorlandık başta.ağladı zırladı. 1 hafta oldu. alıştı şimdi daha iyi.
bi yemek için kalkıyorum.bugün üzdü gerçi beni tutturdu anne bahçeye inelim diye. ilk defa dayanamadım indim. ama nasıl tedirginim. hemen babasını aradım dükkana gönderdim. tam kritik haftalardayım .bi kanamam olsa bahane olur vallahi.
2 hafta sonra da izmirdeki dr ma randevum var. 30.hafta olcak. bakalım ne diycek. benim tecrübeli arkadaşlara sorum olcak . mesela dağcı pepuke mersene artık yok musunuz buralarda. benim durumum total hem de en ilerisi sezeryan dikişine yapışık. rahim mesane gidecek kesin. yapışık olup düzelme şansı hiç mi yok. yani her yapışıklıkta rahim kesin alınıyo diye bişi var mı. bi de sonda ne demek ne işe yarıyo. ne için kullanılıyor.
[merhaba arkadaşlar yine buralardayım.gerçi hiç gitmedim. geçmişi okumakla geçti günlerim.dağcı ,pepuke,mersene ne kadar güzel dostluklar oluşmuş burada sağlıklı sonuçlar olmuş. benim de kontrolüm vardı geçen hafta . .şuan 27+1 oldum. bebiş iyi 812 gr dı 1040 gr olmuş. kanamalrım da kesildi. ama acayip bi istirahat halindeyim.iş güç yok.sağolsun annem hep yanımda bugün gelme dedim ona .kadıncaız da yoruldu artık. şu günler bi geçse sağ salim. 3 yaşındaki oğlum da kreşe başlattım. çok zorlandık başta.ağladı zırladı. 1 hafta oldu. alıştı şimdi daha iyi.
bi yemek için kalkıyorum.bugün üzdü gerçi beni tutturdu anne bahçeye inelim diye. ilk defa dayanamadım indim. ama nasıl tedirginim. hemen babasını aradım dükkana gönderdim. tam kritik haftalardayım .bi kanamam olsa bahane olur vallahi.
2 hafta sonra da izmirdeki dr ma randevum var. 30.hafta olcak. bakalım ne diycek. benim tecrübeli arkadaşlara sorum olcak . mesela dağcı pepuke mersene artık yok musunuz buralarda. benim durumum total hem de en ilerisi sezeryan dikişine yapışık. rahim mesane gidecek kesin. yapışık olup düzelme şansı hiç mi yok. yani her yapışıklıkta rahim kesin alınıyo diye bişi var mı. bi de sonda ne demek ne işe yarıyo. ne için kullanılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?