Benim bebegim de erkek kizlar, 2.oglusum olacak ins. Okudugum bir kac yerde plasenta previa (ozellikle posterior) olan annelerin bebeklerinin erkek oldugu yaziyordu.ilginc dimi:) bu arada gunleriniz nasil geciyor? Ben yeni tasindim sayilir. Allah yardimcin olsun ponponpon, tayin olayini hayal edemiyorum. Mutlaka yardim almalisin ve 2 kg agir seyler kaldirmamalisin canim.tedbirimizi alalim ki Allah'a tevekkul edelim dimi ama canim. Ben de gunluk ibadetlerimde sizlere de dua ediyorum. Rabbim bizim durumumuzdaki herkese sifa versin ins. Ben bu haftayi evde gecirdim. Rabbim, zor bir ismis.yeni yeni birseyler izleyip, okuyarak ,4 yasindaki oglumla ilgilenmeye calisarak ve genelde uzanarak gunlerimi gecirdim.ins pzt 23 hafta olacagim. Ben telden girdigimden sizin haftalarinizi gormuyorum. Sizin nasil gidiyor? Son olarak dikkat etmeye calistigim birsey de beslenmem bu son zamanlarda.bebek ne kadar kg alip 2 kg yu gecerse erken de dogsa Allah korusun, cok erken degil tabi, kuvoze girme ihtimali dusukmus. Onerilen yiyecekler ceviz, findik, badem, pekmez, sut, kasar, omega yagli balik,bulgur.bu liste dahada uzar tabi.bir de bizim demir stoklarimizi yukseltmemiz lazim.yesil mercimek, kirmizi et ve koyu yesil yaprakli sebzeler yenmeliymis. Rabbim bizlere sabir ve kolaylik versin ins....