Plasenta previa

15+5im 19haziranda kontrol o zamana kadar inşallah benim plesantamda düzelmiş olur. seninkinin düzwelmesine sevindim Şeniz

merhaba, umutlarınızı kırmak istemem ama, benim plasentam halen olması gereken yerde değil bu nedenle sezeryanla doğum olacak 22.haftada geçirdiğim yoğun kanamadan sonra 32.haftaya kadar ara ara azar azar kanamalarım devam etti, şuan 36.haftadayım ancak şunu da eklemem lazım 22.haftadan beri evden sadece dr a gitmek için çıkıyorum ve sürekli yatıyorum.
allaha hamdolsun çoğu gitti azı kaldı darısı başınıza
:CüvCüv:

gecmis olsun comebaby rabbim tez zamanda kurtarsin ins bebegine sag salim kavustursun..
Mevlam Bizlerinde hamileligini ins. sorunsuz tamamlamayi nasip etsin.

kızlar plasenta previa kaçıncıa ydan sonra oluşuyor yada kaçıncı haftada itibaren.çok korktum bir anda.allah korusun.açıkcası tam analyamadım.genellikle oluşma sırasındamı yerine oturrukendemi kanama oluyor.

benimde aşağıdaymış... yarın kontrolüm var bakalım ne olacak..
eğer tam aşağı inerse total yani tam plasenta prevya oluyormuş...
20. haftadayım, 25 e kadar yukarı çıkma şansımız yüksekmiş... senin hafta?

mrb arkadaşlar.ben yeni katıldım kadınlar kulübüne.benimde 2 gün önce kanamam oldu hemen dokora gittik ultrasonda baktı plesanta previa dedi.şimdi evde yatıyorum hiç kalkmadan.ama hala devam ediyor.sadece miktarı azaldı.doktor bekleyelim dedi.35+4 haftalık hamileyim.çok korkuyorum bebeğim erken doğarsa diye.bu haftalarda doğan bebekte sorunlar oluyor diye biliyorum.bu haftalarda doğum yapan arkadaşlar bilgi verirseniz svinirim.teşekkürler.

bende bugun hastaneye gıttım plasenta asagıda dedı dr %99 ıner dedı ınmesse sezeryan dedı ılk cocgum normal dogum yaptım ıner dımı yanı ınme ımkanı cok yuksekmı

canım benim de plasentam aşağıda öle demişti doktorum en son kontrolümde.biliosun kanama, lekelenme, kan pıhtısı yaşamıştım daha önce de.20.haftaya kadar çıkabilir dedi bana da.yatmaya devam ediyorum ben.

canım bende aynı seylerı yasamıstım eger gorduysen yazılarımda kan pıhtısı kanama lekenme falan pekı doktrun sana ne dedı yanı muhımmıyatı ıle ılgılı

canım bende aynı seylerı yasamıstım eger gorduysen yazılarımda kan pıhtısı kanama lekenme falan pekı doktrun sana ne dedı yanı muhımmıyatı ıle ılgılı

ben de kan pıhtısı da duruo hala cnm.plesantanın yukarı çıkmasını beklicez dedi.pıhtı da o şekilde gider dedi.gitmezse de yatak istirahatine devam edicem.senin kaç haftalıktı?

20 haftalık hamileyim. 16. haftada dr teşhis koydu.. 8 ve 12. haftalarda kanamam lekelenmem olmuştu ama çok aşırı değildi. progestan ile geçirdim atlattım. tam yatak istirahati dedi uydum. şimdi evdeyim ama yatmıyorum. yarın doktora gideceğim kanamam olmadığı için yatmaya gerek duymadım. dr yukarı çıkma zaman aralığına 24. haftaya kadar demişti

ilişkiyi de yasakladı ama kanamam olmayınca biz pek dinlemedik o yasagı. kanama olmayınca da devam ettik.

herneyse bakalım yarın yukarı çıkmış mı benimki

zaten doğum kanalının yüzde 50si kapalıydı plesenta ile tam kapalı değildi.. bu sebeple yukarı çıkar dedi dr

Bende daha önce rahim ameliyatı geçridim. Bu ameliyat snasında rahim kazınıp inceldiği için kese en uygun kalın yere tam rahim ağzına yerleşmiş.

Benim sürekli az az kaverengi leekm oluyor. Ama yorulunca yada hareket edince bel ağrısyla artıyor. Belimde deavmli ağrıyor. ıkişki yasak. Progestron kullanıyorum.

Kesenin rahim ağzında olmasıyla plesantanın rahim ağzında olması aynı şeylermi?

ben de kan pıhtısı da duruo hala cnm.plesantanın yukarı çıkmasını beklicez dedi.pıhtı da o şekilde gider dedi.gitmezse de yatak istirahatine devam edicem.senin kaç haftalıktı?

canım benım kan pıhtım gıttı cok sukur ama bugun dr gıttım 17 haftalık olmamaragmen hala dusuk tehdıdın var dedı neden anlamadım ama artı banada muhtememlen yukarı cıkar dedı ınsallah cıkarda kızımda bende kurtuluruz

ben de salı gidicem cnm.detaylı usg yapılcak.o kadar çok korkuorum ki.dua et benim için.en son gittiğimde benimki 12cm yukardaydı.inşallah daha da çok çıkmıştır bu defa.inşallah seninki de çıkar cnm.peki neden düşük tehditin varmış.sormadın mı?

valla tatlım haklısın benim bile kafam karışıo.şu an da miyomum var bi de plesantam olması gereken yerden daha aşağıda.yarın da detaylı ultrasona giricem.

berycım bendede var plesanta onde dr cok onemsencekbısı deıl dedı cogu gebelerde cıkar merak etmekımının 8 ayda bıle cıkıyomus en fazla sezeryan olursun hayatımkı benım ılk dogumum normal olmasına ragmen korkmuyorum korkmahayatım tevekkul allaha bılıyosun pekı kan pıhtısı nedır hayatım benımde sekızıncıhaftadan 12ıncı haftama kadar kan pıhtısı vardı korkma bnm dr yıne bazı hastalrım vardı 5 aylıga kadar bu sekılde oldular dedı sen canını sıkma bebısın de senle stres olmasın hıc merak etmeedualarım senınle bıtanem sen sımdı dr tamolarak onde olmasıyla ılgılı ne dedı ne gıbı problem olur dedı bıanlatsana cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…