Benim p.p. konusunda uzman doktor gorme sansim olmadi. Diger hamilelerle ayni kontrollere girdim.kanamam da hic olmadigindan hastanede yatmadim cok sukur. 20. Haftada total teshisi kondu,22. Haftada tekrar tasdiklendi ve bir daha 34.haftaya ultrason randevusu verildi.bu surecte nette yerli,yabanci bir cok forum sayfasi,bilimsel yazilar okudum.ve sanki kanama gecirmis gibi hareketlerimi kisitladim.bunda rahmimde surekli bir baski hissetmekte etkili oldu.temizlik,yemek ve oglumun okula birakilip,alinmasi icin birini ayarladim.araba kullanmadim.ev icinde alt kat ust kat yavasca dolandim.ayaklarimi kaldirip uzandim ozellikle.ve 8 hafta icinde baskinin baya gittigini farkettim ama yinede kendime dikkat ettim 34. Haftaya kadar. 34.haftamda plasentanin parsiyel /minor oldugunu ogrendim.ve tabiki cok rahatladim.cok riskli bir sezeryan ameliyatinin beni bekledigini bilmek,kanama riski,erken dogum riski,rahmin alinma ihtimalinin olmasi az buz seyler degildi sonucta.biz sadece anne olmak istemistik,sonra birden geriye donusu olmayan bir seyin icinde kendimizi bulduk.bana bu noktada inancim cok guc verdi.ibadetlerimi yogunlastirdim.Rabbim % 1 olacak seyi nasip etti cok sukur. Bununla birlikte ameliyata girmeden 10 dk once uzman doktor bana ayni riskleri tekrarladi.plasentan kalkmis gibi gorunsede dedi hersey acinca ortaya cikacak.ultrasonlar her zaman dogru olani gostermiyo dedi. Benim icin diyecek fazla birsey olmadi.Allah'a emanet kagitlari imzalayip girdim. Ikinci sezeryan oldugundan biraz uzun surdu,normalden birazda fazla kan kaybim oldu ama nakile gerek kalmadi cok sukur.ozetle sezeryan ameliyatinin zaten kendine ozgu riskleri var ustune bizim ozel durumumuz. Ama buna yogunlasmamak gerekir bence. niyetimiz guzel,Allah'a emanetiz. Rabbim kaldiramayacagimiz yuku bizlere vermesin. Ins seninde plasentan komplikasyonsuz carcabuk yerinden cikar ve bebegini kucaklarsinn...